Як запекти картоплю в мікрохвильовій печі

Мікрохвильові печі

Як запекти картоплю в мікрохвильовій печі в мундирі цілком

Є випадки, коли абсолютно немає часу та / або не хочуть готувати. У таких ситуаціях страви приходять у мікрохвильовій печі. Сьогодні я розповім про експрес-метод приготування запеченої повністю картоплі. Його ми запікатимемо в мікрохвильовій печі в мундирі зі спеціями, а подаватимемо з маслом. Мій покроково оформлений рецепт з фото розповість як швидко і смачно запекти картоплю в мікрохвильовій печі. Я сподіваюся, що це стане візуальним інструкцією для вас.

Така запечена картопля у формі мого чоловіка називає “бакалавр-ланч” і готує його самостійно в “надзвичайних ситуаціях”. Я впевнена, що приготувати таку страву буде під силу навіть новачкові. Наважитися!

  • Картопля. 4 бульби;
  • Рослинна олія. ​​1,5 столові ложки;
  • сіль за смаком;
  • суміш перців – за смаком;
  • порошок сушеного часнику (гранульований) – за смаком;
  • масло вершкове 20 грам;
  • Зелена цибуля.

Картопля за 6 хвилин у мікрохвильовій печі

Як швидко і просто випікайте картоплю в мікрохвильовій печі? Рецепт з фотографіями та відео

Часто досить звичайні страви, які не вимагають спеціальних витрат і час приготування, отримали найприємніші. Запечена картопля в мікрохвильовій печі в упаковці є цей приклад. Для цієї страви краще використовувати сорти з тонкою шкіркою. Це простий рецепт, який не потребує багато часу та зусиль. Зварити картопля в НВЧ печі можна для гарніру або салату.

Увага! Час готування безпосередньо залежатиме від розміру овочів. Маленька картопля, діаметр 3 см., Випікати протягом 6-7 хвилин, великі. протягом 15-16 хвилин.

Приготування картоплі в мікрохвильовій печі може бути швидко, буквально через 15 хвилин. Ця страва зручна для підготовки до сніданку або як лікування для несподіваних гостей.

Швидко. не означає несмачну, тому що можна пити печену картоплю в мікрохвильовій печі з різними спеціями, маслом або бактом картоплею в мікрохвильовій печі з сиром.

запекти, картоплю, мікрохвильовій, печі
  • Кілька картоплі;
  • вершкове масло;
  • сіль;
  • Наземний чорний перець;
  • Ground Mutmeg;
  • твердий сир;
  • зелень;
  • клявчий.

Для випікання картоплі я використовую плоску скляну форму 2,5 л.

Кількість інгредієнтів у рецепті не вказано. Спеції, поставлені на ваш смак, і кількість картоплі залежить від обсягу форми для мікрохвильової печі (мікрохвильовий розмір, потужність печі). Кількість порцій готової печеної картоплі залежить від цього.

Бульби почистіть, промийте у проточній воді, наріжте на невеликі шматочки. Чим більше продукту вони взяли, чим більші скибочки, тим довше доведеться випікати.

Нарізані картоплини покладіть у форму, поперчіть, посоліть. Для поліпшення смаку печеної картоплі додайте такі спеції, як кмин, порошок мускатного горіха.

На вершині скибочок покладіть скибочки масла, я взяв 60 г. Накрийте форму кришкою, покладіть у мікрохвильову піч.

Запечена картопля в мікрохвильовій печі / швидко, легка і дуже смачна / мікрохвильова печена картопля

На повну потужність, 800 Вт робить картоплю в мікрохвильовій печі за 15 хвилин.

Час випікання, а також при приготуванні в духовці, визначається різноманітним картоплею, товщиною скибочок і навіть час року. Для молодої картоплі, час випікання менше, ніж для старих. Тендерна потужність мікрохвильової сили.

Ви повинні експериментувати і спробувати. Через 10 хвилин я перевірив, чи готові лопами печеної картоплі. Якщо не готові, поставте ще 5 хвилин.

запекти, картоплю, мікрохвильовій, печі

Моя картопля, запечена в мікрохвильовій печі, виявилася вологою. Під рукою був тертий сир, я посипала страву сиром і відправила до НВЧ ще на п’ять хвилин.

READ  Трансформатор з мікрохвильової печі для точкового зварювання

За цей час сир розтоплений, а картопля, запечена, як вона повинна. Залишається лише посипати посуду, зеленою цибулею, улюбленою зеленню, перш ніж подавати на обід.

Якщо плануєте запекти картоплю в мікрохвильовій печі для гостей, важливо красиво оформити страву.

Через 10 хвилин готування дістаньте печену картоплю з мікрохвильової печі, викладіть на гарну тарілку, посипте сиром, поставте в НВЧ, щоб отримати апетитну сирну скоринку.

Недороге і дуже апетитне частування готове. Не шкодуйте зелені, щоб прикрасити страву, додати вітамінчиків. Скоріше до столу, поки вона не охолоне.

Смачна картопля випікає не тільки з сиром, але і в кремі. Рецепт картоплі в кремі тут.

Як легко і швидко випікати картоплю в мікрохвильовій печі

Промити картоплю ретельно під проточною водою і сушити. Очі очі не обов’язково. Якщо є якісь темні плями або прив’язані місця на картоплі, розріжте їх.

Потім позяв кожен бак протягом 4-5 разів на кожній стороні. Якщо ви ігноруєте цей маленький трюк, то картопляні шкіряні тріщини, і це не виглядає дуже красиво.

Змастіть бульби з невеликою кількістю оливкової олії, потім проростають і перцю. Покладіть їх на тарілку для мікрохвильової печі або у формі випічки та покласти в мікрохвильову піч протягом 3-4 хвилин при повній потужності.

Час приготування залежить від розміру бульб. Велика картопля буде п’яною довше. Якщо ви готуєте кілька штук, спробуйте вибрати бульби такого ж розміру. тоді всі картоплі будуть розриватися рівномірно.

Вилка або кухонні щипці м’яко фліп картоплі. Якщо ви випікаєте одну картоплю, то покладіть його ще на 3 хвилини в мікрохвильовій печі. Якщо більше двох, то випікайте їх на іншій стороні ще на 5 хвилин.

Перевірте готовність картоплі за допомогою ножа або вилки: якщо вона готова, то в центрі її легко проткнути. При необхідності, покладіть у мікрохвильову піч протягом хвилини.

Якщо ви хочете хрустку кору, покладіть картоплю в духовку, попередньою до 220 ° С і запечена. Не забудьте перевірити посуд кожні кілька хвилин, поки кора не висушена.

Перед годуванням, дайте картоплю трохи круто. Це може бути повністю охолоджене, покласти в холодильник (максимум протягом чотирьох днів), а потім просто розігрітись у мікрохвильовій печі або духовці.

Ви можете годувати готове блюдо прямо у цій формі, але ви можете покласти на наповнення картоплі, такі як тушковані овочі.

Сільська картопля в мікрохвильовій печі

Картопля по-селянськи

  • 2-4 середньої картоплі бульби;
  • 2-й.L. солі;
  • 3-й.L. Пшеничне борошно;
  • Масло на смак;
  • 1 гвоздика часнику;
  • Кріп на смак.

Картопля ретельно промити і видалити все забруднення. Через з паперовим рушником. Чиста картопля з шкірки не потрібно. Зробіть кілька проколів у кожному клубі з виделкою.

Якщо покласти на картопля вершкове масло, він вийде ніжніший і м’який усередині.

В окремому блюді, змішайте борошно і сіль. Розріжте картоплю в цю суміш і залиште протягом 5-10 хвилин, поки вона не буде просочена.

Як приготувати печену картоплю в мікрохвильовій печі

Мікрохвильова піч зігрівається до максимальної потужності. Підготуйте картоплю протягом 30 хвилин.

За цей час зробити заправку. Пом’якшити вершкове масло. Кріпріть, час часнику вирізати на дрібні шматочки або вичавлюють через прес. Змішати кріп та часник із вершковим маслом. Змішайте все ретельно і покласти в холодильник, поки картопля готується в мікрохвильовій печі.

Видалити готову картоплю, зробити в кожному розрізі посередині. Покласти всередину масляно-часникову заправку і одразу подавати до столу.

Підготовка картоплі, запечена в мікрохвильовій печі:

1 Моя картопля.

Що стосується вибору картоплі для випікання. Це може бути овочі будь-якого розміру, великі готуються довше, малі. Фігура. Так що намагайтеся в одній стороні у вас була картопля приблизно такого ж розміру.Вам не потрібно розрізати очі або знімати шкірку, але вам потрібно промити картоплю, скребку з кистю або жорсткою губкою всі бруд.Після промивання бульб витріть рушник, одночасно перевірте, чи є вони чисті, у випадку, коли повторюють миття.

READ  Як встановити годинник на мікрохвильовій печі Samsung

2 Підготуйте картоплю для випікання.

Миється картопля з усіх боків для вилки. Досить чотири-п’ять різних проколів. Це дозволить пару вийти.Перемістіть овоч у форму для випікання та залити його оливковою маслом, содою з усіх боків, а після щедро посипки солі та перцем.

3 Ми випікаємо картоплю в мікрохвильовій печі.

Надішліть картоплю в мікрохвильову піч на 5 хвилин при максимальній потужності.Після чого картошини потрібно буде перевернути на інший бік, щоб овочі рівномірно приготувалися з усіх боків. Роблять це потрібно два вилки або щипці, як картопля буде гарячим.Поверніть все назад у мікрохвильову піч ще на 3 хвилини, якщо запікаєте одну картоплину, і на 5 хвилин. якщо більше однієї.У будь-якому випадку ви можете перевірити чи готова картопля, проткнувши її ножем або вилкою, всередині овочі повинні бути м’які. У разі чого просто продовжуйте час приготування, додаючи по 1 хвилині, доки не досягнете потрібного результату.На цьому все! Картопля запечена, її можна подавати. Але, на жаль і ах, як би ми не намагалися, отримати піджаристу шкірку в мікрохвильовій печі, у нас не вийде. І якщо ви просто хочете смоктати шкіру, то потрібно відправити картоплю в духовку.Готова картопля відразу від мікрохвильової печі, покладеної в духовку, нагрівається до 200-220 градусів і випікайте там, поки шкірка не помре. Але це всі необов’язкові, як я вже написав вище.

4 подаємо картопля, запечена в мікрохвильовій печі.

Послуга запеченої картоплі в мікрохвильовій печі також потрібна як звичайна. Як гарнір, наприклад, або начинивши його чимось смачненьким. Можна просто змастити вершковим маслом, посипати кропом і насолоджуватися вприкуску з огірками або квашеною капустою.Смачного!

Поради щодо рецепту

Таку картоплю можна охолодити і прибрати в холодильник, де вона зберігатиметься протягом 4-х днів, а вам потрібно буде тільки розігріти її перед тим, як з’їсти.

Ще немає коментарів

  • Новий
  • Популярний
  • Відеоролик
  • Збереження
  • Сало
  • Огірок
  • Помідор
  • Готувати
  • Подивитись все
  • Різдвяний
  • День народження
  • Новий рік
  • День закоханих
  • 23 лютого
  • 8 березня
  • Пасхальний
  • Масленіца
  • Хеллоуїн
  • Салати
запекти, картоплю, мікрохвильовій, печі
  • Географія кухні
  • російська кухня
  • Американська кухня
  • Італійська кухня
  • Німецька кухня
  • Швидкий сніданок
  • Ситний сніданок
  • На обід
  • На десерт
  • На вечерю
  • 8 березня
  • Різдво
  • 23 лютого
  • День закоханих
  • Хелловін
  • Кухонна плита
  • Міксер та блендер
  • Духовка
  • Гриль чи мангал
  • Холодильник
  • М’ясо
  • Риба
  • Морепродукти
  • Овочі
  • Яйця
  • Макарони
  • Сир
  • Гриби
  • Фрукти
  • Курка
  • Злаки
  • Цезар
  • Грецька
  • Салат Олів’є
  • Вінегрет
  • Мімоза
  • Географія кухні
  • російська кухня
  • Українська кухня
  • Американська кухня
  • Французька кухня
  • Грузинська кухня
  • Швидкий сніданок
  • Ситний сніданок
  • На обід
  • На полудень
  • На вечерю
  • Кухонна плита
  • Змішувач і блендер
  • Духовка
  • Холодильник
  • Молоко
  • Сир
  • Гриби
  • Овочі
  • Курка
  • М’ясо
  • Риба
  • Морепродукти
  • Субпродукти
  • Качка
  • Борщ
  • Розсольник
  • Солянка
  • Харчо
  • Щі
  • Окрошка
  • Бульйони
  • Географія кухні
  • російська кухня
  • Американська кухня
  • Італійська кухня
  • Арабська кухня
  • Швидкий сніданок
  • Багатий сніданок
  • На обід
  • На полудень
  • На вечерю
  • Кухонна плита
  • Каструля
  • Духовка
  • Пательня
  • Картопля
  • Макарони
  • Капуста
  • Рис
  • Кріплення
  • Баклажан
  • Боби
  • Гриб
  • Географія кухні
  • російська кухня
  • Американська кухня
  • Французька кухня
  • Англійська кухня
  • Італійська кухня
  • Швидкий сніданок
  • Ситний сніданок
  • На обід
  • На полудень
  • На вечерю
  • На вечірку
  • День закоханих
  • День народження
  • 8 березня
  • Новий рік
  • Кухонна плита
  • Каструля
  • Духовка
  • Міксер та блендер
  • Мікрохвильова піч
  • Яблуко
  • Яйця
  • Молоко
  • Какао та шоколад
  • Апельсин
  • Горіхи
  • Полуниця
  • Фондю
  • Meringue і зефір
  • Цукерки
  • Панакота
  • Креми
  • Пудінги
  • Морозиво
  • Суфле
  • Муси
  • Желе
  • Географія кухні
  • російська кухня
  • Американська кухня
  • Французька кухня
  • Українська кухня
  • Італійська кухня
  • Швидкий сніданок
  • Ситний сніданок
  • На обід
  • На полудень
  • На десерт
  • На вечерю
  • На вечірку
  • День закоханих
  • День народження
  • Масляна
  • Новий рік
  • Сир
  • Сир
  • Какао та шоколад
  • Яблуко
  • Цибуля
  • Горіхи
  • Гриби
  • Булочки
  • Млинці
  • Оладки
  • Піца
  • Печиво
  • Кекси
  • Торти
  • Пироги та пиріжки
  • Тісто
  • Тістечка
  • Запіканки
  • буханець
  • Пончики
  • Коржики
  • Географія кухні
  • російська кухня
  • Американська кухня
  • Французька кухня
  • Англійська кухня
  • Італійська кухня
  • Швидкий сніданок
  • Ситний сніданок
  • На обід
  • Заборгованість
  • На десерт
  • На вечерю
  • На вечірку
  • День закоханих
  • День народження
  • 8 березня
  • Новий рік
  • Молочний
  • Банан
  • Помаранчевий
  • Горілка
  • Лікер
  • Лимон
  • Мед
  • Кава
  • Молочні коктейлі та напої
  • Фруктові напої
  • Компоти
  • Морси
  • Кисіль
  • Квас
  • Безалкогольні коктейлі
  • Соки
  • Чорний чай
  • Зелений чай
  • Інші види
  • Алкогольні коктейлі
  • Пиво
  • Коньяк
  • Домашнє вино
  • Настоянка
  • Географія кухні
  • російська кухня
  • Американська кухня
  • Французька кухня
  • мексиканська кухня
  • Італійська кухня
  • Швидкий сніданок
  • Багатий сніданок
  • На обід
  • Заборгованість
  • На десерт
  • На вечерю
  • На вечірку
  • Різдвяний
  • День народження
  • 23 лютого
  • Новий рік
  • М’ясо
  • Риба
  • Морепродукти
  • Яйця
  • Овочі
  • Курка
  • Сало
  • Гриб
  • хліб
  • Фрукти
  • Сало
  • Сир
  • Каналець
  • Фосмак
  • Вагітна та годування
  • Салати
  • Супи
  • Гарніра
  • десерти
  • Хлібобулочні вироби
  • Напої
  • Закуски
  • Подивитись все
  • Салати
  • Супи
  • Гарніра
  • десерти
  • Хлібобулочні вироби
  • Напої
  • Закуски
  • Подивитись все
  • Салати
  • Супи
  • Гарніра
  • десерти
  • Хлібобулочні вироби
  • Напої
  • Закуски
  • Подивитись все
  • Салати
  • Супи
  • Гарніра
  • десерти
  • Хлібобулочні вироби
  • Напої
  • Закуски
  • Подивитись все
  • Салати
  • супи
  • Garnira
  • десерти
  • вироби хлібобулочні
  • закуски
  • Подивитись все
  • Салати
  • супи
  • Garnira
  • десерти
  • вироби хлібобулочні
  • Напої
  • закуски
  • Подивитись все
READ  Як вимкнути звук на мікрохвильовій печі Samsung

На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання та погоджуєтесь на обробку персональних даних відповідно до політики конфіденційності

А поки що трохи історії

Сьогодні це більше не секрет, що місце народження картоплі Південної Америки, або досить сучасна Болівія. Місцеві індіанці не лише вживали її в їжу, а й поклонялися їй чи не як божеству. У ході цих дивних відносин рослини і людини картопля поступово окультурювалася і цей процес, розпочавшись ще приблизно 9 тисяч років тому, тривав кілька тисячоліть.

До речі, нові цікаві сорти з’являються досі так, що культивація овочів не закінчена і сьогодні в тому числі в Європі куди картопля потрапила лише у XVI столітті. Саме тоді Агрона Парметрі довела вражаючі харчові властивості. Зроблене ним відкриття допомогло врятувати багато життів у часи голоду і цинги тих, що вирували у Франції. З ранніх часів картоплю навчилися смажити, варити, гасити, запікати і т.п.д. І до цього дня не дивлячись на вишуканість та благородство страв французької кухні картопля займає у ній своє почесне місце. Причому картопля печена серед таких є варіантом не тільки смачним, але й корисним, а картопля в мікрохвильовій печі і її рецепт ще й дуже простим, а також, що не мало важливо, корисним.

Картопля виявляється золотим через куркуму та паприку, і цілий букет спецій робить його дуже ароматним! Готова картопля отримують запеченим запеченим, оскільки воно готується в мікрохвильовій печі в мікрохвильовому режимі (без гриля), який також мінімізує процес його препарату. буквально через 20 хвилин. Смачна гарнітура готова! Картопля різноманіт краще взяти крохмалю, яка швидко зустрічається! Підготовлена ​​таким чином картопля можна запікати і в духовці.

Для приготування пряної золотистої картоплі нам знадобиться велика картопля (швидко розварювана, крохмалистого сорту), соняшникова рафінована олія, морська сіль великого помелу, паприка мелена, куркума, часник, чебрець сухий, білий мелений перець, мелений мускатний горіх.

Чиста картопля, шахта, вирізати великими скибочками-шматочками, ретельно висушують своїм паперовим рушником.

Додайте до картоплі соняшникова рафінована олія, морська сіль, білий мелений перець, наземний мускатний горіх, сухий чебрець, земля паприка, куркума.

Ретельно перемішуємо руками, щоб кожен шматочок картоплі був покритий олією та прянощами.

Викладаємо у форму для мікрохвильової печі. Ставимо в мікрохвильову піч, виставляємо потужність 800 Вт і час 16 хвилин.

Подрібнюємо часник. Через 8 хвилин після початку приготування їжі ми отримуємо картоплю, обережно перемішуємо його, посипати часником і готують залишки 8 хвилин. Після готування ми залишаємо картоплю у вже вимкненому мікрохвильовій печі ще 5 хвилин.