Як встановити шліфування кави в кавовій машині

Дрібна побутова техніка

Щоб почати ще раз, я знову зателефоную на свою формулу: смак кави, приготований на устаткування того ж класу (у цьому випадку ми говоримо про автоматичні кавові машини), що залежить від 80% зерна, що використовується на 10% Специфічна модель кавоварки, на якій ви готуєте його, на 10% від правильних налаштувань, придатних для цього зерна та смаку.

Для вибору кави для кавових машин прочитайте мій профіль матеріалу. Якщо ви встановлюєте питання з назви, я думаю, ви вже придбали кавову машину, а його заміна також не підлягає цій статті. Тут ми будемо аналізувати, як впливати на залишок 10% смаку в чашці. Але в будь-якому випадку важливо знати, всі налаштування, перераховані нижче, не можуть радикально перетворити смак, викладений у зернах. Так що ви робите, ви не зможете повністю позбутися кислоти, якщо це набагато в стартових зерна, і навпаки, переважають, щоб рівень гірчиці, якщо зерна відповідно обсмажуються відповідно.

встановити, шліфування, кави, кавовій, машина

Як налаштувати шліфування, в автоматичній кавовій машині DELONGHI та як це повинно бути

Якщо кава з кавової машини почала отримувати “рідину” або дуже повільно виливається (капання), або взагалі немає протоки, але в той же час кавоварка виконує цикл прання, то, швидше за все, проблема у неправильному шліфуванні є швидше за все.

Увага! Ручка налаштування зчеплення повинна бути повернута тільки під час шліфування кави!

Якщо кава рідина, не насичена, “погана” піна.

Поверніть ступінь ручки проти годин за годинниковою стрілкою на 2-3 підрозділів, потім візьміть 2-3 склянки кави. Спробуйте результат. Якщо ви все ще не задовольняєте шліфування, поверніть ручку до одного розділу.

Якщо кава кава не виливається взагалі.

У цій ситуації проблема може бути не тільки в спостереженні, але й для перевірки вдома, ми почнемо з простого. Поверніть шліфувальну ручку за годинниковою стрілкою на 2-3 підрозділів, потім візьміть 2-3 склянки (ви не можете пролити багато води, щоб це клацніть на чашці знову, а кава буде припинити виливатися). Дивитися на хребти. Результат повинен з’явитися до 3 чашки. Якщо ще кава кава або не тече, поверніть багаторазові до максимуму (для підрозділу 7). Зробіть 2-3 чашки знову. Якщо ви вилите занадто швидко, поверніть 1-3 поділу в протилежному напрямку. Якщо кава не наливається, то ви повинні зв’язатися з сервісним центром для ремонту кавових машин.

Перевірка якості шліфування “на око”.

Всі знають, що насичення та аромат кави залежать від розміру сітки. Використовуйте просте правило: з слабким смаженням, вирізати шліфування (поворот ручки проти годинникової стрілки), і з сильним смаженням. більший (поворот за годинниковою стрілкою). Якщо ви часто змінюєте різновиди кави, і ви не маєте часу або бажання відкрутити ручку кожного разу і вибрати певний шліфування, а потім зробіть його середнім. І для більш сильної або м’якої кави використовуйте параметри на передній панелі кавоварки, змінюючи кількість води та кави. Перевірте параметри прості. Середнє шліфування можна порівняти з звичайним цукром. Зерно каву повинно мати щось на зразок такого ж розміру, як іїнство.

Перевірка роботи кавової машини.

І, нарешті, якщо шліфування є правильним, а кавоварка в порядку, то торт повинен бути у вигляді чітко утвореного “таблетки”.

Якщо у вас виникли проблеми з конфігурацією кавоварки, зверніться до спеціалізованого сервісного центру “Dr. Cofmashin”, ми з радістю допоможемо вам!

Як зробити кавове шліфування?

Ви можете, звичайно, скористайтеся кавою, яка продається вже земля. Важливо вибрати герметично закриту упаковку. Але відомо, що багато ароматного напою буде працювати, якщо він був підготовлений з свіжованої кави.

Є прийняті стандарти, згідно з якими відрізняються кілька видів шліфування: ультратонкий, тонкий, середній, грубий. Ступінь шліфування слід вибрати, виходячи з того, як ви будете забрати каву.

Ультра-тонкий, дуже тонкий шліфування з частинками до 0,15 мм буде корисним, якщо ви хочете полегшити каву в турку. Кавовий порошок, подрібнений у майже пилу, може швидко уявити собі всі ароматичні масла. Час вилучення становить від 1 до 4 хвилин, поки починається кавова піна. Щоб дати випити додаткові відтінки, ви можете використовувати спеції: кардамон, корицю, гвоздику або мускатний горіх.

READ  Депіляція мазь вдома

Slim Espresso Pomble підходить для кавового музею Rozhkov Espresso. Якщо ви засинаєте в рог занадто маленький порошок, то кава буде занадто гіркою, якщо використовується занадто грубий. то навпаки, напої буде занадто водяним. Правильність шліфування має величезне значення для якості кави. Професійна бариста змінює ступінь шліфування кави кожен день, тому що ми враховуємо погодні умови: тиск, температура та вологість. Щоб перевірити, чи правильно ви зробили шліфування, потрібно подивитися, як каву гонки з рогу. В ідеалі, струмінь повинен бути як хвіст миші у товщині, не надто жирний, а не надто тонкий. І, звичайно, один з етапів перевірки буде безпосередньо смак напою. Час вилучення в залежності від моделі кавоварки та його потужності становить приблизно 1 хвилину.

Рівень середнього шліфування підходить для крапельних кавоварків. Частинки на фракції трохи більше, ніж для кавоварках еспрессо. Гарна кава поміщається в папір або нейлоновий фільтр, гаряча вода подається зверху, яка проходить через кавовий порошок, поглинає смак і аромат, а потім тече в глечик. Ця процедура займає 3-4 хвилини.

Грубі шліфування використовується для приготування в кавових виробниках гейзерів, які дуже популярні в Європі, особливо в Італії. Через шар наземної кави проходить гарячу пар, яка конденсується в резервуарі згори. Час вилучення може досягати 5 хвилин. Ті ж тип шліфування підходить для приготування в франч-пресі.

Є ручні та електричні кавомолки. Перша робота повільно і не перегріває зерно, але процес повинен бути виконаний вручну, і час він багато. Електричні кавові шліфувальні машини швидко і ефективно виконують.

Зверніть увагу, що відразу після того, як ви розгромили кавові зерна, аромат починає випаруватися. Тому, якщо ви хочете готувати насправді насичену каву, потім подрібніть зерна кожного разу, перш ніж пивоваріння. Але

Якщо ви не завжди маєте в цей час, то земляний порошок може бути розміщений у герметично закриваючу ємність і зберігати його в дверцяті холодильника.

Сучасні кавові машини мають вбудовані кавові шліфувальні машини. Автоматичні кавові машини DELONGHI працюють як на молотковому, так і для кави. Слід зазначити, що різні різновиди кави вимагають іншого шліфування. Тому, якщо ви змінили тип кави, ви повинні налаштувати машину спеціально під ним. Вбудована кавоварка має кілька рівнів. Як відрегулювати шліфування в кавовій машині? Експериментом ви можете забрати ідеальне шліфування. Числа рівнів шліфування починаються з найменшого-1, а потім з збільшенням кількості збільшує розмір шліфування. Підготуйте частину еспресо і подивіться, як впав напій з дозатора. Якщо кава виливається дуже швидко або дуже повільно, потрібно змінити налаштування. Також за смаком ви можете зрозуміти, який напрямок необхідно регулювати. Якщо колір кави вказаний з кислотою за смаком, а у приготовленій формі ви відчуваєте гіркоту, то вам потрібно зробити шліфування більшим. У випадку, коли смак занадто кислий, змініть шліфування на дрібні.

Правильно виконується шліфувальні кавові зерна, буде ключем до підготовки ідеального еспрессо. сильного, що пригнічують, з пінним кремом, притаманним. Купуйте кавоварку або кавоварку delonghi. Переконайтеся, що ця італійська компанія знає все про каву та втілює це знання в своїй техніці, задовольняючи потреби покупця.

Що впливає ступінь шліфування кави

Три основних секрети приготування досконалого кавового напою: високоякісні зерна, придатні смаження та оптимальне шліфування. У процесі приготування кави спостерігається перехід ароматичних та ароматичних компонентів від зерна у воду. Цей процес називається видобуток. Кислоти швидко рухаються, мінерали значно повільніше. З цього виходить що:

  • У великих зникних зерна, тривалість водного проходу менше, ніж у малих. Якщо ви завантажуєте великі шліфувальні зерна до кавової машини Юри, то навіть 25 секунд приготування їжі виходить кислий напій з гірким смаком через недостатню екстракцію. При 35-40 секундах підготовки, витягується набагато більше смаку та ароматичних речовин, а сам напій виявляється сильнішим і насиченим.
  • Вибираючи шліфування середнього рівня, достатньо зачекати до 25 секунд, щоб отримати смачну і ароматую каву. Ідеальний напій прийде при заварені у кавових машинах Rrip Jura. Процес виготовлення кави з середнім шліфуванням зерна полягає в тому, що кипляча вода капає на порошку, а вода поглинає весь свій аромат. На виході, смачний товстий напій з насиченим ароматом.
  • Для пивоваріння кави з дрібно плавлених зерна достатньо покласти кавоварку протягом 10-15 секунд. Оскільки їх порошкова консистенція, час видобутку мінімумується, і користувач отримує насичений і ароматний напій дуже швидко. Це ідеальний варіант для офісів та кафе.
  • Для автоматичних кавових машин найкраще використовувати спеціальне тонке шліфування, яке по-різному називається еспрессо-рип. Його відмінність полягає в наявності дрібних розмірів частинок, які на дотик нагадують дрібну сіль. Зерна при цьому повинні бути не тільки дрібними, а й мати однорідну консистенцію без великої фракції. Це необхідно через дуже швидкий час приготування.
READ  Що таке транспортувальні болти в пральній машині

Налаштування помелу кавомолки

Як правильно налаштувати помел зерен кави для приготування Espresso? Налаштування професійної кавомолки для якісного помелу триває близько 10 – 30 хвилин. Для початку необхідно розібратися з принципом дії кавомолки. У всіх професійних кавомолок ножі (ще називають жорна) для помелу. Один ніж жорстко закріплений внизу, другий закріплений на основі з різьбленням з можливістю обертатися. І так, коли ножі ближче всього один до одного на кавомолці виходить найдрібніший помел кави (зазвичай використовується для турки), торкаються ножі один одного не повинні.

При налаштуванні шліфування потрібно знати, що частина кави повинна бути 8. 9 грам. і екстракція кави триває близько 25 секунд і струмінь кави повинен бути насиченим і кремоподібним. Кавомашина у Вас повинна давати воду для приготування еспресо при тиску 9 бар і температурою 88 – 92 градуси. Регулювання помелу відбувається шляхом зміни двох параметрів: порції меленої кави та величиною помелу кави. Порція меленої кави має бути як на картинці.

Якщо буде менше кави, тоді після приготування залишатиметься вода в холдері. Якщо кава буде більшою, тоді холдер просто не затиснеться в групі і пропускатиме воду. При налаштуванні помелу кавоварка, групи та холдери повинні бути вже розігріті (зробіть 3-4 порції, щоб усе прогрілося). Далі спостерігайте за струмком кави, вона повинна бути безперервна, насичена і кремоподібна.

Якщо у вас є кава сильно (як водоспад), необхідно зменшити шліфування (штраф “на кавоторних машинах). Якщо навпаки, кава ледве кавує, необхідно збільшити шліфування (мажговий жир на кавових шліфувальних машинах).

Також, якщо шліфування буде дуже маленька кава буде дуже пишається, а його колір (піна, крем) буде темним. Якщо шліфування буде сильно велика кава буде ненасичена, водяна, а колір піни буде дуже легким. При правильній конфігурації шліфування еспресо, він повинен бути насиченим, ароматним, з стабільною піною (креми) та його кольором (пінові кольори, креми) повинні бути горіхами.

Налаштування шліфувальних кавових шліфувальних машин

Як ви, напевно, знаєте, показник правильно налаштованого шліфування значно зварюється еспресо, тому варто це дати йому визначення. Espresso. це кавовий напій, який отримується в процесі протоки гарячої води (88-95 градусів) під тиском (8-9 атмосфер), через пресовану кавову таблетку, що призводить до виходу, після 23-28 секунд, ми повинні Отримайте вагу напій з коефіцієнтом 1,8-2,3 на вкладку. Тобто, якщо ми поставимо 18 грамів наземної кави в подвійному холдингу, то на виході слід отримати через цей час 32-41 грам напій. Також показники добре приготованих еспресо є наступні ознаки: потік є рівномірним, не переривається, не пузир, не потрапляє в ключ і не капає. Ідеальна товщина струменя часто люблять порівнювати з хвостом миші або як мед тече з ложки.Кольорові креми приємні, без чорних та білих плям, виникність допускається. Це невеликі темні смуги на поверхні.Кавова таблетка після приготування помірно вологий, не сухий, а не вільний, до дотику еластичних і випадає з тримача.Об’єм напою становить 30-40 мл.Хороший аромат кави і найважливіше, щоб бути смачним.Ознаки правого еспресо не є гарантією гарного смаку в чашці, але їх відсутність майже завжди гарантує протилежне.Що потрібно налаштувати Groveline, щоб перейти на практику, щоб налаштувати шліфування, нам потрібно:. Кавоварка-кавоварка.Мікротехнічні ваги-секундомір кава свіжі смаження (бажано брова)

Алгоритм налаштування помелу

Тепер ми знаємо, що нам потрібно отримати в ідеалі, і у нас для цього все є. Давайте зараз змоделюємо ситуацію, що ми прийшли на робоче місце, де поставили нове кавове обладнання та потрібно налаштувати помел. Наші дії: Спочатку необхідно визначити найважливішу змінну. закладку кави, скільки ми будемо класти мелену каву в холдер. Наприклад, ми оберемо 18 грам на подвійний холдер і цей показник у процесі налаштування чіпати не будемо.Потім ми мілимо каву, при існуючому налаштуванні жорен, насипаємо 18 грам в холдер, вставляємо в вага-групу, натискаємо кнопку протоки і дивимося, що виходить.Якщо струмінь б’є ключем, то значить помел великий і воді дуже легко пройти крізь пресовану таблетку. Якщо вийняти холдер, то можна побачити, що сама пігулка дуже пухка. У такій ситуації потрібно зменшити шліфування, перемістивши кільце до штрафу та повторити процедуру. Варто відзначити, що кожен раз, коли ви змінюєте шліфування, щоб змінити каву попереднього шліфування, для класичної кавоварки важливо. Якщо ситуація зворотна, кава не переходить взагалі або столицю, потім шліфування дуже мала, важко пройти через планшет. У цьому випадку потрібно збільшити шліфування, переміщення кільця до Гроссо.Як тільки ми зняли і розуміємо, що близько до бажаного результату: хороший курс і правильна вага для потрібного часу. Варто намагатися. Якщо смачно, то це добре, і якщо всі знаки на обличчі, але вам не подобається еспресо, або щось не вистачає, або навпаки, занадто багатим, варто повернутися до основної величини та змінити вкладку кави. зменшивши або збільшуючи його.

READ  Не відключає набір води у пральній машині

Кавоварка шліфувальна установка | Урок курсу баріста

Дивіться інші YouTube Taga, де ми не тільки вивчаємо основи професії, але й розповідаємо про нюанси пивоваріння кави, а також подорожувати по кафе-магазинах нашої країни та світу.

Налаштування шліфування

У цій статті ми детально описуємо і показуємо фотографії, як встановити шліфувати на справжньому італійському еспресо вдома.

Ви також можете ознайомитись із умовами сервісних кавових машин Ремонт кавоварків та кавових машин

По-перше, нам потрібно знайти колеса коригування коліс. Як правило, він розташований у контейнері зерна. Регулювання тегів у кавових машинах класу SAECO S часто позначаються цифрами або колами.

  • Якщо у вас є номери, то найбільша цифра позначить найбільше шліфування зерна, і, відповідно, навпаки, навпаки.
  • Якщо у вас є гуртка, то найбільше м’яч вказує на найбільший шліфування зерна, а навпаки.

Щоб відрегулювати шліфування в кавових машинах, потрібно знати наступне.

  • Зменшення або збільшення шліфування повинні бути виконані виключно під час роботи кавоварки
  • Зміна шліфування ви побачите лише на другій частині, оскільки нове шліфування досягне каналу видачі до робочої групи, і ви можете контролювати його на “таблетку” у контейнері з вихлопної кави.

Поза з наземної кави повинна бути схожою на річку. Приклад кави з основною фотографією на фото нижче.

Пам’ятайте, що зміна шліфування ви побачите після того, як кава проходить через канал до робочої групи. У кофемашинах Saeco S class це ви побачите на 2 порції кави, а в апаратах іншого класу, ви це побачите через 3-4 порції залежно від моделі кавоварки.

У цьому прикладі ми пронумерували цифрами від 1 до 5 кіл для опису процесу. Орієнтир фіксації помелу знаходиться біля цифри 2. майже найдрібніший помел. Якщо обертати регулятор в одну зі сторін, попередньо проаналізувавши в бункері відходів величину помелу, Ви наочно розумітимете який помел отримаєте після зміни на цифру 3 або 1.

Ось так просто, в домашніх умовах ви можете налаштувати помел кави в кофемашинах Saeco і не тільки.

Налаштування помелу в кавомашині

Коли потрібна допомога майстра

Якщо ви не налаштуєте шліфування, так що кава може бути ароматною та багатим, краще звернутися до фахівців. Допомога майстра необхідна також у тих випадках, коли кавамашина взагалі не наливає напій, якщо подрібнені частинки зерен нерівномірні; причиною може виявитися знос жорнів, які необхідно замінити. Є ряд нюансів, які можуть вплинути на якість приготовленої кави. У деяких випадках дуже важко вирішити без досвіду.

У нашому сервісному центрі спеціалісти “Taber” працюють, здатні швидко знайти та усунути будь-яку несправність, тоді як ціни цілком прийнятні. Наприклад, очищення з масштабів коштує 1250, очищення кавоварки. 3000, очищення пивоварного одиницю. від 900, заміна млн з 1700 р., Маючи величезний досвід, наші майстри будуть усунути розбивання в мінімальний час.

Як налаштувати шліфувальну кавоварку