Як подрібнити печиво в крихту без блендер

Дрібна побутова техніка

Кондитерські вирощування або бісквітна крихта для прикраси тортів або тістечок.

Пески-крихта (див. Фото) готується з залишкового бісквітного пирога або рулону. Нехай це не дуже важливий компонент у виробництві страв, але він служить як випікання, виступає як шар між Корж, а також може бути доданий до наповнення. Боячись тим, що раптово переїхав з пріплом, це не варто, оскільки цей продукт ніяким чином не псує смак або аромат страв.

Такий продукт не має спеціальної вигоди або шкоди здоров’ю. Якщо крихта виготовляється з пирога, приготованого на основі меду, він збереже свої корисні властивості. Оскільки калорійний вміст продукту високий, тому що це борошно, тоді ви не маєте захоплення занадто багато, інакше це загрожує додаванню непотрібних кілограмів.

Готовність
Kcal 3335.6 ккал Білки 54.1 г Жири 191.1 г Вуглеводи 357.1 г
Порція
kcal417 kcal Білки6.8 г FAT23.9 г Вуглеводи44.6 г
100 г посуду
kcal280.3 ккал Білки4.5 г Fat16.1 г Вуглеводи30 г

У чаші, стиснути просіяне борошно, какао, цукор, соду, змішайте та додайте рослинну олію, молоко, знову змішуйте та додайте оцет і всі перемішати

Я змащую миску рослинним маслом або вивітрюваним пергаментом на дно, ми наливаємо суміш біскувальника та відправляємо на мікрохвильову до 5. 8 хвилин і випікайте при максимальній потужності. Готовність печива перевіряється дерев’яною паличкою. Він повинен вийти сухий! Готовий бісквіт крутий, відріжте шапку і зробити з нього крихту і після того, як бісквіт вирізаний на 3 вугілля

ДІЄТИЧНІ ТІСТЕЧКА �� ПХ ТІСТЕЧКА РЕЦЕПТ �� РЕЦЕПТ ФІТНЕС ЦУКЕРОК �� КОРИСНІ. БЕЗ ЦУКРУ, БОРОШНА, МАСЛА

Виготовлення крему! У сметаній, додавайте цукровий порошок, змішуючи та додайте розсіяний какао-суміш і залити розплавленим злегка охолодженим шоколадом знову змішати все. Розділення 4-го. L крем для змащення торта, закриваючи плівку, зробіть розріз, щоб у холодильник немає конденсату та видалення в холодильник

Збирати торт! Чаша я перетягую фільм і викладання крему далі я поширював Корж трохи прикріплюючи, і я роблю це так з кожним Корж. Торт закриває плівку і очистити його в холодильник на 5. 6 годин краще вночі) охолодженого пирога з чашкою разом з плівкою, поширюючись на тарілку, знімаючи плівку і обгортає очі на очікуваний крем і прикрасити крихту!

READ  Водяний рушник з полицею з бічними з'єднаннями

Висота торт 8 см, вага близько 1 кг, діаметр бісквітного віку 18 см. Торт вийшов дуже пористий, вологий, ніжний і нереальний смачний! Смачного!

Приєднуйтесь до нашої групи в однокласників та отримуйте нові рецепти щодня!

BB Код для вставки: BB-код використовується на форумах
HTML-код для вставки: HTML-код використовується в блогах, наприклад

Як це буде виглядати?

печиво, крихту, блендер

Такий пиріг готується легше і займає мінімум часу. Підготовка без змішувача, немає духовки і без форми! Торт завжди успішний! Швидко, простий, легкий, і результат буде здивований мокрим, ніжним, пористим Коржі та багатим мега шоколадним смаком! Ну, всі поїхали готувати)))

Кондитерські вирощування або бісквітна крихта для прикраси тортів або тістечок.

Торт “медовий місяць”

Залиште коментар або огляд про рецепт

Ви можете увійти до сайту без реєстрації та введення пароля, використовуючи свій обліковий запис на наступних сайтах:

Для любителів радянської “картоплі”. Знайомий кондитер сказав, як зробити будинки смачні торти “справедливість

Смачний кекс картопля, який в СРСР може бути куплений у будь-якій кулінарії, в Росії, звичайно, пам’ятайте багато людей. Такий десерт готувався до бісквітної крихти, яка залишилася від випічки, і була складена з кремом на основі масла.

Нещодавно мій друг, який працював кондитера протягом багатьох років, поділився зі мною рецептом, подібним до “картоплі” кексату, який називається жолуді. Ця солодкість готується до майже тієї ж технології. Різні жолуді з картоплі в основному тільки зовнішній вигляд, а також той факт, що коли вони готуються, шоколад використовується.

Використання блендер

Чи можна потворювати кондитерські вироби з блендером? Так, звичайно, саме так, що найкраще використовувати в побутових умовах для шліфування печива в крихті. Крихта з печива виходить невелика і однорідна, крім того, врожаючі печиво таким чином виявляється швидше. Як потерти печиво в блендері? Відчували руки печиво на половинки або квартали. Якщо у вас є невеликий блендер, подрібніть бажану кількість печива кілька разів. Блендер повинен працювати протягом декількох хвилин, щоб отримати однорідну піщану крихту.

Недоліки подрібнення печива за допомогою блендеру знаходять важко. Однак, не кожен має цей важливий пристрій на кухні. Як розчавити печиво в крихту без блендер?

В якому стравах краще бити яєчні білки, щоб отримати пишну піну?

Якщо ви хочете добре побити яєчні білки, вам потрібно подумати про вибір правильних страв. Хоча здавалося, що це питання є елементарним і навіть неважливим, але не тільки при збиванні білка.

  • Найважливіша вимога для збивання яєчних білків, щоб тримати білку від жиру. Ось чому вам потрібно звернути увагу на те, що яєчний жовток не повинен дістатися до білка. Чаша для збивання повинна бути абсолютно чистою і без найменшого вмісту жиру або вологи!
  • З цієї причини уникати пластикових або дерев’яних чашок через їх пористу поверхню, яка приваблює жир. На пластику в цілому є така плівка, яка запобігає доброму і чудовій піни.
  • Ніколи не використовуйте алюміній, який реагує з яєчним білком, внаслідок чого він стає трохи сірий. До речі, насадки змішувача або віск також не повинні бути алюмінієм! І точка зовсім не в потворному кольорі, але також шкодить тілу. Холк, до речі, також затемнять.
  • Ідеальна посуд мідний! Так, мідний контейнер рівномірно розподіляє температуру під час побиття і допоможе досягти товстих і пишних вершин. І така піна найкраще зберігатиме форму!
  • Також придатне скло, кераміку або нержавіючу сталь. Емальовані страви допускаються, але від нього в процесі збивання шматок фарби можна розбити, що не буде краще відбиватися на білковій масі.
  • Правильно готуйте страви! Добре моя моя тепла вода з сіллю. Потім втирайте оцет або лимонний сік. Суха протріть паперовим рушником або чекати повного випаровування вологи. Але цей процес довгий.
  • І як невелика порада, не забувайте, що білок збільшиться в обсязі, тому чаша повинна бути кругла і з високою стороною.
READ  Найкраща швейна машина для всіх видів тканини

Класичний рецепт

Популярна солодка делікатес, прикрашена різнобарвними посипами. кулі на паличках, вони настільки мед, особливо діти. Тому Кекк Спс майже завжди головний десерт Кенді-барів, оскільки сьогодні є модним солодким столом на дитячих святах.

  • Яйця. 5 шт. для печива
  • Цукор. 150 г для печива
  • Борошно. 130 г для печива
  • Крем 33%. 350 г для Ганас
  • Різнобарвний кондитерський порошок. 150 г
  • Какао-порошок. 20 г для печива
  • Білий шоколад. 665 г для глазурі
  • Молочний шоколад. 525 Ганас

Підготовка Kake Popes вдома відповідно до класичного рецепту:

  • Для шоколаду Ганаша заздалегідь, бажано за кілька годин до використання, покладіть крем у каструлю і довести до кипіння, але не кип’ятити. Потім покладіть розбиття молока з шматками і добре перемішайте, щоб виявляється глянцева і красива маса, яка покрита плівкою і трохи охолоджується.
  • Для печива яйця з цукровим збиванням змішувача до однорідності та повітряності. Борошно з какао-порошковим чаєм через тонке сито і з’єднайте з масою яєць. Тиснення гладка однорідна консистенція тісто як товста сметана.
  • Вилийте тісто у форму сяючого з пергаментним папером, і відправити його, щоб бути запеченим у нагріту духовку до 180 ° С протягом 30-40 хвилин. Готовий бісквітний прохолодний і розбивати шматки. Покладіть його в миску блендера і подрібніть його в крихту або соду, вона на терт.
  • Налийте бісквітну крихту в миску з ганаш і змішайте так, щоб маса стала щільною.
  • Їздити на руках ті ж кульки, розмір якого регулюється самим собою, і відправляє заготовку у морозильник протягом півгодини, щоб вони охололи і захопити крем. Якщо це не робить тістечка, вийде з паличок, і вони не можуть бути занурені в глазур.
  • Білий шоколадний розплав на паровій лазні або в мікрохвильовій печі. Але не доводьте до кипіння. Інакше він буде спілкуватися.
  • Наконечник пластикових паличок занурюються в розтоплений шоколад і вставте його в заморожений м’яч. Потім покладіть майбутнє Kake Poppop на стенд і відправити на холодильник протягом 15 хвилин.
  • Потім занурюйте кекс у шоколадну глазур, щоб вона повністю покрита. Якщо потрібно, шоколадний розтопив до рідкого стану.
  • Потім швидко, поки глазур не було застигнути, занурює торт у різнокольоровому тісто, занурюючись, прокручуйте, одночасно натискаючи на палицю до нього рівномірно розподілена.
  • Поп-назад до стенду і відправити на холодильник, щоб застигнути глазур’ю.
READ  Як зробити сонячну батарею від подруги

Основа для чизкейку: рецепти для кожного смаку

Класичний чізкейк з випічкою, без випікання, від сиру, шоколаду, полуниці, малинового, вапна, лимона та т.D Ви знаєте, що вони всі об’єднані? Це хрусткова піщана база, без будь-якого чізкера!

Звичайно, ви можете готувати чізкейк без основи, але це зовсім не. Для нічого в порівнянні з магічною комбінацією хрусткої основи з делікатним кремом. Тому ми детально розглянемо різні варіанти того, як ви можете зробити торт для чізкейку.

Чізкейк “На руках запаху

Десерт можна прикрасити желе, ягоди, фрукти, кондитерські вирощування.

Вівсяний пиріг: смачний рецепт

Вівсяний пиріг

Інший рецепт для торт з бананом, але це зробити, ми будемо з залишків старих вівсяних печива. Створіть його швидко, дуже підходить, якщо вам потрібно приготувати щось для чаю протягом 15-20 хвилин. Ось смачний рецепт:

  • Жирна сметана 25%. 600 г
  • Сах. Порошок. 180 г
  • Спеціальні банани. 2 шт
  • Печиво з вівсянки. 500 г
  • Какао. 2 чайні ложки
  • Хороша сметана піт і сах. Пухлина.
  • У формі з знімним дном, викласти частину отриманого кислих мас. Хрест.
  • Банан нарізаний у кола і викласти над кремом.
  • Потім покладіть печиво одним шаром.
  • На вершині, виведіть залишки крему.
  • Покладіть готовий десерт у холодильник протягом декількох годин. Готовий.

Перед тим, як покласти приготовлену тарілку на столі, прикрасити його какао. Просто попросіть його м’яко через siete так, щоб він спалахував всю поверхню десерту.