Це емальовані страви для скляної керамічної пластини підходять

Article

Використання термостійкого скла

Зокрема, високі показники термостійкості, і, отже, індикатори з низькою теплопровідною. Індукційні нагрівальні елементи будуть занадто довго. Тобто електрика буде втрачена за всіма заходами.

Ми також відзначаємо, що контейнери з термостійкого скла не рідко приймаються, коли вони відповідають діаметру нагрівальних елементів даних. Заборона використання скла на даних нагрівальних елементів не є. Однак краще, коли контейнери виготовляються з інших матеріалів.

Які страви неможливі

Так що методика служила довгий час і гладко, не тільки правильний догляд, але й відповідні страви. Для цього виключити використання:

  • Старий кухонний інвентар, який має деформований дно або іржа. Не підходять продукти з грубою або вигнутою основою. Все це подряпить поверхню приготування їжі і зменшує його життя.
  • Алюмінієвий та медіа. Шкіра або каструлі з цих металів розплавляються при нагріванні та залишають стежку на панелі, яка не може бути прихованою або видаленою.
  • Брудні посуд. Забруднена посуд устаткування. Висока ймовірність нуля.
  • Ємності невеликого обсягу. Пальник може не включати або працювати неправильно.

Скло кераміка не боїться опалення, але може страждати від гострого температури падіння. Контактний контакт з холодною водою (який негайно перетворюється на пари) може призвести до тріщин або зміни кольору поверхні.

Виберіть страви з дном діаметром щонайменше 12 см. він повинен відповідати діаметру пальника. Якщо дно каструлю або сковороду буде менше, плита не вмикається. Спеціальні страви для поверхонь з індукційною котушкою має спеціальну позначку. значок у вигляді спіралі. Як правило, каструля, сковорода, ковші тощо.

Посуд для скляної кераміки відрізняється від звичайного, оскільки ця електрична плита має певні функції. Скло керамічна плита. це два типи:

Особливості цієї кухонної панелі є метод передачі тепла нагрівального пристрою до кухонної посуду. Чим краще контакт поверхонь, тим краще тепла передається. За допомогою поверхні нагрівання тепла передається з панелі до поверхні сковороди. Для пластин з такого матеріалу потрібні спеціальні страви. Це означає, що сковорода WOK, вилокам, посуду з круглим дном і подібними елементами не рекомендується використовувати на скляній кераміці.

READ  Дисковий адаптер для індукційної пластини

Вибір якого посуду для використання. звернути увагу на передачу тепла. З цього випливає, що, що стоїть перед вибором, до якої страви слід відбити від типу приготування панелі. Використовуйте таку кухонну посуду для кухонної панелі зі скляної кераміки, що максимально контактує з дном з панеллю. Якщо є повітряний шар між панеллю та дном кухонної посуду, як казан або іншу кухонну посуд з закругленим дном, нагрівання їжі відбувається дуже довго.

Якщо індукційний нагрівальний елемент, магнітні властивості вибраних контейнерів є важливими. Деякі типи нагрівальних елементів обладнані датчиками, і при використанні непридатних посуду, нагрівання навіть не включається. Дно страви повинні мати магнітні властивості. Тільки в цьому випадку індукційний нагрівальний елемент буде працювати правильно і приносить максимальну користь. Нагрівальні елементи з трубчастим нагрівачем не мають таких функцій.

За допомогою звичайного трубчастого нагрівача з індукційною котушкою

Посуд для скляної кераміки відрізняється від звичайного, оскільки ця електрична плита має певні функції. Скло керамічна плита. це два типи:

емальовані, скляної, керамічної, пластини

Індукція або склокераміка. Яка плита безпечна?

Особливості цієї кухонної панелі є метод передачі тепла нагрівального пристрою до кухонної посуду. Чим краще контакт поверхонь, тим краще тепла передається. За допомогою поверхні нагрівання тепла передається з панелі до поверхні сковороди. Для пластин з такого матеріалу потрібні спеціальні страви. Це означає, що сковорода WOK, вилокам, посуду з круглим дном і подібними елементами не рекомендується використовувати на скляній кераміці.

Вибір якого посуду для використання. звернути увагу на передачу тепла. З цього випливає, що, що стоїть перед вибором, до якої страви слід відбити від типу приготування панелі. Використовуйте таку кухонну посуду для кухонної панелі зі скляної кераміки, що максимально контактує з дном з панеллю. Якщо є повітряний шар між панеллю та дном кухонної посуду, як казан або іншу кухонну посуд з закругленим дном, нагрівання їжі відбувається дуже довго.

Якщо індукційний нагрівальний елемент, магнітні властивості вибраних контейнерів є важливими. Деякі типи нагрівальних елементів обладнані датчиками, і при використанні непридатних посуду, нагрівання навіть не включається. Дно страви повинні мати магнітні властивості. Тільки в цьому випадку індукційний нагрівальний елемент буде працювати правильно і приносить максимальну користь. Нагрівальні елементи з трубчастим нагрівачем не мають таких функцій.

READ  Який дріт потрібен для плівки теплий підлогу

З звичайним трубчастою індукційною котушкою

Індукція або склокерамічна. яка плита безпечна?

Види страв на матеріалах для керамічних поверхонь

Відповідний матеріал скляних керамічних пластин є вироби з нержавіючої сталі, емальована або чавунна кухонна посуд, яка підходить для будь-яких моделей.

М’які металеві вироби, такі як мідь і латунь, не категорично підходять для роботи на тарілці, яка повністю нагрівається.

Які страви не використовуються

Поради Premix, необхідно з’ясувати, чому у посуді, що мають відмінну продуктивність та сучасний дизайн, категорично неможливо підготувати до нової електричної печі. Отже, в якому посуду не можна готувати на скляній кераміці:

  • Шовкові та казани з м’яких металів (алюміній та мідь) без спеціального захисту під впливом високої температури розплавляються. Вони не просто псують зовнішній вигляд пластини, але також впливають на функціональні характеристики обладнання.
  • Інвентаризація, що має на нижній частині чіпа, пошкодження, JAR буде застосовувати обладнання, непоправне ушкодження у вигляді подряпин на покритті.
  • Страви, які не мають феромагнітних властивостей, будуть марними на плиті, що працює на принципі індукційного принципу елементарним, не буде вмикатися. Список матеріалів, які не концентрують магнітне поле: латунь, скло, кераміка, мідь, алюміній. Є кухонна техніка з сталі, але немагнітні сплави.
  • З деформованим вигнутим дном або схильним до деформації під впливом температурного режиму. Під час експлуатації дно не відповідає процесу приготування, і перемикається плита. Крім того, він використовує неефективну електрику, дороге обладнання може подолати.
  • Невелика кількість страв з діаметром дна менше, ніж діаметр пальника, також призведе до нагрівання до критичної температури, то наслідок яких буде негативними змінами.

Сліди, які залишають такі страви на глянцевій площині, неможливо усунути

Особливості скла керамічної пластини

Пристрій працює від електроенергії без постачання газу. Це робить його зручним і економічним, дає можливість мати кімнату в будь-якому місці. Поверхня скляної кераміки гладка, абсолютно гладка. У деяких місцях є зони нагрівання, що вказує схему різних діаметрів. Керівництво виконується кнопками на сенсорній панелі.

READ  Як з феном роблять кучері

Робочі елементи всіх електричних моделей нагріваються миттєво. Матеріал скляної керамічної панелі. Зеран. Він має високу силу, здатність витримувати важкі предмети. Пальники на панелі можуть бути з двох типів: галоген з паливними лампами або високим світлом, нагрівання з стрічки від спеціального сплаву як змії.

Скляна керамічна панель охолоджує так швидко, як нагрівається. Його можна безпечно торкнутися його через кілька хвилин після вимкнення. Для будинків або квартир з частим відключенням електрики, моделі комбінованого типу підходять. Електричні та газові пальники знаходяться на поверхні приготування їжі.

Що ви не можете використовувати?

Основний критерій відбору: посуд для скляної кераміки повинен найбільш тісно торкатися поверхні плитки. Якщо повітряний шар залишається між посудом і поверхнею, нагрівання буде повільним, а приготування їжі. Якщо ви покласти посуд з відсутніми магнітними властивостями на індукційну плиту, нагрівання і взагалі не можна було зачекати. Елементи з датчиками не включаються.

Після того, як скляна керамічна плита з’явилася на кухні, рекомендується виконувати повну перегляд існуючої посуду. Деякі елементи можуть бути непридатними для використання на новій побутовій техніці.

Навіть якщо горщики та каструлі досить сильні, чіпси та шорсткість на них негативно вплинуть на склокерамічну поверхню. Подряпини з’являться на панелі, яка не видаляє нічого і маскування. Тому спеціальні вимоги представлені до страв. Це абсолютно марно, щоб поставити продукти від:

Безумовно, не підходить для склокерамічних виробів з круглим дном, такими як популярний казанс і VOKS. Площа взаємного контакту буде незначною, тому нагрівання буде дуже повільним.

Не можна використовувати для склокерамічних посуду, які раніше застосовували на газовій плиті. Дно таких продуктів буде різними в порушеннях, і там будуть різні плями від нагрівання з вогнем. Напевно, старі чавунні сковорідки руйнуються з зварювальними швами.

Вибираючи страви для скляної кераміки, зверніть увагу на рекомендації виробника.