Як випікати курку в мікрохвильовій печі

Мікрохвильові печі

Дієтичне філе

Куряче філе в мікрохвильовій печі. смачна страва, яка називається дієтичним розрядом. Служте її з овочевим гарніром, рисом або гречкою.

Приготування:

  • Цільова полоскання філе. Ми будемо вирізати його на половинки.
  • Ми розміщуємо м’ясо в термостійкий контейнер і заповнюємо фільтрувану холодну воду. Вона повинна трохи покривати філе.
  • Потім покрийте їстівний фільм. Повітря не повинно виходити в процесі термічної обробки.
  • Розгорніть максимальну потужність та підготуйте філе на 4-5 хвилин.
  • Тоді ми виймаємо форму. Ми протягуємо плівку і випускаємо пар. Кухонний ступеня перевіряє внутрішню температуру курка.
  • Якщо температурний поріг змінюється протягом 73-75 градусів, філе готова. В іншому випадку відправте його до мікрохвильової печі протягом ще 1,5 хвилин.
випікати, мікрохвильовій, печі

Золота курка в мікрохвильовій печі. це реальність! Кілька хвилин і обід на столі!

На замітку! У мікрохвильовій печі ви можете випікати куряче філе. Забрати будь-яким чином і обгортати фольгу. Випікати до готовності.

Мікрохвильова піч. це пристрій, який ідеально підходить для приготування руки. З ним ви можете до мінімуму, щоб зменшити процес випікання, який у звичайній печі триває годинами. Для такого унікального апарату підходять найпростіші рецепти. Курка в мікрохвильовій печі, наприклад, виявляється ніжна, смачна і дуже ароматна. Готувати це не складно. Спочатку потрібно зібрати всі необхідні компоненти: 500 грамів курячого м’яса (філе, жіноча, крила або ноги), маленька сіль, 1 бухта, 2 часник та перець.

  • Промивають і висушене м’ясо, щоб покласти в термостійкі страви.
  • Додайте інші інгредієнти до нього і добре перемішайте.
  • Потужність покриття з кришкою і надсилайте до мікрохвильової печі, встановлюючи машину для максимальної потужності. Сам м’яса поступово починає відпускати сік. Тому не потрібно додавати воду або іншу рідину.
  • Через 10 хвилин, отримайте контейнер і заливайте шматки курячі, утвореного соком. Крім того, їх можна перевернути, щоб зробити м’ясо краще.
  • Покладіть контейнер у мікрохвильову піч протягом ще 10 хвилин.

Готова курка може бути оснащена соком. Після цього ви повинні дати блюдо трохи стоїть, щоб він трохи охолоджувався.

Рецепт 5: курка в мікрохвильовій печі в упаковці для випікання

Ні жир, ніякого рослинного масла в списку інгредієнтів не потрібна. шинка, і тому містять жир, який буде сплачений при випічці.

READ  Як вимкнути звук на мікрохвильовій печі Samsung

Виберіть глибоку чашу і помістіть частину птаха, посипаючи всі приготовані приправи безпосередньо на них.

Змішайте весь вміст, щоб кожен паз знаходиться у панірованню від спецій.

Відкритий пакет для випікання та полум’я полум’я. Затягніть упаковку з рядком і помістіть його в мікрохвильову піч.

Якщо ми боїмося, що в процесі випічки пакет може вибухнути, краще помістити його в контейнер для мікрохвильової печі, а потім. на піддоні.

Томат за максимальною потужністю близько 15 хвилин. не менше. Переконайтеся, як шинка запечена через пакет. у процесі приготування, ми кілька разів відкриваємо двері обладнання та перевірте як цілісність упаковки, так і ступінь приготування.

Як тільки ви бачите, що шинка, як вони повинні бути скручені, а аромат смаженого м’яса знаходиться на вашій кухні, ви можете безпечно вилучити пакет з мікрохвильових дерев. вони, мабуть, готові! Обережно вирізати пакет і зніміть смажені частини птаха на готовій пластині. Подавати гарячим зі свіжим зеленню.

Таким чином, ви можете випікати будь-яку частину птаха, лише регулюючи час підготовки до його ваги. Смачного!

КУРИЦА В ПАКЕТЕ В МИКРОВОЛНОВКЕ ЗА 30 МИНУТ ДИЕТИЧЕСКАЯ, СОЧНАЯ, ОЧЕНЬ ВКУСНАЯ

Як філе випікання

Для цього, безумно смачна страва повинна готувати такі продукти:

  • 400 г філе;
  • 50 г вершкового крему;
  • букет свіжої петрушки;
  • 2-й.L. соєвий соус;
  • 2 часничні зуби;
  • сіль;
  • земляний чорний перець.

Я плюю м’ясо і щіпку, а також заповнюють соєвим соусом. Ми залишаємо філе в такому маринаді протягом півгодини. З цією часом, подрібніть зелень петрушки і змішайте його з пом’якшенням масла.

Філе ми розрізаємо вздовж волокна (але не до кінця). має бути “книга”. Часниковий хлібний часник. Потім викласти часнику кашему на половину, а другий. обкладинка. Верхня частина курячої змастіть масляну петрушку.

Ми розміщуємо м’ясо на тарілці, призначену для мікрохвильової печі. Накрийте філе з кришкою та відправляйте посуд у Мітру. Експонат максимальної потужності та готувати протягом 10 хвилин. Це все. м’ясо готовий.

Грудь буде неймовірно смачно і соковиті. До речі, якщо хочете, замість зеленої петрушки він може використовувати будь-яку іншу зелень. кріп, кінці, базилік.

Час приготування: 14 хвилин

Готовність
Kcal 823.3 ккал Білки 87.1 г Жири 50.3 г Вуглеводи 5.2 г
100 г посуду
Kcal187.1 ккал Білки19.8 г Жир11.4 г Вуглеводи1.2 г
READ  Як встановити годинник на мікрохвильовій печі LG

Випікати курку в мікрохвильовій печі. завдання просте і зрозуміло. Навіть новачки кухарі справляються з нею.

  • Вся курка. 1 шт.;
  • майонез. 130 г;
  • Часник. 2 зуби;
  • Морква. 2 шт.;
  • Loveel Lavar. 3 шт.;
  • солі щипання;
  • Розбиття перцю.
  • Очистіть моркву та часник. Розрізати скибочки.
  • Вимийте курку, сушарку та маринувати в майонезі з часником, сіллю, перцем та лаврою.
  • Через 3-4 години ми лежали каркасу на блюдо без вирізання. Зверху розкласти скибочки моркви.
  • Покладіть у мікрохвильову піч і виберіть час приготування. 30 хвилин.
  • Через півгодини ми перетворюємо курку і готуємо ще 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин

Готовність
Kcal 2194.1 ккал Білки 267 г Жир 86 г Вуглеводи 70.6 г
Порція
Kcal274.3 ккал Білки33.4 г FAT10.8 г Вуглеводів8.8 г
100 г посуду
Kcal130.6 ккал Білки15.9 г Жир5.1 г Вуглеводи4.2 г

Подавати м’ясне блюдо до столу

Після того, як ваша кухня наповнена маринованими м’ясними ароматами, ви можете безпечно видалити курку. Отримайте цей продукт переважно разом з колючим. Потім він акуратно видаляється і розміщується на плоскій пластині. Після цього птаха прикрашає скибочки лимона, свіжі листівки салату та майонезної сітки. У цій формі блюдо представлені гостям. Потім він нарізається на частину частини і розщеплюються вздовж тарілок, а також окремо приготований гарнір і шматок хліба.

Якщо у мікрохвильовій печі є гриль, то кількість рецептів значно розширюється. Спробуйте готувати смачні і ніжні курячі дерева, гомілки та огорожі.

Куряча курка з хрусткою корою

  • Готуйте курячу шинку (4 шт.), промийте їх водою. Для того, щоб у процесі приготування шкіри не вибухнуть, полює гострого об’єкта (ножем або виделкою) поверхню в декількох місцях.
  • Візьміть: Покладіть ноги у велику каструлю, соління. В окремій тарілці, змішайте майонез і приправа для курки (ви можете використовувати будь-який на ваш смак). Щедро дорога молота суміш. Вентилятори замороженої кори рекомендують додатково посипати приправу згори.
  • Залишіть курячі ноги, щоб маринувати протягом декількох годин. Для досягнення найкращого результату мінімальний період маринації повинен бути щонайменше на годину.
  • Візуально оцінюючи, як вододіл м’яса. Курячі ноги повинні бути добрими, щоб замочити приправа. Покласти на дрібні страви для мікрохвильової печі, кришка не потребує.
  • Покладіть блюдо в мікрохвильову піч. Загальний час для приготування курячих ніг у мікрохвильовій печі з грилем близько 12 хвилин.
  • Встановіть режим “CBGR”, потужність 800 Вт. Через 6 хвилин вимкніть печі, обережно отримайте страви з молотками і переверніть їх. Потім готуйте ноги в мікрохвильовій печі ще на 6 хвилин.
READ  На мікрохвильовій печі не працює кнопка старт

Апетитний курячий гоміллю

  • Промити курячі ніжки (8 шт.), Звучить. Викласти в невеликій каструлі.
  • Приготувати маринад. Weiglist видалити jest з лимона (1 шт.), подрібнити. У середній чаші залишився лимон, стиснути сік. Додайте рослинне масло (40 мл), соєвий соус (40 г), дрібно нарізаний цибуля (1 шт.). Співали і перець за смаком. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  • Заповніть ноги з отриманим маринадом, покладіть в прохолодне місце протягом 2 годин.
  • Покладіть курячі ноги на гриль гриль, перейдіть до мікрохвильової печі. Під решіткою необхідно покласти глибоке блюдо для жиру, що тече в процесі приготування.
  • Встановіть режим “Гриль та мікрохвильовий”, 800 Вт. Готуйте 15 хвилин, потім відключіть мікрохвильову піч і поверніть м’ясо. Щоб не спалювати, використовувати щипці.

Увімкніть мікрохвильову піч і продовжуйте готувати курячі ноги в одному режимі протягом ще 15 хвилин. Загальний час приготування. півгодини.

Золота курка в мікрохвильовій печі. це реальність! Кілька хвилин і обід на столі!

Китайський стиль блискучий гриль

  • Готуйте курячі ніжки (4-6 шт.). Промийте, витріть паперовий рушник. Покласти в каструлю.
  • Приготувати маринад в окремій тарілці. Чистий свіжий імбир (70 г), соди в невеликій тертці. За допомогою часнику виступає часник (5 зубів). Змішайте все з білим винним оцтом (2 ст. L.), соєвий соус (125 мл) і мед (2. L.). В результаті маринад однорідної консистенції повинен вийти. Якщо ви хочете, щоб готова страва, щоб бути гострим, додайте трохи червоного перцю.
  • Залити курячими ногами отриманим маринадом. Залишити в прохолодному місці протягом 2-3 годин.
  • Поширюватися на гриль гриль. Не забудьте покласти глибоке блюдо під решітку під поточним жиром.
  • Увімкніть мікрохвильову піч, режим “Гриль та мікрохвильова піч”, 800 Вт. Загальний час приготування ноги півгодини.
  • Через 15 хвилин від початку приготування їжі вимкніть печі і поверніть гомілку.
  • Після цього гоміл повинен бути зроблений ще однією чверть години в одному режимі.