Чайник із Ісінської глини Як розрізняти

Дрібна побутова техніка

Відмінні риси чайника глини

Реальний чайний гурманець, які вважають за краще пити пуера, вивчаючи особливості цього напою, зрозуміли, що звичайний чайник для пивоварів не підходить для нього. Але китайський чайник з Ісінської глини ідеально підходить. Його пористі стіни дозволяють маслам чаю, щоб їх поглинути, покриваючи ароматну конкретну плівку. Речовина з часом починає впливати на чай, даючи йому смак і аромат насичення та уточнення.

Як вибрати перший чайник ISY. Вартість, обсяг, форма, стікає.

Глиняний чайник з Ісінської глини має деякі переваги для інших заварних чайників:

  • Оригінальність. Кожен чайник, який виготовляється ремісниками кераміки, унікальний. Авторський продукт створюється спеціальною формою з її історією та його значенням.
  • Повне природність. Для виробництва чайників, чиста глина застосовується без додавання штучних добавок. Використання матеріалу суворо контролюється.
  • Якість. Майстри високо цінують їхню репутацію, тому є лише високоякісні продукти.
  • Легка і легкість догляду. Виробник з глини не вимагає особливого догляду. Головне, після використання, негайно мити його, ретельно висихати.
  • Вплив на аромат і смак. Глина впливає на розкриття смаку, вишуканість аромату.

Ісинські чайники від A до Z

Де м’яка любов і подяка живлять чай,, ймовірно, матиме місце і Ізорський чайник. Цінуйте і збирати чай рівний і збирає продукцію з Ісінської глини. Вже протягом декількох століть глина чайники є невід’ємною частиною китайської чайної церемонії.

Де м’яка любов і подяка живлять чай,, ймовірно, матиме місце і Ізорський чайник. Цінуйте і збирати чай рівний і збирає продукцію з Ісінської глини. Вже протягом декількох століть глина чайники є невід’ємною частиною китайської чайної церемонії.

чайник, ісінської, глини, розрізняти

Часто вони цілком обґрунтовано відповідають параметрам справді вишуканої роботи мистецтва, що відображає тонку роботу та майстерність у галузі кераміки. А разом з наявністю відмінної зовнішньої форми та класичного кольору глини, чайники все ще виконують свою функціональну роль. Малоймовірно, що хтось сперечається з думкою, що правильний тисенний чайник покращує якість чаю, що завалюється. Процес пивоваріння чаю у добре виховуванні глиняної мови певним чином збільшується, а наш досвід досвід роботи та чайного аромату. Завдяки чайнику, навіть наш чайний простір стає більш естетичним.

І магія частіше ми використовуємо Істинську Чуга, тим краще це перешкоджає природному сяйві, блиску, і м’якість її поверхні справді є найвищим ступенем краси. Напевно, жоден інший тип мистецтва не міг займати таке важливе місце в нашому повсякденному житті. Саме з цих міркувань, що старі або добре зроблені Ізорські чайники безцінні для людини, яка любить чай, улюблений чайник, як ніби хороший друг, тому це не варто і кажучи, що ніяких перлів не є незрівнянними з цінністю такого чайника.

Іноді люди дивуються, чому всі однакові глиняні чайники змінюють чай настільки сильним і чітко? І як правильно вибрати їх?

Для компетентної оцінки Ісинського чайника існують стандарти художньої та функціональності кераміки. Художність проявляється у необхідності створення хорошої та естетично красивої форми чайника: лише поява такого чайника на чайній дошці вже покращує дію чаю. Красиві чайники гармонійно доповнюють чайну атмосферу і дають вишуканість землі.

Є чотири рівні майстерності керамічного продукту:

Утилітарні чайники для промислового виробництва чайників, що щодня створює сотні нових продуктів, не вимагають майже без навичок та навичок. Дефіцит різноманітності та посередньої глини такі чайники виготовляються для широкого споживача за досить доступними та прийнятними цінами. Основні фабрики наймають багато гончарів, які готові працювати зміщення, кожен день. це світло одного чайника після іншого. Часто у виробництві використовується глина, як один з способів формування шаблонів чайників.

Техніка продуктів ручної роботи, що виконує такі чайники, дещо елегантно. Але, як правило, вони дуже низька якість. Ці глиняні чайники вручну виготовляються і займає деякий час, щоб перевірити свою якість, а згодом обмежити виробництво кожного з них. Крім того, чайники ручної роботи більше ступеня демонструють різноманітність стилів та форм, які часто імітують стилі та форми чайників минулих або культурних тенденцій, що утворюються у всій історії.

Спеціальні вироби Такі чайники народжуються в руках слави Гончарів. Професіоналізм та унікальні навички випускають себе в дивовижній красі та функціональності готового продукту. Не випадково ця категорія чайників особливо оцінена серед колекціонерів: чим рідше та виняткове ці чайники, тим вище час буде дійсним, а час і регулярне пивоваріння дозволять.

Артестизм майстра Деякі справді присвячені своїм робочим артистам перевершують навіть своїх сучасників. Вони давно вийшли з ідеї просто зробити предмет мистецтва, і досягли приголомшливого рівня майстерності. Більшість чайників такого роду настільки дорого, що, якщо це знавці та придбання їх, вони не використовуються для їхньої мети, і покласти вдома або в музейному просторі.

Другий критерій оцінки функцій Ізорського чайника в реальності не може існувати окремо від стандартів мистецтва. Поєднання численних переваг, що дозволяє нам говорити про конкретний чайник як високоякісний функціональний предмет начинки чаю, безсумнівно, пов’язаний з його вартості з художньої сторони.

Коли ви отримаєте завдання вибору глиняного чайника, має сенс намагатися дізнатися про своє походження. Багато колекціонерів починають свої знання про Ізорську продукцію шляхом вивчення спеціальних печаток (прибл. Так що це було згодом незмінно розпізнати та визначити свою автентичність), яка зазвичай поклала на дно чайника. Друк може розповісти про багато: друк або назва майстра, або назва самого фабрики, якщо ми маємо справу з промисловими чайниками. Однак, на самому початку дороги, важливо знайти хорошого вчителя, який допоможе вам у виборі та надіслати вам кожен раз у правильному напрямку. Як показує практика, кожен може відрізняти утилітарну пару з інших категорій чайників, хоча побачити різницю між представниками нетривіальних категорій вже буде набагато складніше.

Для споживача дуже важливо знати, що він купує. З цієї причини він не буде зайвим, щоб придбати чайники з торговця з гарною репутацією, яка дасть вам прозору та зрозумілу інформацію про ваш продукт. Ну, якщо не було жодного помічника, найкраще, що ви можете зробити, це просто пощастило чайник, розгляньте це і, зосередити увагу лише на власних почуттях та інтуїції, оцінити, наскільки її якість відповідає вашим вимогам у двох основних аспектах художніх і функціональних. Отже, форма і структура чайника повинні бути досконалими, з гарним пропорційним розташуванням чайника, а його ручки, кришки та дно Чу. Майстерність та мистецтво повинні бути видимими, що називається неозброєним оком, і вважають їх краще окремо як параметри, притаманні керамічних продуктах спеціальних категорій.

Звичайно, ціна та особисте сприйняття відіграють однаково важливу роль у виборі глиняного чайника. Функціональний чайник повинен також дотримуватися запитів особи, яка буде регулярно використовувати по відношенню до обсягу судна, конкретного типу чаю (для пивоваріння, який насправді чайник, і, нарешті, особисті ідеї про естетику.

Сьогодні більшість колекціонерів люблять говорити близько трьох різних, але найважливіших аспектів будь-якого Істинського чайника: глина, форма, техніка.

Перша з названих елементів є глина. Одна з найважливіших передумов, що IXIN отримав так неймовірну славу, унікальні у їх складі та структурі порід, які лежать на території району Ісину, в провінції Цзянсу. Однак у більшості різновидів порід (не єсинськ) існують свинцеві, що є неприйнятним у випадку використання чайника з такої скелі, оскільки свинцевий токсичний для людського тіла. Таким чином, гончарі спалюють чайники двічі, покриваючи (з другим стрільбою) продукту обмерзання. Поверхневий скло, як фарба, нанесіть щітку до поверхні чайника. Завдяки цьому пори на чайнику заповнені і покриті захисним шаром і поліровані, що перешкоджає загрозі проникнення до напою при пивоварі та, відповідно, готові використовувати будь-які чашки, вази та чайники, готові до використання. Крім того, різноманітність кольорів та відтінків, спеціальні методи та методи виготовлення глазурі будують весь цей процес на інший етап.

Однак породи від ISIN абсолютно природні і не містять свинцю. Така рідко знайшла чистота, що дозволяє Ісинському майстер уникнути процедури скління, а потім достатньо просто спалювати чайники в печі, щоб дати їм силу. Таким чином, глина залишається у своєму природному стані, зберігаючи пористу структуру. У цьому випадку висока пористість покращить не тільки якість поглинання масел чаю, що в цьому чайці завалюються, але, відповідно, смак подальшого пивоваріння. І чайник, тим часом, буде постійно розвиватися і, таким чином, стане вивітрюванням. З цієї причини справжні крісла використовують лише один чайник для тієї чи іншої (але тільки один) чаю, який їм дуже подобається. Тому, наприклад, смак слабо ферментованої Улуни, заварений чайником, спочатку виховувався під Puers, буде просто знищений.

Хороший чайник повинен бути зроблений з відмінної глини. На території району Ісін існує широкий спектр порід, включаючи такі сорти, як червоний, фіолетовий, чорний, зелений, синій і т.D. І вони, безумовно, мають свої унікальні характеристики. Крім того, деякі породи в продукті найкраще поєднуються з певними видами чаю.

Більше від того, що ми можемо дізнатися про різницю в породах, укладена в просту істину: нам потрібно лише піклуватися про чайники і взаємодіяти з ними. Чайники для того ж створено, щоб доторкнутися до них. І вони дуже подобаються, коли вони зберігаються в їхніх руках, і у відповідь вони висловлюють свою оцінку через прояв бездоганної патини на їх поверхні.

Якщо глина була очищена вручну традиційною технологією, то вартість такої глини буде значно вищою. По суті, однією з найважливіших відмінностей між чайниками промислового виробництва та продуктами ручної роботи з кількома високими категоріями є саме той факт, що перші зроблені з глини, що переробляється спеціальним обладнанням, а в іноді це не варто і без додавання хімічних речовин, які сприяють глині Зміна кольорів (прибл. Унікальні породи мають рідкісні квіти, тому ринок завжди нелегко знайти, наприклад, синій або зелений чайник, який би був зроблений з воістину природної глини без домішок. Тому багато недобросовісних виробників додають хімічні оксиди в глиняну масу, тим самим досягають бажаного кольору, а потім зробити чайник імітацію і спробуйте продати його як найбільш реальний від не менш, ніж реальна глина, однак, підозріло нижча ціна, ніж його Чесний антипод).

У новонародженому, це може знадобитися деякий час, щоб визнати глину та визнати бідну породу, здається, лише здається або торкається його, і лише з рідкісними винятками за ціною. Іноді, коли зустрічаються чайник, ви можете взяти шапку чайника, прокручувати отвори чайника та слухати звук. Чим вище звук звуку, тим ймовірніше, що такий чайник більш підходить для пивоваріння чаю з сильним і яскравим ароматом, наприклад, Улунов. Якщо реєстр нижче, і сам звук глибокий і глухий, то, швидше за все, такий чайник може бути цілком придатним для чаю з сильним смаком, наприклад, для PUER.

Другий функціональний критерій чайника укладається у вигляді самого чайника. Звичайно, форма тісно пов’язана з творчим підходом майстра, а також з налаштуваннями колектора. Однак існує безліч моментів, які слід враховувати, якщо ми прагнемо знайти дійсно функціональний чайник. Отже, не хоче вибирати чайник з вузьким діаметром отвору для пиття в ньому великомасштабного чаю, наприклад, дуже ферментований улунов (прибл. Янча Скелясті чаї, з гір Баунь або Гуандун Улуна Фенганганзун). Але тоді інша, навпаки, вона віддала перевагу такому великому пальці і, з кожним пивоварістю, він зламається і знищить великі чайні листя, щоб потрапити в чайник.

Але, як і для слабко ферментованих улунов, які мають сферичну (або прагнення до сферичної форми), форма повороту, то для них це може бути найбільш підходящим круглим чайником, який дасть вільне місце для листя чаю та їх повного розкриття.

Кожен може помітити, що високоякісний реактивний струмінь гладкий і гладкий, як важливий, як комфортне захоплення ручки чайника: це відсутність будь-яких незручностей, щоб процес зливного чаю інформує навіть і світло. Припустимо, всередині деяких сучасних чайників ви можете знайти опуклий сито, що складніше піднятися на листя дрібної фракції, що означає, що струмінь буде ще більше. Іноді необхідне вставлене металеве сито, але небажано.

READ  Чайник для кави з тонким носиком

Фактично, кожен з аспектів при виборі дитини слід розглянути та враховувати, особливо якщо чайник буде використовуватися у вашій щоденній практиці. Але це лише тоді, коли ви не шукаєте чайника, який буде виконувати роль творіння і буде тільки прикрасити простору. Однак вираження свободи красу чайника виявляється в самому спокійній діяльності, або чайної церемонії. Чайник повинен мати відповідний обсяг, який би відноситься до кількості людей, які беруть участь у церемонії, висоту та зручній формі, а також щільно сусідній шапку та хороший струмінь, що нагадує делікатний та м’який гірський потік. Завдяки цим речам, сутність художніх та функціональних якостей. це свобода висловити велич цього конкретного об’єкта посуду.

І, нарешті, третій параметр, який слід розглядати при оцінці функціональності Істинського чайника, ця техніка застосовується до його виготовлення. Це було зроблено на керамічному колі або голити вручну? Якщо чайник був зроблений з використанням керамічного кола, то (за даними однієї з версій) всередині чайника, ви можете побачити характерні гладкі кола і, не без певного розуміння, див. Навички майстерності та майстерності. Отже, ніс і ручка чайника повинен бути розташований рівно однією лінією, і обкладинка майже ідеальна для розмірів чайника. Чим вище майстерність, яскравіше прояв усіх трьох основних аспектів глини, форми, техніки.

Звичайно, вартість чайників, а також цінність будь-яких інших творів мистецтва, залежить від репутації майстра, художника. Однак ви не повинні забувати, що в китайській традиції існує випадок точного відтворення творів великих майстрів за своїми студентами та талановитими гончарами, тому варто бути уважним у придбанні настільки дорогих шедеврів.

Ще одне завдання, яке сама техніка виконує виключно у поліпшенні появи чайника. Тому дитина прикрашена, вдаючись до різних способів, наприклад, шляхом застосування каліграфії, включення елементів живопису, гравюру, приведення природних текстур або інших мотивів. Добре прагнути шукати унікальні та творчі методи та методи, з якими виготовляється керамічний продукт, але ті, хто не є перешкодою для її якості, а також у застосуванні суб’єкта за призначенням.

Нарешті, я хотів би поділитися набагато більше думок. Пам’ятайте, що деякі гончарі, які роблять чайники, не пийте особливо багато чаю, тому вони не знайомі з багатьма звичаями та особливостями чайної дії. Як показує практика, деякі з чайників, незважаючи на їхню добру та дитячу форму очей та загальне зовнішнє зображення, все ще залишаються повністю нефункціональним. Тому, вибираючи чайник, подумайте про те, що цей чайник дозволить вам самостійно почувати себе в цілому з космосом, чаєм і чайником

Особисті смаки, бюджетні та чайні уподобання все це буде відігравати важливу роль у способі вивчення та придбання ісійських чайників. Основні орієнтири та установки, які ми говорили раніше. це добре сидячи чайник, мелодійний звук, який ви чуєте, коли ви прокручуєте його через отвір чайника, а також високоякісний реактивний струмінь, рух якого завжди м’який і гладка, але все це просто стратегія, яка, так чи інакше, залишається вторинним по відношенню до власних почуттів і досвіду.

Спробуйте якось попросити деякий колекціонер показати вам свій улюблений чайник напевно, з полиці він візьме невеликий і недорогий (мабуть, його перший) чайник, який не просто служив йому довгі роки, але він був справжнім другом хто був справжнім другом, який був підтримав його на шляху розвитку та зростання розуміння чаю та чайників.

Як створюється шедевр

Копати глину і відправити до кругового кераміка? Якщо все було настільки простим, іінські чайники не будуть легендою.

Після вилучення глиняної породи від шахти протягом декількох місяців вона залишається зовні. За цей час під впливом сонця і вітру стає придатним для подальшої обробки. Особливості матеріалу та дизайну не дозволяють йому обробляти його на керамічному колі. Після довгого та технічно складного процесу підготовки сировини продукти збираються вручну. Для того, щоб зробити кілька днів. Майстер скорочує підготовлені шари матеріалу і збирає деталі майбутніх чайників. Це робота, що вимагає спеціальних навичок та навичок. До речі, з останнього, тобто кінцева ціна продукту залежить від кваліфікації.

У Китаї є багатоступенева система для оцінки майстрів, що займаються мистецтвом кераміки. Почнемо з того, вам доведеться оволодіти теорією, а потім працювати щонайменше три роки під керівництвом досвідченого наставника. Тільки після цього можна можна було збирати чайник. Створити постійний шедевр для чайних церемоній, вчитися та практикувати доведеться десятиліття.

Готові вироби спалюються в печі при підвищених температурах (до 1200 градусів). Все завдяки високому вмісту Каоліни. Посуд перетворюється на тенденцію, але в той же час дуже важко. Також можна відрізнити його в спеціальному, матовому блиску.

Форма. Який чайник для якого чаю?

Вибір форми чайника, покладайтеся не тільки на ваш особистий смак, хоча він також є найважливішим критерієм відбору.

Подумайте, який чай ви збираєтеся питвою в цьому чайник.

Різні типи чаю вимагають різної температури води для пивоваріння та різного часу, щоб наполягати.

Форма чайника значно впливає на температуру.

Мінімальна поверхня м’яча, відповідно, найкраще зберегла теплою чайників, форма настільки ж ближче до м’яча, наприклад, красу.

Чайники форми Si Shea та його варіації є універсальними, але вони особливо корисні для пивоваріння пуера, темного Улунова, червоного чаю.

Кетаїни з широким дном, наприклад, форма Shi Pyro (кам’яний ковш), також швидко дають тепло. Такі чайники, а також чайники витягнуті або сплюснуті форми оптимальні для пивоваріння зеленого та білого чаю.

Як підготувати чайник з Ісінської глини

Ви купили чайник з Ісінської глини? Супер! Я щиро вітаю вас, тому що тепер ваш чайний пиття стане більш цікавим і глибшим. Але перед тим, як пив чай ​​у ньому, чайник повинен бути підготовлений. Немає нічого складного. Я поділюся з вами своїм власним досвідом.

У дев’яти нових чайниках можна часто знайти залишки найменшого кварцового піску. Це нормально. Вони посипаються неочищеним чайником перед стрільбою для того, щоб кришка не дотримується до нього. Видалити ці найменші зерна. Зазвичай я їх виду. Тільки будь ласка, зробіть це з закритими очима.

Після цього чайники повинні промити під хорошою водою. Я рекомендую задумливо протріть його губкою і очистити кожен кут. Ви зробите це в першому та останньому часі, тому що з подальшим використанням миття чайника за допомогою губок або щіток не рекомендується. І ніяких миючих засобів. Спробуйте насолоджуватися цим процесом. Зосередитися на тому, що ви робите. На підказках пальців. Нехай це буде невелика медитація для вас. Десь тільки в цьому місці ви повинні мати відчуття догляду за своїм чайником. Збережи це.

Потім візьміть каструлю. Такі так, щоб чайник у ньому сховався з водою, а кришка була поміщена в наступному ранку. Не кладіть кришку на краю. Так що вона може розділити. Увімкніть найповільніший вогонь, який у вас є, і сидіти поблизу. Тепер у вас є сорок тихих хвилин у тиші, щоб зробити щось для себе. (Наприклад, дізнайтеся декілька нових ієрогліфів).

Десять хвилин води зашуміт. Подивіться і уважно подивіться на свій чайник. Він буде повністю покритий найменшими бульбашками. Як шампанське. Отже, повітря з глинистих мікроелементів.

Як вибрати перший чайник ISY. Частина 1: Вартість, обсяг, форма, стікає.

На цьому етапі я додаю дещо щедрі столові ложки солі. Сіль робить воду щільніше, жорсткішим і дезінфікує її. Я вірю в сіль! Мені подобається її простота та ефективність. Не бійтеся зменшити чайник. Пивоварка!

Тридцять хвилин кипіння буде достатньо. Але я знову отримую вашу увагу. Зробіть це на супер-закінченому вогні. Так що ваш чайник не танцює. добре?

Потім гасіть вогонь і спокійно дайте воду. Видаліть чайник, промийте його під струменем і заповнити прісну воду в соуску. На цьому етапі вам потрібно класти чайник у зварюванні. Я знаю, звучить дивно, але така традиція.

Візьміть. Будь-хто. Це може бути навіть найсучаснішим чаєм, може бути, навіть випити сухого зварювання, і, можливо, щось вишукано. На ваш розсуд. І не ступаючи, вилийте його в каструлю. Більше. Нехай ви не будете плутати, що вона плаває згори. Світло повільний вогонь. Через кілька хвилин зварювання буде падати.

Чайник, який потрібно забій у зварюванні протягом більше сорок хвилин, а потім дайте йому охолонути до кімнатної температури. Це робиться так, щоб чайник підходить для дерева та втратив невідповідну новинку. Кипіння в концентрованій чайній інфузії дасть йому трохи глянцевий і трохи похмує його.

Ви не можете нічого зробити з вищесказаного. Це також підхід. І просто промийте чайник і обмежуйте себе. (Я зробив це). Але в цьому випадку ваше зварювання буде надано глиняним нотаткам протягом двох-трьох місяців.

Я запевняю вас, що після цієї простої та корисної процедури ви відчуєте зовсім інше ставлення до нового чайника. Це китайський досвід. І це працює.

Поділися з друзями? Ми обов’язково поділяємо! Натисніть на одну з кнопок розетки.Мережі і розповісти нам про світ!

Як піклуватися про Ізорський чайник

Китайською традицією, чайник батько та чайний педагог. Це початок чоловіка, енергія ян. З іншого боку, острів чайник. це земля (глина), яка стискає чай до кінцевої досконалості. І це жіночий початок, інь, енергія. І немає протиріччя. Гармонія завжди взаємозв’язок, взаємопроникнення, доповнення до обох.

Догляд за Ісинським чайником

Китайською традицією, чайник батько та чайний педагог. Це початок чоловіка, енергія ян. З іншого боку, острів чайник. це земля (глина), яка стискає чай до кінцевої досконалості. І це жіночий початок, інь, енергія. І немає протиріччя. Гармонія завжди взаємозв’язок, взаємопроникнення, доповнення до обох. Для землі потрібно доглядати після води, запліднення, видалити те, що шкідливо. Те ж саме потрібно зробити з чайником з Ісінської глини Tzu Sha. Учитель чаю також повинен підняти чай і увагу.

Є кілька основних принципів догляду за Ісинським чайником:

2.Зниження протипоказані різними краплями температури.

3.До чайника, необхідно уважно ставитися до уваги.

2.Чайник повинен бути сухим. (Для місцеположень з дуже вологим кліматом, чайник з Ісінської глини повинен бути заповнений чистою вареною водою, потім цвіль не буде утримуватися в ньому).

3.Чайник повинен міститися в сухому та без сильних сторонних запахів. Просто, правда? І так і ні. Тільки тоді, коли ці прості звички мають звичку, це просто. Тільки тоді, коли ви завжди робите це, то вони будуть ефективними.

Головний ворог вашого чайника. Через неї чайники розбиті, через неї в чайниках, цвіль починається. Якщо ви виграєте занадто ледачий, не купуйте себе крижаним чайником, і ви не повинні читати далі.

Очищення починається з придбання чайника з Ісінської глини з його препаратом). Після цього це можливо, і вам потрібно почати чайну партію. Руки мило? Обов’язково! І гостей теж. Для того, щоб змити пил і матеріал, і духовний. Не шкодити ні чаю, ні чайника. Мило повинно бути без сильного запаху та зволоження масел, що залишилися в їхніх руках.

Скільки я страждав, вимиваючи з чайника, залишки крему для рук, після оксамитових жіночих ручок промивання чайника з Ісінської глини! Без крему! Масло! Зрештою, св. Іш глина пориста і збирає масла, які піднімаються пори.

Іксианський глиняний чайник Постійний член вашого чаю. До чаю необхідно переконатися в його чистому, стерти надлишок пилу. Якщо ви прийшли з чайником взимку, дайте йому принаймні півгодини, щоб розігріти. Якщо немає часу чекати, ретельно наповнюйте його теплою чистою водою і так кілька разів, поступово піднімаючи температуру.

Ішинська глина чайник чутлива інструмент. Як чай, він не любить жорстку воду. Він зникає, блиск зникає. Кипляча вода вперше в чайнику з Ісінської глини ТЗУ Ша виливається на той же принцип. Одна п’ята частина чайника з киплячою водою, покривайте кришку і спілкуйтеся чайником, закриваючи отвір кришки пальця. Не робіть сильних, стиснуті рухи або чайник буде літати, або кип’ятять воду. Так, і не красиво з боку дивитися. Рух гладкий, економічний для вас, а інші було зрозуміло, що ви робите щось важливе і красиве. Після цієї процедури ви можете зробити чайник з Ісінської глини, щоб повністю заповнити киплячу воду. Найкраще залишити повільно, що струмінь переходить у чайник у колі, повторення лінії окружності шиї та частини киплячої води впала в чайник, а частина на її поверхні впала. Заповніть, зачекайте Aveway 15 чайник буде теплом, залити воду і покладіть чай.

READ  Котел 24 квт на скільки квадратів

Другий розливання киплячої води, промивання чаю, вода заливають так сильно, щоб він охоплює чай. Більше чаю не завалюється. Зрештою, тим більше води, тим довше час йде на його сливу, це означає, що більш чай буде. І завдання миття промивання пилу і запустивши розкриття чайного аркуша. Злив, чайник з Ісінської глини обертається навколо чайного рушника, щоб не спалити руки і зберегти тепло, зафіксувати кришку, натискаючи зовнішню руку і вистрілюйте чайник, роблячи восьмиподібні рухи, тому допомагаючи чайний лист повністю відкритий і рівномірно заповнюють вільне місце в Ішинському чайнику.

Третій розливання вже пивоваріє чай. Кипляча вода повинна бути енергійно, з високою, спостерігаючи не спрей, особливо для учасників чаювання. Існує класичний спосіб розливання трьох поворотів, трьох висновків. Це робиться спочатку, щоб кип’ятитись у чайник у колі, щоб зробити три повороти, звичайно, за годинниковою стрілкою, тоді ми змінюємо висоту розливу тричі. Це дозволяє кип’ятити воду, щоб мити чайний лист. Хоча повільно, але чайник з Ісінської глини охолоджується.

Для того, щоб підтримувати високий етап (це особливо актуально для червоних та чорних чаїв, деяких оолунов) чайник за межами може бути розлив киплячу воду. Навпаки, якщо вам потрібно зменшити температуру пивоваріння (для зеленого чаю) ви можете розмістити чайник з Ісінського глини вентилятора.

ВОСПИТАНИЕ, ПОДГОТОВКА, НАРАБОТКА, ВЗРАЩИВАНИЕ, ВАРКА ЧАЙНИКА ИЗ ИСИНСКОЙ ГЛИНЫ

Залити киплячою водою до чайника, і трохи більше. Є кілька причин для цього. По-перше, ми змиємо залишок пилу, по-друге, утворюється кришка кришки, утворюється водний замок, а чайник з Ісінської глини не протікає, розливаючи чай, у третьому, занадто багато повітря під кришкою Ісинського Чайник спотворює смак і аромат чаю.

Перш ніж встановити обкладинку, переконайтеся, що шия та кришка не є невеликими кубиками на забруднюючих краях кришки, вони заважатимуть його, щоб займати своє місце, чайник буде протікати при перерві.

Чайник любить мовчання. Я бачив людей, які стукають Ізорський чайник на стіл, кожен раз поклав його, або кидайте кришку з високих. Неважливо найпоширеніший діагноз розбитих чайників. За статистикою, чашка чайників б’ється. Гарячий, круглий, слизький, з невеликою перлиною, настільки сильно гуркіт у підлогу і робить самогубство. І причина своєї поведінки господаря. Ви, як неприємно визнати його. Ваша неуважність до жіночих шапки. Її примхи прості покриття потребують вашої уваги та місця під час чаю.

Розміщує два: перший на чайнику під час заміни та розливу, другий на пастух (чайна дошка) під час маніпуляцій з листом укладання та розливу киплячої води. Знову ж таки, я продовжую: Вашу увагу. В першу чергу (кришка на чайнику) є важливою і спритність. Правильно беруть чайник, кришка ніколи не летить і не ламається.

Як зберегти чайник, щоб примхлива кришка не загрожує? Є пару класичних заходів, і у всіх кришках обкладинки. Якщо чайник невеликий і легкий, класичне захоплення пістолета Fu Cha. Захоплення виконується однією рукою та три пальцями великого та середнього захоплення чайника, що утворює дугу, а прямий індекс утримує кришку злегка натисканням перлини. Друге захоплення масивних і важких чайників з Ісінської глини виконується двома руками. Один міцно для ручки тримає чайник, другу кришку. Звичайно, другий спосіб не настільки елегантний, що тримає чайник виглядає як кулак, а острів чайник є додаванням. І дзьоб Фенікса нагадує буддист, мудра священного жесту. За бажанням, після тренування, що зміцнює щітку, ви можете використовувати захоплення дзьоба Phoenix, а для великих чайників з Ісінської глини, друга рука може підтримуватися зап’ястям, тому зменшуючи навантаження.

Друге місце обкладинка не на чайниках, ще більш небезпечно. Зрештою, ви видалили кришку, поклав і почали маніпуляцію з іншими об’єктами шуй Ху (киплячий чайник), наприклад. І забув про бідну кришку. Тільки один неуважний рух, а кришка вилетіла. Найчастіше на підлозі і з усіма невеликими, але сумніючими наслідками. Щоб уникнути цього, вам потрібно знайти місце на дошці та ретельно підготувати його. Зрештою, примхлива краса буде відпочивати тут, схильна до самогубства кришки Ісинського чайника.

Вимоги до місця дещо спочатку повинні бути розташовані від рухомих важких предметів, які можуть підключати кришку і натискати на стрибок на твердій підлозі.

По-друге, розташування кришки повинна бути поруч із чайником. Щоб не суєти і не робити додаткових рухів, тому що кожну секунду чайник стає холодним.

По-третє, місце повинно бути затишним, оснащеним кришкою, не можна покласти на лаковану поверхню ЧА-ванни (чайна дошка), щоб не робити сторонніх запахів і смаків у чайник з Ісінської глини. Для цього кришка чайника можна покласти на складений сухий рушник, на щипці або на спеціальному стенді з бамбука, кераміки, дерева або кори кори.

Головне, що матеріал не має дивного запаху після всіх жінок, що дратує інших пахних. Також така прокладка не дасть їй легко вислизнути кришку на ворога настроєний підлогу. Як імовірно, жінка, кришка любить танцювати спина на вихорі вальсу. Новий чайник з Ісінської глини, кришка може трохи струсити. Для цього, відступаючи так, щоб скрип не дратує гостей, вам потрібно крутити кришку. Не натискайте всі мої моги, прагнучи досягти кульового ковзання цього не необхідного, і ви можете досягти протилежного результату для створення хвиль між літаками, то чай буде безумовно тече. Такі ваги самої кришки є бажаними, весь час в тому ж напрямку.

Найстрашніший примхливий чайник забитий ніс. Вам потрібно швидко заливати чай у чашках, а з носа тільки капає. Якщо чайник з іонної глини є одна діра між тілом і носом, проблема легко вирішити з спеціальною голкою. Обережно прокручуючи її глибоко в дорозі, в той же час, струшуючи чайник на бік, щоб вода в чайнику приймає штовхані ланцюги. Якщо у вас є єсинський чайник з фільтром з невеликих отворів, а носик був забитий, що трапляється рідко, з до борту буде доведеться tinker.

Регінг загрожує зіпсувати чай і подальше зварювання. Потрібно діяти швидко і рішуче. Есинська глиняна чайник перетворюється на гівань, піднімаючи трохи покриття і тримаючи вироки, щоб кинути чай у ЧА привіт або іншу відновлюючу здатність. Тоді ви повинні копати в отворах голкою.

Є ще один, простий і швидкий шлях. Його мінус не дуже естетичний для учасників пиття чаю. Тому його слід видалити, принаймні для екрана. Або покрити рушник чайника під час очищення. Сама процедура проста після зливу чаю, видаліть кришку і різко подумайте на носику, утримуючи іншу руку до караку. Якщо гаряча, використовуйте рушник, залишаючи необхідні щілини.

Вам потрібно плавно вилити чай, не обертаючи чайник, якщо вода знаходиться на нижньому рівні з отвором у кришці, струмінь буде нерівномірним ударом. Коли чай з чайника з Ісінської глини зливається чай, поверніть чайник у горизонтальному положенні, а потім нахил на 90 100 градусів. І так кілька разів повністю об’єднати все чай, а чайний лист не перемішується, а чай не пишається.

Ішинська глина чайник любить чай. Без чаю він пропускає, зникає і втрачає свій блиск. Досить пару місяців без чаю, а зміни будуть видно. Хороші новини пивоваріння чаю та поливу на зовнішній поверхні, чайник з Ісінської глини робить колишню красу.

Я люблю перше, промивання зварювання, щоб залити гарячим чайником і ароматом заповнює кімнату. І якщо ви поділяєте свій чай з першого або другого зварювання, то не потрібна ніяка кадинка. Існує ще один спосіб, щоб на чайник з Ісінської глини немає розлучень, який зміщується, що покриває чайник з кришкою, потрібно використовувати чайні щітки Chai. Це можна опустити в свою чашку і витрачати, рівномірно витрачати всі поверхні чайника. І чайник приємно, що ви піклуєтеся, і гості. солодкий аромат.

Так поступово гарна патина буде утворена на чайнику з Ісінської глини. Красива, правильна патина є однорідною, без плям і субліфів, підкреслює лінії та форму чайника. Патіна спогади про пиття чаю. Патіна не бруд. Патіна не повинна дотримуватися рук або фарбувати їх. Справжня патина важко змити, на відміну від штучно великих. Якщо ви правильно піклуєтесь про чайник з Ісінської глини, вона поступово приходить сама. Не треба поспішати. Просто пити чай і дбайте про чайник.

Відразу після пиття чаю необхідно видалити чайні листи для цього ми використовуємо чайну голку. Розподіляючи листя чаю, чайник з Ісінської глини, як і раніше повинен бути промитий, щоб промити тією ж киплячою водою та внутрішнім, а зовнішні сторони, а також залити водою через носик всередині. Звичайно, полоскання це необхідно і кришка і отвір у кришці. У вас немає чайника з Ісінської глини, щоб мити водою, найчастіше більш суворі, що загрожує формуванням всередині чайника, не є патиною, а також сірі соляні відкладення. Миття чайника з Ісінської глини з киплячою водою сприяє швидкому швидкому сушіння. Миття, струшування залишкових крапель, витріть рушник чаю і залиште чайник сушіння.

Особливо важливо, щоб чайник з Ісінської глини повністю сушіть, інакше (це дійсно огидно) у чайник може запускати форму. Оскільки Ісінська глина пориста, вона часто здається, що чайник сухий, хоча стіни зберігає вологість. Також довше, ніс висихає. Якщо чайник на перший погляд виглядає сухим, залиште його висушити ще дві три години для перестрахування.

Коли чайник з Ісінської глини сухий, вам потрібно польський. Це підходить м’яка натуральна тканина бавовна, сирий шовк. І, звичайно, інсульт. Для вашого задоволення. Руки мило? Обов’язково!

Ваша борошно ще не закінчилася. Раз на місяць з круговими прогресивними рухами Шомптол повинен бути очищений з носиком, а отвір кришка чаю буде плавно і без труднощів. Shompol ви отримаєте в магазинах для курців трубки.

Особливості готової продукції

Чому кераміка ISIN вважається унікальною? Перш за все, це пов’язано з особливостями сировини, хімічним складом осадової породи. Це дозволяє горіти його при температурі до 1200 ° С, дає готову продукцію спеціальну міцність, твердість. Нормальна глина при таких температурах просто розплавляється. Єсхіна сировина. ні, оскільки вона містить високий відсоток силікатних частинок. Кераміка під вистрілом успішно витримує надмірну температуру. Готова посуд стає пористою, повітрям, довгий час зберігає температуру всередині, що дозволяє чайному букет повністю розкрити.

Що таке в кераміці з Ізіна, а не від інших:

  • Незважаючи на те, що здається благодаті, крихкість дуже сильна, тверда;
  • Вона залишається теплою всередині і прохолодно зовні;
  • позбавлені будь-яких запахів, лише природний аромат завареного напою передає;
  • Активно поглинайте аромат напою певного виду, тому для кожного класу чаю потрібно мати окрему осла;
  • Легко чистити, досить 2-3 рази, щоб подряпати всередину з киплячою водою, а судно готова до церемонії чаювання.

Гляні зварювальники з осадових порід Зіхол через пористу структуру довго зберігають тепло. Кришка не дає кисню, щоб проникнути в судно, окислює вміст у процесі пивоваріння.

Пори готової дупи активно поглинаються ароматизаторами, ефірними масляними маслами, дозволяють пити дихати під час пивоварного процесу, повністю розкриваючи аромативний букет.

Чим частіше ви використовуєте чайник, багатший, запашний вміст стає складним. Від частого використання його стін покриваються характерним дотиком, що дає йому ексклюзивність.

Все це відбивається на смак готового напою, дозволяє вам відкривати нові обличчя кожного разу.

Застосування чайників з Ісінської глини та догляду за ними

Великий письменник Лу Сінь сказав: Якщо ви пити чай добре, ви будете пити хороший чай, це свого роду блаженство. Але насолоджуватися ними, спочатку потрібно вирощувати досвід Гунфа. Крім того, під час тренувань приходять особливі почуття. У цих словах є дуже важлива посилання, і це стосується страв, що використовуються для пиття.

READ  Спліттер для шанувальників живлення

Kezi-Sha (так правильно позначає чайник з Ісінської глини) через специфіку матеріалу є ряд переваг, які не відбуваються в інших стравах. Тобто вони можуть приєднатися до своїх власників у чуттєвому спілкуванні. По відношенню до чайника, ви продаєте почуттів надмірно, часто він погладжує як найцінніше скарб. І більш глибоке ваше почуття, тим більше він процвітає у відповідь, глянцевий і вишукано простий, як все антикварне. Тому вони кажуть, що хороший чайник не повинен очистити до далеких полиць, вона повинна постійно використовуватися і грати з ним. Мінськ Чжоу Гаоці сказав: так що чайник служив вам довгий час, вам потрібно щось піклуватися про нього щодня. Спонтанно виникає нудний блиск на ньому, щоб ви могли подивитися на це, як у дзеркалі. У цих словах, по суті, ключові принципи методів використання чайника та догляду за його довідувалися.

Основна операція нового чайника.

Після покупки нового чайника, він може бути втрачений з дрібнозернистою наждачним папером, але ні в якому разі не використовуйте грубого наждачного паперу, ні в якому разі, щоб пошкодити зовнішню поверхню (яка може бути зроблена авторськими ієрогліфами або кресленнями, зробленими автором.По-перше, нам потрібно промити водою і тканиною і витерти зовнішню та внутрішню поверхню чайника, щоб видалити пил та керамічні чіпси. Тоді вам потрібно вилити в каструлю з відносно сильним чайним інфузією або навіть з листям, на слабкому вогні, щоб турбуватися і майже відразу після кипіння розмазати вогонь. Хоча інфузію охолоджується, ви можете покласти в ньому чайник. Вказана операція може бути повторена кілька разів. Це робиться так, щоб запах їжі погіршиться від чайника, а також чайник отримує первинну їжу. Очікування завершення цієї процедури вийміть новий чайник для натуральної сушіння, і насправді чайник може бути використаний за призначенням. Однак сама процедура не є обов’язковою. На практиці, після того, як чайник потрапляє в ваші руки, достатньо мити його, кричати і залити два рази з киплячою водою, а потім ви можете негайно забрати чай у ньому.

Якщо ви навіть серйозно відчуєте чайну церемонію, ви можете вибрати різні чайники, так що в кожному з них окремий тип чаю для варення, уникаючи змішування ароматів. Для пивоваріння зелених стільців, ви можете вибрати низькоформовану чайник. Його житло низьке, а отвір широкий. Оскільки зелені чаї не є енментованими, хлорофіл не руйнується в них, і не повинно тотати чай, щоб інфузія залишається свіжим, а кольоровий аромат це був ще більш привабливий. Для червоних крісел варто використовувати високочастотний чайник і невелику дірку для кришки, оскільки через те, що червоні чаї ферментовані чаї, внаслідок успішної напруги, чайний аромат може бути більш глибоким і стримуючим чаєм. Якщо ви любите Gunfuche, виберіть чайник Shuibin (на фото) потужністю приблизно 80 мл. Для кафедри Ulong (ці гуанін, і Гонг По, баочний і т.D.) Ви можете вибрати чайник на основі того, скільки людей випить свій чай.

Чайна інфузія годує чайник.

Незалежно від того, новий або старий чайник ви берете, щоб виварити, наприклад, червоний чай, після виливання чайного листа з киплячою водою з отвору для кришки чаю, піна плаває, і він може розмазати його легкими рухами. Шляхом закриття обкладинки протягом однієї або двох хвилин, вибухнуть чай на інфузію через citterbus в чашках або першим у gundabey (чаша справедливості або чашки чаю), а потім звідти в чашках для аромату (wensyanbey) або у відкритих чашках. Перша наполегливість, розлита в чашках, ви можете залити зовнішню поверхню чайника. Це називається чайна інфузія годує чайник. У цей час зовнішня поверхня тіла чайника є відносно високою, ви можете використовувати вологий махровий рушник або чистою мокрою ганчіркою (є спеціальні рушники для чайників), щоб витерти чайник від стада. Якщо ви це повторили, температура чайника трохи зменшиться, і це буде можливим залізним чайником. Оскільки руки є дещо потовиділенням і жирним, то ця процедура підходить для чайника блиску та Glom. Кожен раз, коли ви миєте чайник та інші чайні інструменти, знімають з чайника, і в цей момент зручно зволожити весь чайник і витріть один раз. Таким чином, сліди чайних висот видаляються, і ви також можете втратити чайник з теплим чаєм. Після цього чайник промивають киплячою водою всередині і зовні один або два рази, і все: ви можете покласти чай і пив. Якщо вам важко зробити такі процедури від трьох до чотирьох місяців, то новий чайник, як правило, зможе виділити безглуздо.

Є також люди, які використовують інші методи догляду за чайником, в яких чорні осколки використовуються для стану порошку. Після того, як порошок загорнуто в багатошарову марлю, і цей кулок просочується в чайному чайному чайні, а потім чайник трохи витирає трохи

Що стосується старих чайників, вони також повинні бути використані, неправильно очистити їх у довгому місці: їх блиск зникне. Після живлення чайника, це просто, такий шанс (зварювальні чайники китайською.ПЕ) буде більш красивим. Якщо ви використовували такий чайник протягом тривалого часу, і догляд за це правильно, з часом, Патіна на чайнику, природно, починає відображати. Коли ви дбаєте про чайник, ви все ще можете навчитися розуміти, скільки чайник хороший або поганий. Чайник з поганої глини дуже важко пити, а чайники мають матеріал високого класу та зроблені справжніми майстрами, тим більше ви піклуєтеся про них, тим більше вони наповнені духом і відображають настрій людини пивоварного чаю у них. Якщо ваша мета. просто інвестувати в чайник як засіб інфляції, то тут, безумовно, абсолютно інше питання.

Видалити забруднення, відновити фундамент.

Якщо чайник не був використаний протягом тривалого часу, або в невагах, він не був вилучений з нього вчасно, він починає форму, або принаймні незнайомий. У цьому випадку, після видалення фальшивих листя, необхідно залити його до краю киплячої води і злегка струснути його з боку до боку, негайно покладіть чайник у холодну воду, а потім руйнуються сторонні запахи. Якщо відразу це не працює, ви можете повторити два-три рази, і можна досягти задовільного результату. І не потрібно турбуватися, що тріснуті з’являться через відмінності температури на чайнику. Старовинні люди сказали: Якщо руди пахнуть на чайник, наповнюйте його киплячою водою і помістіть під струм холодної води, і якщо ви не можете негайно видалити його, то після того, як вийшов з холодної води, його оригінальний дух знову повернеться знову.

Видалення осаду, правильні дефекти.

Кожного разу після використання чайника необхідно розслабити дно чаю з нього, а потім промити гарячою водою, видаляючи осад, ланцюг і краплі інфузії, щоб дотримуватися гігієни. Деякі товариші повинні культивувати чайні гори всередині чайника, вони постійно пивованю чаю. Космічні листи або невеликий толік чайна інфузія залишає всередині чайника, так що він поглинув дух чаю. З практичної точки зору це не є найуспішнішим способом: якщо лист томиться в чайник, рано або занадто пізні кислотні сторонні запахи, що погано для чайника. Чай також звинувачує, а чайник поглинає все це.

Найстрашнішим для чайника є, коли є краплі жирної природи, забруднюючи його. Якщо на тілі чайника, він висихає щось суворе, тоді ви можете проколоти чайник, промивання забруднення. Якщо забруднення, то ви можете курити з трохи миючим засобом тонкої тканини і втрачати вагомий, а потім покласти очищення руками, даючи чайник здатність випромінювати і показувати природу своєї естетики. Але безумовно. Не поспішайте подіями, застосовуючи маслянисті продукти або чаю води для потирання, створюючи буддійський монах на тілі чайника. Для марочних чайників немає необхідності переповнювати їх. Кільця стародавньої естетики, що залишилися в них з старих часів, є реальним доказом їхнього віку. Одним словом, кожен конкретний чайник підходить для конкретного набору рад для догляду за нею, і повністю неприйнятний у цьому відношенні діяти з кожним предметом шаблону.

Що таке Ісинські чайники

У центральній частині Китаю є місто Ісин. Навколо цього міста є глибокі шахти, в яких розвивається Ішинська глина. Вона пориста, і це ідеальний матеріал для створення чайної кераміки.

Ісинські чайники. Це цілий світ, де ви можете піти і вивчати його протягом багатьох років. Я можу говорити про Isinsky чайники на невизначений термін.

Вважається, що Ісинські чайники оптимально підходять для пивоваріння темних басейнів, путівників, темних улунов. Це поточні роки, або навіть століття, споживчі традиції. У Китаї, це звичайне, що легкі успіхи завалюються в колінах, червоних та зелених чаях. у склі, але puers і dark uluna. У Ірінському чайникам.

Ісинські чайники. Це, безумовно, фетиш, інструмент для пивоваріння, ілюстрації. Це така багатовимірна сфера.

Найдешевший острів чайник, який ви можете купити сьогодні, повинні коштувати 15 юанів. Найдорожчий острів чайник, який бачив у своєму житті, коштує 385 тис. Юанів (це майже 4 мільйони.!). За ці гроші ви можете купити хороший автомобіль. І такий чайник буде купувати, це не вітрина, а не приклад, що виходить за межі здорового глузду. Це магазин, який спеціалізується на продажу дорогих Ісинських чайників, вартістю 200-300 тисяч юанів. Вони мають вимогу і мають власний споживач.

У Китаї є 100 кращих майстрів для виробництва Ізорських чайників. Кожен майстер шукає, щоб дістатися до цього списку. Це як потрапляти в список forbes. Тому що якщо ви знаходитесь всередині такого списку, це забезпечує божевільне життя майстра та його наступні покоління. Оскільки їх чайники вимірюються повністю різними ціновими тегами. Це чайники, які закінчилися, і один майстер може зробити такий чайник 1-2 місяці, і навіть шість місяців. Все полірована, все вийшло, є лише ідеальна геометрія. Ви заварюєте чай у ньому і отримати ідеальний довгий струмінь, який не буде розрізати. Він ідеально йде до своєї руки, приємно тримати його, він естетично радує.

Виклик речей з власними іменами, це, безумовно, фетиш, але це сфера, де можливий момент розширеного переоціненого значення.

Скільки чайників має бути справжнім джедам

В Інтернеті або серед друзів чаю ви можете зіткнутися з думкою, що під кожним чаєм повинен бути ваш чайник. З часом він стає дійсно. Як це відбувається. Людина купує свій перший чайник з Ісінської глини і починає варити все підряд. Це те, що я стикаюся щодня у моїй чайній діяльності. Наші клієнти купують перший чайник і завзятий час. Потім вони з’являються другий чайник. Це питання лише часу, але це відбудеться рано чи пізно. Потім вони починають розділяти: яскраві чаї валяються в одному, темні. в іншому. Потім з’являється третій чайник, а потім вони яскраві завадилися в одному, темні. в іншому, і всі інші. у третьому. Потім четвертий і так далі. Це нескінченна гра, поки вони не з’являться шматки 20, а потім кожен чайник буде підходить для певного виду конкретного чаю.

Чайники з Ісінської глини (існує такий термін, професійний жаргон) вони виховані, тобто, як ніби вони перетворюють чай, який ви заварите у них. З часом вони стають глянцевими, вони виглядають як рейд. І в Китаї ви можете задовольнити ситуацію, наприклад, коли LAA вона Ши вчитель, Shifi (китайський вчитель) бере студента, тренує його з трьох років Кунг-фу і піднімає до 18 років. І на випуск, коли кажуть до побачення, вчитель дає учень чайника і каже: “Я використав цей чайник з самого дня, як ми почали займатися”. І це вже така варена та освітня, він вже змінив свій колір. Студент приймає цей чайник як подарунок, і для нього він стає щось дуже важливим.

Чайник з Ісінської глини. Це не просто пристрій заварювання. Китайці дають їм набагато більший і глибокий сенс.

Поділися з друзями? Ми обов’язково поділяємо! Натисніть на одну з кнопок розетки.Мережі і розповісти нам про світ!