Як випікати м’ясо в мікрохвильовій печі

Мікрохвильові печі

Вирішіть, як готувати свинину в мікрохвильовій печі, потім зверніть увагу, що ви можете кип’ятити, смажити, випікати. Як окремо, так і з овочами. А також викласти з скрипкою.

Обсмажені готуються до дрібностійких страв для MVP. Або готуватися до плоского блюда. І навіть краще до центру посуду поклав перевернуту блюдце, покладіть м’ясо на ньому, так що окуляри є надлишковим жиром і сіком. У мікрохвильовій печі можна використовувати пластикові ґрати та стенди, призначені для печей мікрохвильових печей.

Охоплюють кращі паперові або паперові рушники, щоб сік не посипати, а шматок залишався соковитою.

Але приготування їжі не тільки для смаження. Ви можете випікати в мішках, видаляючи металевий затиск і притиснути до сумки. У той же час керуватися інструкціями на упаковці і обов’язково зробити отвір у сумці.

Смажити в мікрохвильовій печі

Отже, після того, як ви практикуєте попередні рецепти та переконайтеся, що м’ясо в мікрохвильовій печі є смачно, перейдіть до блюда більш всеосяжного. з додаванням гарніту.

Інгредієнти:

0,5 л бульйон (може бути використана вода)

Тест LG NeoChef: запекаем мясо в микроволновой печи

випікати, мікрохвильовій, печі

Морква та картопля вирізають гуртки, м’ясо або печінкові кубики середнього розміру. Викласти в миску в наступному порядку: м’ясо, картопля, морква.

Solim, perchym, додати приправи і злегка підігрітий бульйон. Покладіть в мікрохвильову піч протягом півгодини і встановіть максимальну потужність. Для періодично перевірки підвіски, як відчуваєш наше смажене, ми отримуємо і змішуємо, щоб вона не спалена.

READ  Як встановити час на печі gorenje

Візьміть нотатку дрібні трюки:

  • Якщо ви просто починаєте готуватися до мікрохвильової печі, починайте з рецептів, де присутня подрібнена м’яса або фарш;
  • Вибрати, а також для приготування їжі на плиті, а в духовці, тільки високоякісна яловичина, бажано навіть телятина, особливо якщо ви їсте. На м’ясі повинно бути досить багато жиру.
  • Вирізати яловичину з тією ж частинами, щоб вони приготували одночасно;
  • М’ясо з морозильника повинна бути розморожування, потім сухою, і охолоджують м’ясо, що тримається з півгодини при кімнатній температурі.

Брати:

    Свиняча шинка (ви просто можете м’ясо без кісток) 1 кг

Промийте шинку і покладіть його у форму для випікання для мікрохвильової печі, обкладинку з пергаментом і розігріву 10-13 хвилин у повній потужності. Видаліть м’ясо з печі та злийте отриманий сік в інші страви.

Тест LG Neochef: Випікати м’ясо в мікрохвильовій печі

Візьміть гірчицю і цукор і додайте до соку, змішати і залити це м’ясом. Випікати при максимальній потужності печі ще на 3 5 хвилин, а також покриття паперу.

Дайте мені блюдо, щоб витримати кілька хвилин, перш ніж подано до столу.

Як з’їсти смачну свинину в мікрохвильовій печі

Мікрохвильова піч Необхідна одиниця на кухні сучасної господині. І, на жаль, не всі знають, що це призначено не тільки для розмороження заморожених продуктів та розігрівання готових страв. У мікрохвильовій печі можна легко підготувати повноцінну страви для всієї родини! Крім того, набагато швидше, ніж використання звичайного газу або духовки. І навряд чи є головним і безперечним плюсом.

У цій статті ми розглянемо використання мікрохвильової печі на прикладі приготування свинини. Зрештою, соковитий шматок запеченого м’яса є неймовірно смачним, і найчастіше використовується опція для посуду, що подається до столу. Це може бути прикрас абсолютно до всіх: картопляна картопляна картопля, варена макаронні вироби, каша, ганебна запіканка та овочі. Кожен може забрати для себе саме те, що він любить найбільше. Свинина в мікрохвильовій печі можуть бути запечені в природній (відкритій) формі, у рукаві, в поромі-стійкому посуду (негайно з гарніром). У будь-якому випадку виявляється пишним, а не.

READ  Що означає мікрохвильову кнопку на мікрохвильовій печі

Тест LG Neochef: Випікати м’ясо в мікрохвильовій печі

Tolstick Glassware ідеально підходить для мікрохвильової печі. У окулярах, тарілках, навіть банки можуть бути нагріваються, розморожування або приготування в мікрохвильовому режимі. Але для таких режимів, як гриль та конвекція, буде потрібно термостійке скло, яке не боїться дуже високих температур.

Природа жирний часник. Зробіть розрізи зверху і з боків. Зрочити сіль і земля чорний перець, щоб розмазати майонез, щоб лежати лаври з листям. Покладіть все в скляну каструлю, обкладинку кришкою (без води) і протягом 10 хвилин потужністю 800 введено в мікрохвильову піч.

Як приготувати свинину в мікрохвильовій печі

До речі, кілька смачних способів. Тому, якщо ваша плита та духовка вирішили прийняти відпустку, ви знаєте, хто допоможе вам. Ми пропонуємо спробувати чотири цікаві рецепти, і особисто переконатися, що м’ясо в мікрохвильовій печі дуже відрізняється.

Невелике зауваження: коли ви починаєте робити свої кулінарні подвиги, не забувайте, що мікрохвильова піч має різну потужність. Ми скажемо вам середній час приготування, але якщо вам здається, що після закінчення терміну погашення м’ясо не готовий. ви не здається. Сміливо додати додаткові хвилини!

Приготування голови

Продукти, які вам потрібно для цього Кушан:

  • Кілоплавські залози;
  • 1 ст.L. Пшеничне борошно;
  • 0,5 статті.L. подрібнений солодкий паприка;
  • щипання цукрового порошку;
  • 1 C.L. висушений часник;
  • сіль;
  • Земляний чорний перець.

Змішайте в невеликій контейнерній борошні з порошком, сіллю, перцем, паприкою та часником. Ми відправляємо до упаковки для випікання ноги і засипають тут суху суміш. Ми струшуємо вміст упаковки. спеції повинні рівномірно розподіляти і “осідати” на курячих ногах.

Пакет краватки і зробити в ньому маленькі отвори з краєм для виходу з парою. Ми розміщуємо пакет на тарілці і відправляємо в Mikru. Приготування ноги 20 хвилин (потужність повинна бути 800 Вт).

READ  Бак для банної печі своїми руками

Випікати м’ясо правильно

Підготуйте великі шматочки в режимі мікрохвильового доступу не рекомендується. Залежно від заданої кількості часу, вони або заряджаються нерівномірно, або сушать.

Якщо ваша мікрохвильова піч має гриль або конвекцію, то заздалегідь продукт заздалегідь протягом 1-2 годин або, принаймні, змащуйте поверхню майонезу, оливкова олія, рідкий дим.

У режимі гриля, маленькі шматочки курки з куркою ідеально підходять. Наприклад, 700 грамів крил повинна бути випікана приблизно на 15-20 хвилин на кожній стороні. Якщо ви їх покласти в соєвий соус або майонез з приправами “каррі”, кора, як вийде з золотом і хрусткою, як у рекламі ресторану.

Конвекція. Аналог приготування страв у духовці. Для м’яса краще використовувати цей конкретний режим. Тільки час приготування збільшиться на 1,5-2 рази. Отже, 0,5 кг медальйонів зі свинини рекомендується випікати в мікрохвильовій печі при температурі 200 градусів 30-40 хвилин.

Скло або пластикові вогнетривкі страви підходять для приготування м’яса в мікрохвильовій печі, гриль-гриль. Строго заборонено використовувати звичайну фольгу, оскільки метал відображає мікрохвильову піч і може виводити електричний прилад.