ІЧ сушарка для овочів і фруктів

Дрібна побутова техніка

Сушарка для овочів і фруктів: ціна та як обрати

Dachnik-4

Відкриває наш рейтинг кращої інфрачервоної сушарки для овочів і фруктів з великими традиціями і з вражаючою силою. Відмінно підходить для сушіння фруктів, овочів (як, однак, обидва гриби, трави та багато інших продуктів). Його головна перевага над конкурентами величезних розмірів. У п’яти сітчастих барах (чотири висувних і один знімний), до 7 кілограмів сировини. Ви можете дуже швидко висушити урожай з дуже гарною якістю. І в той же час і приготувати дієтичні страви, брижі, сухі макарони і т.D., і Т.Р. Красивий агрегат, він, безумовно, розчарує вас.

  • Великий обсяг
  • Серйозна влада
  • П’ять сотень
  • Багатофункціональність
  • Хороша якість побудови та компоненти

Катерина Selfranco 50×50

Ця сушарка є особняком у ряді конкурентів. Відповідно до звичайного яскравого кольорового килиму, який можна звалитися в рулон 10 сантиметрів діаметром. Інфрачервона електрична сушарка випромінює хвилі, безпечні для людей, але швидко перетворює фрукти та ягоди у сушені при температурах всього 40 градусів. У той же час вони абсолютно не спалюють. Основний плюс, повний Sacchability. Немає вболівальників, без трубчастого нагрівача. При бажанні електрична сталь може бути використана для сухого взуття, одягу та будь-яких інших предметів. Економічна та безпечна модель.

  • Суперкомпакт, перетворюється на вузький рулон;
  • низька ціна;
  • гідний дизайн;
  • Багатофункціональність.
  • Мовчазна робота
  • Не нагрівається повітря
  • повністю безпечно використовувати

Як рухається гардероб

На відміну від конвективної сушіння, де відбувається видалення вологи внаслідок роботи вентилятора та повітряного руху, випромінювання ІЧ використовує теплову частину для досягнення необхідної стану продукту. Інфрачервоне випромінювання не може нагріти повітря, тому його дія застосовується до строго на сировину, яка поміщається в камеру сушарки. Це робить роботу такої економічної установки, оскільки енергія споживається лише цілеспрямовано. Нагрівання відбувається рівномірно, через яке можна видалити вологість, щоб видалити вологість з продукту. Температурний режим бризок дозволяє максимально зберігати корисні речовини та оригінальні ароматичні характеристики.

Як вибрати інфрачервоний електричний автомобіль

Структурні особливості ІЧ сушарка включають метод управління. Два типи відрізняються:

Користувачі старого затвердіння частіше довіряють механічному управлінні. У сучасному ІЧ, сушарки оснащені зручними датчиками та вимикачами, ви можете самостійно вибрати параметри та встановити час. Консервативні користувачі впевнені у більшій надійності таких пристроїв.

Розширений кращий більш сучасних електронних моделей контролю. Вибір моделі з дисплеєм, ви можете бути впевненим, що він встановив бажану температуру та дотримуйтесь кінця часу сушіння.

Вибір методу управління не відображається за якістю, виходячи з особистої зручності.

Сучасні інфрачервоні сушарки мають ряд додаткових варіантів, які допоможуть комфортно експлуатувати пристрій:

  • Термостат. дозволить вам вибрати температуру.
  • Захист від перегріву. буде працювати і вимикає пристрій, коли він сильно перевантажений з довгих навантажень, який забезпечить безпеку від закриття та поломки пристрою.
  • Автоматичне вимкнення. буде працювати після закінчення сушіння продуктів під час викриття. Зручна функція, ви можете використовувати в будь-який час і не турбуватися про те, що забути або ви не можете вимкнути вчасно.
  • Потужність. кожна модель відрізняється, цей показник коливається від 250 до 1000 кВ. Чим більша потужність електропостачання, споживання електроенергії вище.
  • Електронний таймер. це зручний табло, на якому ви завжди можете побачити час, витрачений на сушіння та номер, що залишився до завершення роботи.
  • Індикатор включення. покаже, що електрична установка готова до роботи.
  • Світлодіодний дисплей. дозволить вам контролювати температуру, час на екрані.
  • Мовчазна робота. пристрій виробляє мінімум шуму.
  • Кількість лотків. моделі відрізняються за обсягом, тому кількість відсіків коливається. Кількість фруктів або рибних придатків на обсязі відповідатиме кількості лотків.

Інфрачервона сушка для овочів. Що вибрати?

Вас цікавить професійне сушильне обладнання? Хочу забезпечити прибутковості вашого бізнесу і стати успішним виробником сухих овочів, фруктів? Ми рекомендуємо замовити наші сушильні установки, які працюють у будь-якій формі палива та електроенергії. З їх допомогою ви готуєте справді якісну та смачну сушку, яку кінцевий користувач буде задоволений.

У каталозі нашого сайту представлено більше 30 моделей сушарки для овочів та фруктів. Кожен з них має свої переваги, продуктивність та розроблена для роботи за певних умов. Щоб вибрати оптимальну модель обладнання для підготовки продуктів, ви повинні розуміти свої цілі та завдання.

Для малих та середніх підприємств у нашій компанії “Сушильний бізнес” представлені моделі низьких енергоблоків, з середньою обсягом камери.

сушарка, овочів, фрукт

Але власники масштабного виробництва ми пропонуємо промислові та високопродуктивні агрегати для сушіння овочів. Зокрема, тунельна сушка безперервної дії TNK-SD500. Це дозволяє збирати до 1 тонни продуктів і має велику ділянку макета (72 кВ.М.). І це пряма можливість збільшити оборот і отримати супеіл.

READ  Як зробити штекер для духовки

Враховуючи тип енергетичного носія, а також масштаб виробництва, ви можете замовити в нашій компанії. Сушильне обладнання:

Щоб визначити різноманітність інфрачервоної сушіння для фруктів, зверніться до служби вибору обладнання на нашому сайті. У кожному стовпчику ви можете вибрати параметри або вказати налаштування для вибору установки.

Ну, якщо ви знайдете це важко, і не знаєте, яка сушарка для вас краще, то ми рекомендуємо закликати нас. Досвідчені менеджери компанії будуть слухати ваші побажання та запропонувати оптимальну модель сушильної установки для овочів та фруктів. Зателефонувати!

Інфрачервоні сушарки для овочів і фруктів: Серієт вибору

Інфрачервоний сушарка для овочів та фруктів. кухонний гаджет, який дозволяє за короткий час для збору продуктів у вигляді зручної для зберігання. З ними надлишкові яблука, ягоди, цитруси, помідори, гриби та інші подарунки природи можна зберегти до часу, коли вони знаходяться в короткій пропозиції. А потім, будь ласка, члени сім’ї з різноманітними стравами, незалежно від сезону. Але перед покупкою вирішуйте, які ваші основні вимоги повинні бути виконані цим пристроєм.

Принцип дегідратора, його переваги

Дегідратор фактично представляє електричну установку з кількома лотками, на яких розміщені продукти, призначені для сушіння. Однак, на звичайних сушарках, дегідратори відрізняються рядом важливих особливостей.

Дегідратор дозволяє висушити продукти рівномірно і з заздалегідь визначеною постійною температурою. Завдяки безперервному циркуляції повітря, забезпечується ефективна сушка овочів та фруктів, розташованих на всіх лотках. Кожна індивідуальна частина досягає рівномірно по всій її товщині, завдяки чому забезпечується висока якість кінцевих продуктів.

Електричне обладнання продуктів у дегідраторі може бути виготовлена ​​у досить широкому діапазоні температур. від 35 ° C до 70 ° C. М’ясо або риба Рекомендується висушити при температурі вище 60 градусів (близько 68 ° С). Овочі та фрукти можуть бути висушені при 35-40 ° С, що дозволяє зберегти максимальну кількість корисних речовин для людини: вітаміни, ферменти, полііносацичілот тощо. Органічні сполуки.

Принцип роботи дегідратора дозволяє висушити за допомогою різноманітних виробів при постійній температурі, повністю виключаючи вплив природних умов та шкідливих комах.

Інфрачервоний сушильний кабінет для овочів та фруктів

Технологія інфрачервоного сушіння овочів з сушильним обладнанням для овочів полягає в тому, що певний розмір інфрачервоної хвилі видаляє вологість з внутрішньої частини овочів, не порушуючи їх структур (без пошкодження оболонки). Цей метод сушіння дозволяє легко сушити, гарбуз, цибулю, моркву, банани, гриби, груші та багато інших продуктів за типом інфрачервоних променів.

Виробництво сушених овочів з нашим сушильним обладнанням збільшить виробництво сухого виробу. Промислова сушарка для овочів Це одне з найпростіших рішень для збереження овочів протягом тривалого часу більше 3 років

Також у апараті для сушіння овочів можна висушити фрукти!

Особливості функціонування, гідності та недоліків

Інфрачервоні сушарки для овочів та фруктів впливають на фрукти, наскільки це можливо. Принцип роботи цих пристроїв дуже простий: ІЧ-випромінювання проникає глибоко в оброблену сировину, а його поглинання виробляється не м’якими тканинами, а вологість. Так, цей механізм важче, ніж ручні сушарки.

Тому овочі та фрукти повністю позбавляються води, що містяться в них, і кінцевий продукт все ще корисний, як у свіжому стані.

Інфрачервона сушарка для овочів має головну перевагу після занурення плодів, оброблених ним у водному контейнері, вони повертають свою оригінальну форму, і досить важко відрізнити їх від свіжого.

Процедура сушіння виникає при досить низьких температурах: від 40 до 60 градусів (наприклад, сушарки для грибів та фруктів). Щоб отримати повноцінний фрукт, достатній для утримання сухого продукту у воді близько 10 хвилин.

Як видно, інфрачервона сушарка для фруктів має кілька значних переваг:

  • Простота обробки;
  • збереження поживних речовин;
  • Можливість відновити плід після короткого замочування у воді (наприклад, при роботі з сушильним кабінетом для фруктів).

Однак існує невелика мінус високої вартості таких пристроїв. Але, якщо ви купуєте інфрачервону сушарку для овочів, то, як це використовує це, однакова висока вартість такого пристрою вичерпається, оскільки продуктивність сушарки дуже висока, особливо якщо сім’я досить велика. до меню

Огляд: сушарка інфрачервона для овочів та фруктів Dachnik 4. Необхідна і корисна річ для тих, хто має щось висихати!

Тепер настав час займатися прогалами на зиму, тому тема сушарків для овочів та фруктів користується великим попитом. Купивши іншу герметику для своїх друзів, він згадав, що він незаслужено обійшовши цей помічник у фермі. І є щось розповісти про те, що ця модель була вироблена з 2009 року до цього дня. У моделі нічого не змінюється, крім цін. Перші щасливі люди змогли зробити покупку на 3,5 тисячі, через 5 років я повинен був викласти 5,5 тисячі, а тепер менше 8 не знайти. Але за 8 потрібно потіти важко, як у багатьох магазинах ця чудесна установка продається за ціною більш ніж 10 тисяч. Чи варто сплачувати такі гроші на сушарку для овочів, давайте зрозуміємо разом?

READ  Вентилятор не працює в індукційній пластині

Все почалося з того, що я отримав дзвінок від G. Пенза і попросив купити сушарку для овочів та фруктів, що виробляється в G. Пенза. Як з’ясувалося, всі продукти місцевих радіостанцій їздили до Москви і не продаються в Пензі. Тому я вперше почув про землю 4.

Пошук. Де краще зробити покупку, розмістив замовлення. На наступний день вони принесли важку коробку.

Я не врятував у розміри і не відкрив коробку, це скептично до сушарки, і марно. Через 2 роки я повинен був відвідати і спробував звичайні сушені яблука, але вони були не зовсім звичайними, але нереалістичними смачними. Повернення додому, вирішив викинути вітер і купити герметику 4. Я описую все це, щоб бути ясним, моя заслуга при виборі правої сушарки абсолютно немає, все вирішило справу. Таким чином, ми стали щасливими власниками села 4.

У відповідь я буду використовувати фотографії вашої сушарки, але текст розповість і посилається на сушарки, куплені з 2012 по 2020 рр., І не було ніяких маленьких їх у цей час.

Хоча я дивлюся на нього, і, здається, це не боїться.

Немає змін з моменту придбання першої сушарки та до сьогодні, пристрій не зазнав. Penza Radios виробляється за принципом: найкраще. Ворог хороший! Чесно кажучи, якщо я не міг спробувати, для якого він здатний до цього пристрою, я ніколи не купив цей будинок у житті. Дизайнери та маркетологи на заводі, які судять за відсутності дизайну просто ні, кожен був розроблений на коліні. Але з іншого боку, це так просто, що нема чого зламати.

Я почну з схематичної структури сушіння, для тих, хто занадто лінивий, щоб прочитати весь текст. Відповідно до схеми, буде зрозумілий основний принцип роботи.

Принцип роботи цієї сушарки абсолютно відрізняється від типу сушарки вітру. Комбінований радіаційний метод сушіння продуктів базується на. За допомогою цього методу випаровування вологи виникає за допомогою теплового випромінювання інфрачервоним випромінюванням певного діапазону довжин хвиль, а також видалення вологи. Завдяки конвективним парові суміші.

За допомогою цього методу кінцеві продукти не змінюють свій колір

І після удару регульовану клавішу ділиться на дві половини.

Не повторюйте вдома, оскільки всі дії зроблені професійними сушарками 🙂

Для сушіння використовуються п’ять інфрачервоних нагрівальних елементів.

Вся сушарка виготовлена ​​з металу у вигляді прямокутного кабінету.

Метал тут все, починаючи з сітчастих піддонів

Всі піддони є такою ж формою, тому вони вставляються в будь-який з отворів.

І тільки верхній лист випікання для сушіння трохи відрізняється від решти.

Нижній піддон для крихт є також метал.

Йдучи всі сміття, тому сушарка не вимагає багато чого.

Що змінилося на сушарках, які продаються зараз?

По-перше, частина радіоінструкції почала надрукувати на кришці.

У нас є верхня кришка повністю бежева. І інструкція надрукована на білих листах формату Svetocopy A4.

Ну, кольоровий гамма розширюється. Сушіння купили друзів у 2020 році, пройшов настройку, і тепер виглядає.

Інфрачервоний сушарка в бізнесі. Висячі овочі та фрукти на домашній сушарці IC.

Більше не відбулося більше змін у вигляді.

Якщо раніше всі сушарки були на 4 піддонах, плюс один для сушіння, тепер з’явилися моделі для 2 піддонів. Довжина і ширина залишалася незмінною 340 х 430 мм, але висота зменшувалася від 590 мм до 355. Попит на дрібні сушарки, але я рекомендую взяти саме великий варіант. Просто нижче я поясню, чому, і зараз є невелика технічна інформація.

Я не знаю, як зараз, і перед сушінням типу вітру споживали багато електрики, існують моделі, що споживають від 1,5 до 2,5 кВт. Дент у той час був лише прикладом для імітації. Енергоспоживання, не більше. 0,80 кВт. У цьому місці потрібно звернути увагу на те, що це максимальне споживання енергії на MAX Mode.

За весь час використання сушіння, максимальний режим не використовував ніколи. Немає точних даних у інструкціях, але вказується, що режими: 1.2, 3.4 приблизно відповідають температурі сушіння плюс 40.50.60.70 градусів, тому найчастіше використовують 2 і 3.

Сушіння біжить від звичайного виходу 220 В, і з’єднаний звичайний кабель.

Якщо хтось зламав або втратив, то він підходить від джерела живлення комп’ютера.

Всередині все робиться в радянські, прості та коріатом.

Але при необхідності, нагрівальні елементи легко змінюються.

На мій погляд. Це найцікавіший розділ, тому я скажу крок за кроком. До початку роботи, вам потрібно звузити ці груші.

Під цим. Зрозуміло, що груші повинні бути стиглими, інакше кінцевий продукт не буде дуже смачним. Якщо вибачте, вибачте, то ви підійдете і не так красиво. Наприклад, це жахливі, але також солодкі, це важливо.

READ  Фен для стилю волосся з обертовою щіткою

Якщо немає груш, то яблука повністю підходять

Головне не висихати всі разом, оскільки час сушіння цих продуктів відрізняються.

Інструкції написані, що кількість завантаженого продукту, кг (L), не більше. 4 кг або 17 літрів. Чесно кажучи, цей показник не вимірював, але 12-літровий відро з вершиною, розміщеним без проблем.

Оскільки пакунок у розмірі велика, а відстань між насадками також не мала, тоді, коли ви вирізаєте, ви не можете турбувати.

Яблука досить великі, але в будь-якому випадку висушуються.

Головне, рівномірно розподіляє їх на піддонах.

Поверніть ручку, а червоний індикатор загориться

Сушарка почала свою роботу, через 6-8 годин, можна буде побачити результат своєї праці.

Верхній піддон за виробником призначений для висихання

Фактично, він має намір забезпечити, щоб діти не з’їсти основний продукт під час сушіння. Я рекомендую повідомити на верхній піддони, що ви висихаєте, інакше не буде нічого, щоб вилити в банки.

Під час сушіння не забудьте перевірити, чи з’являються яблука на місці, добре, і в той же час змінюючи піддони в місцях. Тим не менш, ці нігті, ближче до нагрівальних елементів, сухі.

Від однієї закладки виходить трохи більше трьох літрових банків.

Після завершення процесу сушіння цього достатньо, щоб підштовхнути нижній піддони

викинути сміття і покладіть нову порцію.

Тепер процес приготування в повному обсязі, але на зиму ми зазвичай виробляємо близько 40-50 таких банок.

Частина їсть себе, частина розбирайте друзів і знайомих. Смак важко описати, це нереальний смачний, таким, що просто не зупиняється. Процес харчування можна порівняти з насінням, якщо він почав, вони не зупиняться, поки він не буде завершений. Сім’я з 7 людей така банка може легко їсти в один вечір, тому ви повинні обмежити. Дуже смачно. На додаток до їжі, дуже добре підходить для приготування композицій.

Багато хто каже, що їм не потрібно сушіння, оскільки нема чого не сушити і висихати. Вони прямо у своїй заяві, давайте зрозуміємо.

Багато людей люблять ходити за гриби, але багато хто часто не йдуть, тому що їх важко висушити. З такою сушінням, цей процес набуває промислового масштабу. Гриби смачні.

Зловити життя рубати, для тих, хто має маленьке місце, і немає місця для зберігання.

Інфрачервоний сушарка в бізнесі. Висячі овочі та фрукти на домашній сушарці IC.

Сухі гриби і розтерти кавоварку.Не поспішайте світити ніс. На зимовій розетці ви отримаєте дуже смачний суп або салат, наповнений таким сушеремом. Ви можете подрібнити не тільки гриби, але й інші фрукти, зелені. Так, все.

Ви намагалися висушити буряк? Не. Тоді краще не намагайтеся відірвати.І природні чіпси з помаранчевих кілець? І це без будь-якої хімії.

Любов збирає трав для приготування настойки, або самостійно отримуйте чай? І ось якета 4 прийде, щоб допомогти вам, з ним ви полегшите свою роботу і зберегти дорогоцінний час.

сушарка, овочів, фрукт

Ця величезна сушарка може висихати все, і все допоможе при приготуванні пасучих, з заготовкою риби, м’яса та. Я не скажу всім секретам. Нехай сфера діяльності залишається для наступного письменника.

Я почну відразу від головного, однозначно рекомендую купувати ті, хто займається заготовкою для зими. Перерахуйте всіх, для кого це не має сенсу, легше перелічити тих, хто цього не потребує.

Ця сушарка не підходить:. кожен, хто має невелику квартиру та нікуди, щоб покласти це;. всім, хто ніколи не збирає нічого на зиму;. кожен, хто не хоче турбуватися.

Але якщо ви думаєте про покупку такого помічника, то принаймні зверніть увагу на цю страшну. Ви можете шити красивий випадок для зберігання та приховувати свого друга під ним, і коли приготування їжі немає нічого, щоб подивитися на це. Збережіть метод приготування продукту в таємниці, а потім ви побачите щасливою несподіваності на обличчі судового розгляду. Здається, легко здогадатися, що це буряк або груша, але щоб зрозуміти, як ви могли приготувати продукт настільки смачним, не так і просто.

Підсумовуючи, я зосереджуся на недоліків цього продукту:

У той же час слід визнати, що недоліки будуть витягнуті для вух, оскільки поява не впливає на якість продукції на виході. Що стосується вартості, то все абсолютно. Я згоден з тим, що це не дешево, але якщо не бути ледачим, ця сушка виплачується в один сезон.

Недбудливі переваги цього продукту набагато більше:

Це все, хоча все ще багато чого, що можна було оголосити.

Вся бобер та багато іншого, хороші та високоякісні, а найголовніше корисні продукти.