Як подрібнити зерно кави без кавоварки

Дрібна побутова техніка
подрібнити, зерно, кави, кавоварки

Pomolas: Що потрібно знати

Навіть якщо шліфувальна кава без кавоварки, ви можете досягти прояву ароматних властивостей та смаків ув’язнених в бобових бобових. Вибір типу шліфування впливає на метод пивоваріння. Регулювання його тонкості, ви можете суттєво вплинути на смак та якість кави. Розрізняють такі варіанти шліфування:

Велике та грубий шліфування не гарантує насиченого смаку кавового напою, і в основному не впливають на його фортеці. Найбільш насичена і міцна кава отримують з зерен, освітлених у тонкому порошку. Це від нього ароматний еспресо. З іншого боку, занадто дрібне шліфування не підходить для всіх кавових виробників. Якщо використовується машина для крапельного типу, то випуск вихід буде мати гіркий спалений смак.

Грубі любителі рекомендується використовувати кавоварку гейзера або французька преса.

Шліфування кави також підходить для машин цього типу. Маленьке шліфування в цих випадках небажана, оскільки фільтр буде швидшим через неглибоку товщину.

Загалом, це середнє шліфування, яке вважається універсальним. Він підходить для більшості кавових машин, можна використовувати для пивоваріння в Турку. Кавові зерна, сильно, таким чином, збережені довше. Підходить для приготування по-різному, починаючи від еспресо та обробки латте.

Кава, на грилі в порошковому та ультратонкому шліфуванні ідеально підходить для приготування в jesva або turk на пісок. Наприклад, знаменитий турецький напій готується з зерна, бурчать до порошку. Це просто шліфування кавових зерен без кавоварки до такої держави не працюватиме.

Які варіанти для ручного шліфування використовуються, і чи можна використовувати інструменти та світильники для виробництва кавових мас, придатних для приготування їжі? Є кілька перевірених методів, які дозволяють розтерти каву вдома без автомобілів.

Чи можна блендером?

Blender може легко замінити знайоме кавоварка. Пристрій може сперечатися більшість твердих виробів: овочі, горіхи та кавові зерна.

Незважаючи на подібність структур, блендер дещо відрізняється від кавоварки: його ріжучі лопатки розташовані відносно нижньої частини чашки злегка вищим у порівнянні з кавоваркою. Тому не слід очікувати, що зерна подрібнюють у пил, можна буде досягти середнього або великого шліфування.

М’ясорубка

Придатний як механічний варіант і електричний. Пристрій перед використанням обов’язково ретельно промитий і повністю висушений. Важливо зберегти унікальний кавовий аромат. Для досягнення тоншого шліфування зерна пропускають через м’ясорубку кілька разів.

Млин

Механічний млин ідеально справляється з завданнями кавоварки. Млинні млини добре подрібнені кавові зерна. Багато пристроїв мають можливість змінити розташування резервів по відношенню один до одного. Це залежить від ступеня шліфування (чим ближче малстона, тим швидше він виявиться кавою).

Завдяки ручної роботи з зерна, можна отримати борошно, і це не варто багато зусиль: ручка млина легко обертається. Головне, щоб переконатися, що в млині немає сторонніх запахів, інакше кавовий напій буде зіпсований.

Крім того, ручний млин завжди є спеціальною атмосферою, приємним ароматом та очікуванням красивого проведення часу для чашки смачного напою.

Молоток або камінь

Зелені зерна погано розбиті вдома. Але молоток ідеально справляється з цим завданням. Щоб подрібнити зерна, вони покладуть у кілька кевофальських пакетів, які щільно прив’язуються. Пакети поміщають на тверду поверхню (для цього підходить дерев’яна дошка), а вершина покрита тонким рушником.

READ  Як встановити шліфування кави в кавовій машині

Принести зерна, поки результат не буде. Звичайний будівельний молоток може бути замінений кухнею або навіть каменем.

Прокатки

Прокатний штифт завжди під рукою майже кожна господиня. Готуйтеся до шліфування зерна, а також у випадку молота. Рулон до бажаного результату і ступеня шліфування.

Розчин

Один з традиційних методів подрібнення. Цей варіант використовувався під час Древнього Єгипту. Початок роботи цього методу, вам потрібно підготуватися до того, що ця робота є довгостроковою та довгою, вимагаючи точності.

Відразу в розчин не покладіть більше двох столових ложок зерна. Pomol буде кращим, якщо ви берете каву в невеликих порціях. При роботі з розчином і пестиком, контейнер повинен бути покритий вільною рукою. У цьому випадку можна буде досягти рівномірного шліфування та очищення навколо.

У інтер’єрі кімнати, розчин завжди виглядає оригінальним, додавши спеціальне домашнє пальто. І сам процес заспокоює і налаштовує на психічну розмову.

Як розчавити каву без кавоварки

Якщо ви зацікавлені в реальних кавових ритуалах, це, мабуть, серед ваших кухонних посуду є кавоварка. Але кавоварка або подрібнювач зерна куртки. пристрій механічний. Незалежно від того, яка якість, тому що рано чи пізно він зламається. Ви коли-небудь відчували відчуття безнадійності рано вранці реалізації, що ваша кавоварка “я хотів духа”? Так, можливо, ви не ривбули буквально, але були близькі до нього. Погодьтеся, розбита кавоварка не найкраща початку дня. Не враховуйте, що кава в кіосках або готовій кави приведе вас до ранкової кави. Навіть якщо кавові зерна для кавових збитків працюють правильно, це просто не може бути під рукою. Незалежно від причини, головне, що у вас немає готової миттєвої кави, і є кавові зерна та вода. Не турбуйтесь! Ми покажемо вам, як розчавити кавові зерна з приладами, які можна знайти майже кожну кухню. Поїхати в подорож?

[Увага тип = зелений] на будь-якій аптеці або великий супермаркет, ви знайдете принаймні пару пристроїв, придатних для шліфування кавових зерен. Навіть якщо вам важко використовувати їх, ви завжди можете піти з простих і розчавити кавових зерен з великим каменем. Але перш ніж зробити, дізнайтеся, що інші можливі варіанти.[/ Увага]

Прості шляхи

Шліфувальні кавові зерна без кавоварки допоможуть механічним або електричним кухонним пристроям. Це вимагає відносно невеликого часу і зусиль і дозволяє вам отримувати каву велике або середнє шліфування.

Перш ніж вибрати так чи інакше, треба розуміти, який шліфування вам потрібно. Виділити три ступені:

  • Великі (грубий). Пробки приблизно на 1 міліметр у діаметрі, придатні для виготовлення кави у французькому прес-пресі або кавовому горщику.
  • Середній помол. Маленькі зерна, що використовуються для кавових виробників.
  • Шліфувати. Маленькі гранули для кавоварки або турок.

5 способів розтріскування кави без кавоварки вдома

Блендер

Для шліфування зерна, стандартний стаціонарний блендер буде помістив, у цьому випадку буде шліфування кавового середовища. Найкраще використовувати невеликі пристрої, оскільки зерна не буде літати через чашу, і процес буде набагато швидше.

Как измельчить кофе без кофемолки

У чаші блендеру вам потрібно покласти близько 100 г кавових зерен і увімкнути пристрій протягом 2-3 секунд з короткими перервами. Так що шліфування було рівномірним, треба періодично струсити чашу.

Якщо стаціонарний блендер не є, то ви можете використовувати занурювальний, але цей параметр менш зручний для використання. Кавові боби повинні залити у високе пластикове скло, яке зазвичай включено, і подрібнюють при низькій швидкості.

Ви не можете тримати блендера, включений до тривалого часу, призначений для переривчастої роботи та коротких пауз. Оскільки пристрій не призначений для довгострокової роботи з твердими речовинами, він може перегріватися і прийти до поганого.

READ  Як вимкнути таймер на індукційну пластину

Кухонний комбайн

За допомогою кухні поєднується, він вийде досить велике нерівномірне шліфування. Щоб подрібнити зерно, виливають у комбайн і подрібнюйте їх, включаючи машину протягом 3-5 секунд, потім робить короткі паузи. Оскільки результат буде неоднорідний, можна просіяти зерна через сито. Від дрібних частинок можна зробити каву в індичці або кавовій машині, від більшого. у французькій пресі.

Механічний млин

Цей пристрій зазвичай використовується для подрібнення спецій, тому воно не буде працювати для багато зерна одночасно. Однак шліфування досить мала, придатна для виготовлення кави в турку.

Зерна покладаються в млину і прокручуйте, процедуру повторюється, доки вона не виявляється невеликим однорідним шліфуванням. Цей метод підходить, якщо вам не потрібно змінювати зерно в порошок.

М’ясорубка

Ви також можете використовувати м’ясорубку. Цей метод підходить як для електричних, так і для механічних. Звичайно, перший варіант більш зручний, але також використовує механічну м’ясорубку.

Перед нанесенням, м’ясна машина повинна бути ретельно мити і сушити. Кавові зерна пропускають через м’ясорубку, а після сортування за ступенем шліфування з ситом. Для досягнення найбільш малого та однорідного шліфування, потрібно пропустити подрібнені зерна через пристрій. Отримані частинки відокремлюються через сито, якщо достатня гомогенність не досягне успіху.

Підготовка адаптації до шліфування

Блендер. не найбільш підходящий подрібнювач для кавових зерен. Подібний метод шліфування вимагає певної підготовки. Перед початком шліфування кави потрібно виконати наступне:

  • Переконайтеся, що кришки. Якщо ви робите процес без цієї деталі, зерна буде літати навколо кухні. Після завершення шліфування вам доведеться витратити багато часу очищення.
  • Розрахувати кількість ножів, які обладнані агрегатом. Для шліфування виключно подвійних ножів з мінімальним з чотирьох ріжучих лопатей. Якщо вони єдині, а лопаті пронумеровані лише два, бажаний результат не досягне успіху. Навіть якщо двигун дуже потужний, максимум, що відбувається, це велике шліфування, придатне для франчайного преса.
  • Мити і сушити всі деталі пристрою. У блендері подрібнювали різні продукти. Це надзвичайно важливо, перш ніж використовувати, щоб переконатися, що немає залишків їжі та іноземних запахів. Наявність вологи при шліфуванні є неприйнятним.

Інша кухонна техніка

Сучасна кухня обладнана декількома пристроями, які можуть бути замінені з кавоваркою, якщо це необхідно. Пристрій та принцип роботи вони трохи відрізняються від кавоварки для ножів.

Блендер

У блендері ви можете потерти кавові зерна, тому що пристрій з зануренням, як правило, має достатню потужність, щоб подрібнити тверді продукти. Але кілька правил роботи все ще повинні пам’ятати, щоб не зламати бажану техніку.

  • Мат на невелику кількість кави, просто приховувати ножі. У цьому випадку шліфування буде більш однорідним. Якщо вам потрібно подрібнити більше двох порцій, вам доведеться працювати в декількох прийомах.
  • Металеві ножі нагрівають тертя так сильно, що вони можуть спалити каву. Тому його слід ввімкнути протягом декількох секунд, неодноразово натискаючи кнопку.
  • Якщо блендер робить незвичайні звуки, краще не використовувати його.

Розмір шліфування залежить від часу роботи. Але не треба шукати тонкої фракції: може бути палаючий запах.

Кухонний комбайн

Швидше можна потерти каву без кавоварки вдома з кухонним комбінатом. Якщо пристрій легко керує горіхами, він справляється з кавовими зернами. Це буде корисно, якщо вам потрібно подрібнити багато кави: він просто не захоплює. Як блендер, комбінат повинен бути запущений кілька разів за кілька секунд. Він збереже обладнання від розбивки, а кава. від запалювання.

READ  Щенна кисть з автоматичним обертанням форсунок

Шліфування буде нерівномірним, але ви можете використовувати цитату для просіяння результатів роботи. Що буде проходити через сито, можна використовувати в турку. Великі частинки залишаться добре заваленими у франч-пресі.

Будь-яка ємність після контакту з ароматним кавовим порошком слід бути відразу, щоб запах не схвалює.

М’ясорубка

Незважаючи на назву, пристрій використовується для подрібнення широкого спектру продуктів. Як заміна для кавоварки, м’ясна машина також ідеальна, вона може бути шліфування кавових зерен без будь-яких проблем. Чим менше отвори в решітці, тим швидше вийде зерна. Однак навіть найменша решітка не дасть сітки, яка необхідна для пиття в чашці. При повторному перейому, ви можете подрібнити продукт до послідовності, необхідної для Турка.

У електричному центрі засипають зерна мало, слухаючи шум двигуна. Якщо з’являється незвичайний Buzz, вимкніть пристрій. Ручне пристрій є більш надійним, але для того, щоб розтерти каву, вам доведеться наполегливо працювати.

Перед використанням м’ясорубка повинна бути промита киплячою водою і сушити, щоб позбутися цибулі або іншого стійкого запаху.

Як вибрати шліфування зерна

Якщо є кавоварка, важливо знати необхідний ступінь шліфування. Це залежить від методу приготування (через фільтр, франчайський прес). Загальний принцип полягає в тому, що довша кава витягується, потрібна валова подрібнення. Які типи шліфування:

  • Дуже груба. Грубі шліфування використовується для приготування напою у французькій пресі. Цей метод приготування традиційно використовується в барах, кав’ярнях.
  • Грубий. Структура, подібна до цукрового піску, придатна для французької преси, кавоварка Geyser.
  • Малий. Структура порошку нагадує напівгрупне борошно. Цей метод шліфування рідко використовується.
  • Дуже мало. Традиційна кава для приготування їжі в Турку. Він нагадує борошно.

Методи шліфування кавових зерен за відсутності кавоварки

True Coofer добре усвідомлює, що найбільш ароматний і смачний кавовий напій можна готувати з просто зернових зерен. Тому вони намагаються заздалегідь придбати спеціальні пристрої, що дозволяє виконувати цю процедуру. Правда, не всі в будинку є необхідні пристрої для шліфування. Варто розуміти, як кидати каву без кавоварки. Є кілька способів вирішення цього завдання.

Можливі наслідки

Використання кавоварки не призначена, як правило, призводить до наступних наслідків:

  • Двоярусні ножі.
  • Розподіл механізму через рідини, масла та інші частинки.
  • Руховий розрив через підвищені вантажі.
  • Поява запаху, який дуже важко усунути.
  • Цікаво: як потерти каву без кавоварки вдома

Можливі несправності безпосередньо пов’язані з типом механізму. Тому важливо для безпеки пристрою, щоб зрозуміти, що ви можете подрібнити кавоварку, крім кави, розглядаючи деякі функції:

  • Механічний. Не працюйте з мережі, ви можете розбирати та чистити, через який вони підходять для шліфування майже.
  • Ротарі (поворотні). має закритий контейнер та ножі для шліфування. У більшості випадків шліфування не регулюється.
  • Через. працює за принципом млина. Основна відмінність. це шліфування, і не розрізає вміст танка.

Деякі продукти можуть шліфувати тільки в кавовому шліфуванні.

Посібник Гурський Ротор
Спеції, насіння
Соло
Цукор /-
Твердий такерай /-
Крупи, бобові /-
Масляні горіхи
Сухі трави
Шоколад
Часник
Овочі та фрукти
Гриб
Твердий сир
Зелень
М’ясо риба

У гарантійній картці зазвичай вказується, що неможливо подрібнити в кавоварку. В іншому випадку це скасовується гарантією, а під час розбиття не можна було б розраховувати на підтримку послуг.