Чізкейк у морозильній камері або холодильника

Холодильники

Німецький сирний сирний чізкейк

інгредієнти

  • 240 г борошна;
  • ¼ солей чайної ложки;
  • 4 столові ложки цукру;
  • 130 г масла;
  • 1 яєчний жовток;
  • 1-2 столові ложки холодної води;
  • 750 г котеджного сиру 20%;
  • 200 г цукру;
  • 80 мл рослинного масла;
  • 3 яйця;
  • щипці вагіліну;
  • 4 столові ложки кукурудзяного крохмалю;
  • 120 мл молока.

Приготування

Змішувати борошно, сіль та цукор. Додайте пом’якшити масло і змішувати. Потім додайте жовтки та воду, застилати тісто, обгорніть у харчовій плівці і зніміть у холодильник протягом години.

Розгорніть тест у колі діаметром 25 см і викласти на нижню частину форми. З залишкового тесту, утворюйте довгу ковбасу, згорніть його і натискайте на стіни форми. Міцно підключіть обидві частини тіста.

Змішайте сир та цукор. Додайте масло та 3 яєчний жовток і добре перемішати. Потім введіть ванілін, крохмаль і молоко. Змішайте, залити залишковими яйцями та знову змішайте. Покладіть начинку на тісто і випікати в духовці, попередньо нагріту до 180 ° С протягом годину.

Зніміть овочі або фрукти з упаковки, покладіть в миску і покладіть на нижню полицю холодильника. Як правило, для повного розморожування відбувається через 10-12 годин. Поступове розморожування не дає продуктів, щоб висвітлити занадто багато соку і економить вітаміни. Не розморожувати овочі і під проточною водою.

Миючі засоби при кімнатній температурі, з її боку, не шкодить корисному вмісту, але погіршує вигляд фруктів і ягід. Таким чином, розморожування в холодильнику є найкращим варіантом.

Статті:

Рекомендується розморозити пироги, тістечка та випічка в холодильнику. В середньому (залежить від розміру пирога), необхідного від двох до чотирьох годин. При кімнатній температурі продукти розморожують протягом 2 годин. Деякі види продукції можуть бути дефляційні в мікрохвильовій печі (режим розморожування).

Розморожування при кімнатній температурі протягом однієї години. Термін зберігання в замороженому стані. 18 місяців при температурі. 18-х. Термін зберігання після розморожування та/або відкриття упаковки. не більше 72 годин.

Розморожування при кімнатній температурі протягом однієї години. Термін зберігання в замороженому стані. 18 місяців при температурі. 18-х. Термін зберігання після розморожування та/або відкриття упаковки. не більше 72 годин.

Помістіть торт морозильник у холодильник. Не відхиляйте його з холодильника. буде потік і погіршуватися! Залежно від розміру торта, розморожування всіх шарів вимагатиме принаймні 3-5 годин. Зберігайте мусовий торт 2-3 дні в холодильнику сміливо.

Статті:

Після того, як ви запечені печиво, потрібно дати йому охолонути. Після цього виведіть готові випічки на листі випічки або тарілку і покладіть у морозильник.

чізкейк, морозильній, холодильник

Після того, як печиво замерзає досить добре, вам потрібно перекласти його в поліетиленовий пакет з застібкою або контейнером та зберігати у морозильній камері протягом 3 місяців. Коли ви хочете печива, ви можете просто залишити його при кімнатній температурі. Якщо вам потрібно дуже швидко розігріти випічку, ви повинні покласти його в духовку.

READ  Індисент холодильник з верхнім морозильником

Як зберігати чізкейк

Підготовка: Продукт повністю готовий до використання. Продукт повинен бути повністю розморожування, розморожування здійснюється при кімнатній температурі протягом 1-3 годин. Грунтовно зберігається при кімнатній температурі або температурі 24 з не більше 36 годин.

Торти з використанням збитих яєчних білків (білковий пиріг) можна зберігати в холодильнику 72 години. Медові торти, або мед, зберігаються 5 днів з дати приготування. Період зберігання піщаних тортів залежно від наповнення може бути до 7 днів.

Що впливає на термін зберігання?

Безпека корисних та смакових властивостей делікатесу залежить від таких чинників:

  • Композиція. Є досить багато рецептів. Більш швидкопсувна продукція у складі, коротше термін зберігання.
  • Якість сировини. Вам потрібно приготувати тільки з свіжих продуктів.
  • Температура. Має бути в прохолодному місці, оптимально. у холодильнику.
  • Вологість. Має бути 75-80%.
  • Освітлення. Не можна залишити під правом сонячного світла.

Заморожений Чізкейк. Солодкість, яка захищає мої сторони. Цільний чізкейк, і я несумісні речі. Ми приваблюємо один одного як магніт. І тільки заморожений чізкейк з дозволяє мені чекати гостей з ним. Чому? Ну, тому що заморожений торт не є звичайним. Ви не будете намалювати в безглузді, яке відкидається через віконні вогні. Ну, ви можете, звичайно, ризикувати зубами, але я думаю, що залишилися ікла в торті можуть збити весь апетит.

Я завжди обробляю заморожені сирники і підозріло. Виявляється, я втратив багато.

Купівля Місце: Інтернет-магазин CHEZERBERRY.

Як зберігати чізкейк

або 1490.

Коробка коробка з візерунком торт. Я люблю ці фотографії на коробках. Зазвичай вони з серії очікування реальності.

Слабо отримайте замість крему з кремом Деякий висушений плоский об’єкт, що нагадує гібридні вівсяні печиво та вафельний торт? У мене багато разів так розчаровує. Більш приємніше потрапити з коробки саме торт, який зображений на малюнку.

Що мені дуже сподобалося. це турбота, з якою виробник щільно упаковує його в целофан і заздалегідь поділяється на частини.

Як розморозити заморожений чізкейк? Всі методи вказані на сайті, яким я любив, швидше за все, щоб розморозити торт, видаливши упаковку та поклавши його в холодильник.

Торт неймовірно ніжний, за зовнішнім виглядом і смаком. Отже, мій чізкейк з полуницею. Я просто обожнюю. І в класичному я завжди відсутній соус.

Ніжний, класичний Чізкейк Нью-Йорк. На вершині він звичайний полуничний соус, що робить його навіть смачним. Смак яскравий, багатий і не відрізняється від його неперевершеного хлопця. Немає хвороби від звичайної комбінації з солодким соусом, є світловий кислий. Крем виступає полуниця пішла на користь, і тепер Нью-Йорк з полуницею назавжди погоджується в моєму серці.

READ  Холодильник Samsung з нижньою морозильником

Занепокоєння щодо якості замороженого тортів виявилися марними. Заморожені торти можуть бути придбані. Вони чудово зберігають свій смак і зовнішній вигляд. Немає магії, тільки правий, ударний мороз. Це не буханець у морозильній камері Zil заморожування.

Незважаючи на його мініатюр, заморожений Чізкейк Нью-Йорк зміг задовольнити голодування навіть такого солодкого зуба, як я. Тепер я буду заповнювати морозильника не тільки устриць у випадку зомбі-апокаліпсису, але й сирниці у випадку гостей. Я рекомендую!

Тут можна знайти всі мої відгуки про незвичайну їжу. Ви не втратите вагою зі мною. =)

Торт чізкейк “Нью-Йорк” заморожений я вперше спробував навесні, вигравши його в соціальній мережі, і у мене є такий справді солодкий виграш, ні після. Тоді, натхненний, ми замовили точно такий же день народження, і він був безпечно любив всім родичам від Мала до Великого (насправді, контингент був від 4 років до 92-х років). Оскільки продукт не дешевий, я вважаю його обов’язком, щоб залишити відгук про цей пиріг, особливо після наступного святкування, десерт, до якого явно буде торт від чизою, тому що я все ще не намагався так багато від своїх асортимент.

в групі вконтакте, з безкоштовною кур’єрською доставкою (в інтернет-магазині марки він зараз коштує 1900), тому що інтернет-магазин Чизберрі в моєму місті не представлений

Об’єм: торт вагою 2,1 кг., Вона ділиться на 14 штук 150 грамів кожен (також є варіантом на 1 кг. і 12 штук)

Термін зберігання: цілий рік, але це, звичайно, у замороженій державі. Після розморожування він не більше 10 днів для зберігання в холодильнику, але на сайті показано 5 днів, цей же період було оголошено нам і продавцю при покупці.

Виробник: Росія, Ставропольська територія, г. Михайловськ

Енергетична вартість: дуже висококалорійний десерт

Склад та зберігання Особливості: по складі я не турбував, звичайні придбані торти також не задоволені природними компонентами

Торт продається у стильному упаковці картону, візуально прямих євро-стандартів, і ви не можете сказати, що вітчизняне виробництво. Оскільки ми дали другий пиріг на день народження як доповнення до подарунка, упаковка відіграла цінність і не закачалася.

Всередині незвичайного відкриваючого вікна (ми вперше захворіли з механізмом). Заморожений чізкейк, заздалегідь розділений на гладкі шматки. Для вирішального, не в змозі вирізати торт ідеально гладкі скибочки. приємний бонус, але це відокремлення є дуже прозаїчною причиною. Торт заморожений, він повністю деталізується 6-10 годин, але окремі частини будуть готові до використання всього за 15-25 хвилин. Розріжте заморожений торт неможливий. він важко, як камінь! І навіть трохи покриті.

Чизкейк. Без выпечки. ВНИМАНИЕ! ОЧЕНЬ ВКУСНО!

Кожна частина на краях буде загорнуто в тонкий папір, щоб ви могли витягнути його з коробки з голими руками, без будь-яких пристроїв. Ті ж самий документ допомагає витягнути частини і після повного розморожування всього чізкейку. Текстура м’язового торта м’яка.

READ  Ніж промити холодильник, щоб не смердіти

Сушені шматки виглядають як торт з кафе або кав’ярня. Однакова частина, той же візуальний ефект. Прикрасити щось на зразок свіжих ягід або сиропу. навіть не розрізняє! Я експериментував з сиропом (шоколадом та малиновим), але класична версія “гола” сирчака прийшла мені більше схоже, смак нічого не зупиняє нічого.

Смак. божественний. Я ніколи не їв так смачний чізкейк. Делікатний, вершковий, сир, без розбивних солодощів, і свіжоморочений торт, так і щасливий з прохолодною і трохи більш міцною консистенцією (ми не втратили і не почали дегустацію через 10-15 хвилин після початку розморожування). Повністю фрошні шматки м’якої, знайомої консистенції для чізкейку. По суті, двошаровий торт. Нагорі вершкового сиру, а нижче, як субстрат, щось нагадує бісквітні печиво, це відчувається як тісто.

Торт, якого ми були в холодильнику, тому що у морозильній камері це просто не було знайдено в морозильній камері. Якщо є місце. Краще зберігати у морозильній камері, оскільки водій повинен бути використаний протягом 10 днів, а реворост торт протипоказаний.

Перший, виграв чізкейк, який ми використовували вузьке сімейне коло, трійка, і достатньо протягом п’яти днів! Але я все ще солодкий зуб. Але прес-форм на день більше двох штук просто неможливо. Торт дуже задовольняє. У кафе, ви не помічаєте це, замовляючи чай або каву з шматочком пирога, але вдома, як десерт після обіду або обіду, навіть половина з 150 грам-чізкейку потрапляє в шлунок з серйозним вантажем. Мій максимум був. один шматок на день, але молодий чоловік зумів з’їсти стільки ж двох, але це не за один раз, але день. Я думаю, що ця швидкість була також викликана жадібністю. Ну, як залишити в холодильнику цього пишності? Він там сумно, холодний і самотній, і в шлунку, де краще

Другий, у нижній частині народження, було з’їдено миттєво і без залишку, незважаючи на жорстку вечерю, фактично, десерт, і хтось навіть зумів маскувати дві частини. голосно про торт розмовляв трохи (більш жуваний), але порожня коробка була більш ніж красномовна.

Я рекомендую всім любителям сирників, солодких пальців і не тільки. Особисто я в кафе частіше замовляю тірамісу або штрудель, але після цього торт я дивувався за класичним чізкейком “Нью-Йорк”. Фактично, кафе також купить свої сирниці (навряд чи готується до себе), тому цілком можливо, що це дійсно точно такий же торт.