Як зробити каву в кавовій машині KRUPS

Дрібна побутова техніка

Table of Contents

Як зробити каву в кавовій машині KRUPS

Догляд

Дуже часто користувач кавоварки задається питанням. Що я купив, агрегат для задоволення або головного болю? Потрібна постійна догляду за кавовими машинами? Щоб відповісти на ці питання, ми попросимо лічильник. Якщо ви не змінюєте масло в машині, скільки це буде існувати? Звичайно, він буде їздити, можливо, навіть дуже довго. Але що буде результат? Результат завжди буде один, двигун зносу і повна зупинка. Це стосується будь-якої марки, навіть найдорожчі над білим світлом.

Коли двигун вставав, там, вимивається, щоб замінити масло? Можна замінити, але той факт, що він буде працювати, як і до ймовірності немає. Для того, щоб не йти глибоко в фізику, давайте просто скажемо, що всі тертя частини без змащення дуже швидко носять. І ми тільки зіпсовані агрегати. А тепер відповідь на ваші запитання. Ви купили агрегат для насолоди, за яким необхідний ретельний догляд!

Термін служби кавової машини, частково визначається вашою турботою та увагою до нього. Прості правила:

  • Налийте лише високоякісну воду
  • Раз на 3-6 місяців, дотримуйтесь програми декальцинації
  • Якнайчастіше промивайте контейнер для води (вода застоюється)
  • Зніміть пристрій пивоваріння для очищення
  • Обережно очистіть бруд всередині кавоварки
  • Засинає тільки сухий зерна, або наземну каву в спеціальному відсіку
  • Робити на необхідності очищення s / y, дрібні таблетки

Coffeeman Care, перша вода. Під високоякісним водою, ми маємо на увазі принаймні бутильовану воду. В ідеалі, добре відфільтрована вода пройшла через вугільні та мембранні фільтри. Вода з крана абсолютно не підходить для використання в кавовій машині.

Зварювальний пристрій (S / Y) для видалення котла, принаймні раз на тиждень. Звичайно, якщо він забезпечується виробником, наприклад, у кавових машинах Юрах, KRUPS робить це лише досвідченим майстром. Після того, як ви витягували котел, він повинен бути промитий під хорошим струменем холодної води. Якщо ви регулярно промивають приготуванням, то його можна змастити трохи менше, ніж виробник пише кожну півроку. Змастіть пристрій пивоваріння не дуже сильно, тому що велика кількість мастильних матеріалів, навпаки, збирає навіть більше бруду на себе. Згодом, основні відходи лише погіршують виконання цього механізму.

Внутрішнє прибирання Тут все просте, вийміть піддон з контейнером відходів, також видаляйте пристрій пивоваріння. Ви навіть можете взяти стару зубну щітку, ви можете використовувати звичайний домашній пилосос. Перед використанням пилососу переконайтеся, що відходи в кавовій машині суха. Зніміть весь сміття, який утворюється під час довгострокової операції. Всі деталі, які ви видалили, також ретельно промити під струмінь теплою водою.

Кавові зерна з зернами ситуація ще легше, засинає зерна тільки в спеціальному зерновому відсіку. Зерна повинні бути сухими. Ні в якому разі не засипайте грунтну каву або розчинний у зерновому відсіку. Особливо ніяких рідин, для того, щоб мити кавоварку, ви просто знищуєте його. Якщо ваша кавова машина не забезпечена відсіку для наземної кави, це означає, що вам потрібно забути про його використання в кавовій машині! Тепер я поїхав моду за зерно, обсмажені в Сахарі або з додаванням ароматів. хочемо вас попередити, що ці зерна не підходять для кавоварки! Основою додаткових інгредієнтів являє собою цукор, який прилипає до стінок кавоварки, забиває до такої міри, що проходження кави стає неможливим!

Як часто вам потрібно очистити кавову машину з масштабу? Взагалі кажучи, сама кавоварка буде запропоновано чистити, він запалює відповідний показник або напишіть вимогу на екрані. Але є тонкощі. Спочатку потрібно зрозуміти, як автомобіль визначає, що настав час для обслуговування. У будь-якій кавовій машині немає жодних датчиків розпізнавання масштабу. Всі кавові машини просто розглядають кількість варених порцій. Грубо кажучи, якщо програма поклала “очищення до 200 чашок”, то саме 200, він дасть сигнал. У той же час, ваш котел може обидва кристально зрозуміти, і вже є надзвичайно сумнівним станом. Зрештою, інтенсивність утворення масштабу впливає на якість і склад води, яку ви вливаєте в кавову машину. Вода може бути чиста, може бути умовно брудною, у поняттях масштабу, жорсткого. Жорсткіша вода, тим швидше нагрівальний елемент переростає. Як пов’язати кількість чашок з якістю води та швидкістю “забруднення”? Для цього майже всі моделі оснащені функцією програмування твердості води. Вона завжди описана в інструкціях. Виробник у 99% випадків ставить спеціальну випробувальну смужку машину, яка повинна бути опущена у воду, і залежно від його показника, програми машини. А тепер пристрій буде підраховувати кількість порцій перед очищенням відповідно до встановленої жорсткості води. За замовчуванням завод йде як правило “найскладніша” установка, тобто найпоширенішою. Це трапляється, що вода з крана насправді м’яка. Якщо ви не встановите правильну вартість жорсткості, ви просто перекласти інструмент для декалькації. Можливо, назад, виробник встановлює значення середньої жорсткості, і у вас є надзвичайно “залізна” вода. Бойлер буде страждати. Коли ви помічаєте вимогу деканалізації. не відкладайте процес. Залежно від конкретної моделі, машина може просто відмовитися від роботи, вона заблокована. Це вже неприємно. Але є кілька таких моделей. Ми завжди рекомендуємо мати пару процедур на складі. Залежно від частоти споживання кави деякі пристрої можуть “витримати” до 1-3 місяців після натхнення попередження. Але ми не рекомендуємо вам затримати. По-перше, ніхто не буде передбачати точний період “безболісного очікування”, а по-друге. ремонт кавоварки, безумовно, вийде дорожче.

Давайте підсумовуємо прибирання шкали: сама кавоварка попросить очищення. Не слідуйте особливим. Потрібно лише правильно встановити жорсткість води, яка використовується відповідно до процедури, зазначеної в інструкціях. Затримка процесу після того, як сигнал не рекомендується. Щоб зменшити частоту очищення, використовуйте фільтрований або, більш кращий, бутильований воду. Якщо машина все ще часто просить декальцинацію, а ви використовуєте кристально очищену бутильовану або потужну систему зворотного осмосу, то ви будете намалювати програму очищення з чистою водою, це буде скинути лічильник порції. Щоб очистити кавову машину з масштабу (декальцифікація), вам потрібна інструкція (папір або знайдено в Інтернеті) та очищувальний агент (рідина або таблетка. це не має значення), ви можете бути надзвичайно. У нашому асортименті це означає, що це “klinchim”. Очищення рідини з масштабу доступна за ціною, а в той же час не менш ефективний, ніж будь-який інший оригінальний засіб! Використовуйте “людські методи”, такі як: оцет, лимонна кислота, кола та інші розміри економічного студента, в кінцевому рахунку не рекомендується. Сам процес докладно описаний у інструкціях, і краще не експериментувати незалежно або на неперевірену пораду з Інтернету. Для кожної моделі кавоварки процедура може відрізнятися, немає універсального алгоритму. Знайдіть посібник і виконайте кроки послідовно, це легко. Необхідний час становить близько 15-30 хвилин.

Очищення пивоварного блоку, у тому числі з кавових масел

Будь-яка зернова кавоварка має блок пивоваріння (у кавових виробниках ріг своєю функцією виконує ріг, у капсулі. капсулі), який з часом забруднений частинами кави та його маслами. Кавові машини поділяються на дві великі класи. з вбудованим зварювальним пристроєм (далі пам’ять) і з знімним (що краще. читати “Часті проблеми”). Власне, проблема очищення є наріжним каменем у цьому розділенні. Знімна пам’ять може (і потребує!) Отримайте один раз у 1. 3 тижні під проточною водою (з-під крана), після чого дають висохнути і встановити назад до автомобіля. Але, крім цього експрес-миття кожні 200 разів. 500 чашок рекомендується очистити масштабування та гідротраки кавоварки з спеціальними таблетками для очищення кавових масел. І якщо для агрегатів з знімною пам’яттю, це все ще є рекомендацією, але я б не сказав, що сувора вимога, потім пристрої з не знімною пам’яттю (JURA, KRUPS) є життєво чистими такими таблетками строго за запитом машини (це, безумовно, дасть сигнал), інакше вони довго не розтягуються 100%.

З “таблетками для очищення кави” або “таблетки кавових масел” (це найчастіші назви таких коштів) ситуація суворо така ж, як і з масштабом очищення. Тобто всі виробники лякають, що можуть бути використані лише їх фірмові препарати, хоча насправді вони мають те ж саме насправді, і можуть бути використані, включаючи “не-полменний”. Істинні “неаридинні” таблетки з кавових масел важко знайти.

Як правило, процес детально описаний у інструкціях, але іноді виробники мовчать про це. Наприклад, делонгі нічого не говорить в жодному посібнику. Ви не можете виконувати таку прибирання, але все одно варто. Якщо процес не описаний в Інструкції, то вам потрібно це зробити:

  • Переконатися, що у вашій моделі є шахта та відповідна програма для варіння кави із попередньо намелених зерен, коротше з меленої кави.
  • Активувати режим приготування меленої кави.
  • Кидати одну таблетку для наземної кави.
  • Замінити мис під дозатор і запустіть приготування еспресо найбільшого можливих обсягів.
  • Заливати воду.

Повторіть два виготовлення еспресо Максимальний об’єм від попередньо дробової кави, не засипайте грунту каву. Випущена вода автомобіля, щоб злити в раковину.

Відмова від відповідальності. Все, що ви робите з кавоваркою після читання цього матеріалу, ви робите на свій власний ризик. Ми не несумо ніякої відповідальності за те, що хтось тут ми не зрозумів, щось на зразок INUMAL або це здавалося йому) приємну кафер!

Кава за смаком

Якби Остап Бендер був кавоманом і жив у наші дні, він би напевно знав не менше чотирьохсот порівняно чесних способів заощадити та приготувати в кавомашині несмачний напій. Чотириста, звичайно, багато. Давайте зосередитися на одному, але найпоширеніші. Крім того, до нього спровоковані виробники кавових машин та наша людська жадібність.

Отже, ми беремо свіжому середньо-Japle Nickel Espresso-Mix з Arabica. Для приготування їжі використовуйте ручний (ріг) або автоматична машина еспресо. На виході ми отримуємо напій з такими симптомами смаку: гостра гіркота, порожній водянистий смак, і, дуже неприємний, виражений нав’язливий кислий. Не гіркий, а не tart, тим не шоколадний або горіх, але точно кислий. І нічого говорити про те, що смачні нюанси. Кава просто нудна. Говорячи про кислоту арабську, яку не подобається, любителі кави часто припускають цей напій.

Як ми його готували? Так, це легше ніде! Пролита через утворену кавову таблетку 150-200 мл, вода. Т.Е. повернувся на машину і чекав, поки наша велика кружка буде заповнена. Або вибрав відповідний варіант у автоматичній машині. Правда, виробник забезпечив таку функцію великої чашки, і ми хочемо вичавити всі соки з кави. Але кава вийшла взагалі вау. Навіть незважаючи на свіжоморожені зерна. Я повинен розбавити його молоком і цукром

Перш ніж зрозуміти, чому це відбувається і якими способами є способи виправити ситуацію, відволікаючись від невеликої екскурсії до сімейства напоїв еспресо. Еспрессо винайшов у Італії. Вони кажуть конкретно, щоб скоротити час робочих перерв, т.Е., так що люди менш шасі кави і більше працювали. Напої в спеціальній еспресово-кавоварку, пролиття гарячим (86-96 ° С) водою під тиском через протарану таблетку землі. Швидкий і смачний!

Приготування еспресо на кавомашині Krups

На технології еспресо та на її основі готуються десятки напоїв. Без молока та інших смакових добавок чотири або п’ять. Це Ristretto, Espresso та Dopio (Double Espresso), Lungo, American. Тут ми будемо зайняти довгий чорний, але з зворотною послідовністю приготування. Напій, який ми підготували два абзаци, не підлягають одному з цих імен. Ну, подивіться.

READ  Як мити покривала в пральній машині

Рістретто є найбільш насиченим за смаком, але не найбільш гірким. Вода, що проходить за допомогою стандарту для однієї порції 7-11 грам кави, дає лише 15-20 мл (або 7-11 грам) на виїмку). Ми отримуємо таку напівприйнятливість за 1-2 Чак ​​:) Але що!

Еспрессо 25-35 мл (або 14-22 гр) пити і ті ж 7-11 грам кави. Готують 25 ± 3 секунди. Док-станція в два рази більше кави, вдвічі більше води, двічі передплаченого напою. І смак того ж. І час приготування такий же 25 ± 3 секунди.

Як приготувати капучино в кавовій машині KRUPS Roma EA81?

Любу. Ось кількість кави колишнього, а частина води та час протоки двічі збільшується. На виході у нас є 50-60 мл (28-44 гр) напій, в якому гірка нота ще сильніша. Але 60 мл, тим не менше, дуже мало. Не порівнюйте з тим, що ми маємо в колі.

Будь ласка, зверніть увагу на вихід напій можна виміряти в мілілітерах та грамах. І це не те ж саме. За рахунок кремів і бульбашок, наповнений бульбашками, обсяг тільки приготованого rhystretto, Espresso або Lungo майже вдвічі більше ваги. Було настільки необхідно, що частіше говорить про мілілітери, однак, використання ваги напою може бути більш зручним. Є важливою і в той же час дуже простий показник співвідношення. Це співвідношення ваги основної кави, яка використовується до ваги готового напою. Традиційне співвідношення італійського стандарту становить від 1: 1 до 1: 2 для риштантів, від 1: 2 до 1: 3 для еспресо та від 1: 3 до 1: 4 для Лунго. На мій погляд, дуже простий. Ми беремо 16 грамів кави та отримуємо 32 гр пити класичний еспресо!

Йдемо далі. Європейський американський (класичний американський ніколи не відносини до еспресо не має і готується до фільтрувального кавоварка). Здається, це. Об’єм напою становить 100-150 мл, навіть 200 мл і вище! Це просто приготувати його по-різному. У стандартній або двох порціях еспресо просто виливають необхідну гарячу воду. Цей італійський американець. І якщо еспресо ми вилидемо у підготовлену гарячу воду, ми отримаємо довгий чорний або скандинавський (шведський) американець. Пропорції однакові, але послідовність іншої кави виливається у воду, і красивий крем залишається на поверхні!

Загалом, наш напій не пахне тут. Він не має смаку за окрему назву.

І тепер кульмінація. це час, щоб мати справу з цим найбільш смачним і ознайомитись з правилом третього. Процес вилучення при приготуванні стандартного еспресо можна розділити на три частини.

На ранній стадії протоки (перші мілілітери), кислоти та ефірні масла переважають у напої. Він характеризується інтенсивністю смаку.

У середній стадії переважає цукор та карамель. Напій характеризується солодкістю та рівновагою.

На фінальному третьому етапі (в Rysrtetto, він не досягне до нього) Кава починає надавати важкі фракції та гіркоту: тубульні речовини, кофеїн, групу різних органічних речовин, що сприяють смаку, вже неприємний компонент.

Таким чином, ми отримуємо класичний смак цього еспрессо комбінації кислих солодких і гірких. Якщо ви продовжуєте продовжувати протоку води через каву, то ніщо не смачне, на жаль, ми більше не можемо. Якість буде погіршуватися, навіть смоли та канцерогени йдуть у напій. В результаті отримуємо гіркий, навіть палений і плоский смак. І якщо растрова була середньою або яскравою, то виражена кислотна обробка.

Що робити, якщо кава ми звикли пити великі чашки та класичні еспресо не люблять. Рада два. Спочатку шкідливий. Для тих, хто в каві високо оцінює сильну гірчицю, яка дратує кислий післясмак, і хтось не відмовляється від звички приготування великої кружки напою для однієї протоки. Виберіть для себе некислотну суміш або сорти арабіки, наприклад, з М бразильським Сантосом. Або навіть суміші з надійними, вони не такі ароматні, але менш кислий. Або вибрати середній темний (повний місто, Відень) або темний (еспресо, італійський, французький) смажений. Напій буде ще більш гірким, але не кислий. Ви також можете експериментувати з температурою води та шліфуванням: температура виконана вище, а шліфування тонше.

Але друга порада для мене! Просто готуйте американський або довгий чорний з усіма канонами. Щоб не злякатися занадто легким і ненасиченим смаком, використовуйте подвійну еспресо. Це 50-60 мл. Напій, приготований з подвійної частини кави (14-16 грамів) і не більше 25 ± 3 секунд (у автоматичній кавовій машині може бути швидше, вибрати подвійну еспресо опцію). Додати 60-120 мл Гаряча (65-75 ° С) вода та американська готова! Або спочатку готують воду та залити еспресо там. Довгий чорний з красивою піною перед вами.

Коли готуватимете, головне вчасно зупинитися! Так, 30 мл еспресо (60 для подвійного) для неінфесійного знущання мало. Але це концентрований напій. Вона має все, щоб насолодитися навіть після додавання води!

Теорія, звичайно, хороша, але ніщо не працює краще за вашим власним досвідом. Так що просто виконайте невеликий експеримент для себе. Ви можете зараз. Підготуйте одну чашку американської, а другий з того ж обсягу, але проливають всю воду через каву. І порівнюйте запах спочатку, а потім смак двох напоїв. До експерименту виявляється найбільш чистим, готуйте ще одне скло з водою. Вона буде промити рот між зразками з різних чашок, щоб ви могли оновити рецептори. Час для всього вийде невеликим більш ніж звичайним, але ви завжди будете закривати питання про те, як приготувати смачну каву. Я буду радий, якщо ви поділяєте результати в коментарях. Або навіть дайте свої поради!

Кавоварки та кавові машини

Насичений еспресо, ароматний Lungo або Tart Ristrietto. кашкова кавова машина Krups Nespresso Atelier готує виняткову каву з одним дотиком. Увімкніть кавову машину, натиснувши будь-яку кнопку на панелі керування. Підніміть важіль, помістіть капсулу з кавою в отвір і закрийте його. Налаштуйте стенд для чашки висоти залежно від його розміру. Покладіть чашку на стенд, і натисніть кнопку вибраного напою. Coate Coffee почнеться і закінчиться автоматично. Якщо ви хочете зупинити потік кави, доки програма не буде завершена, натисніть кнопку вибраного напою. Щоб підготувати подвійну пивоварку, натисніть кнопку напою після закінчення попереднього циклу. Коли кавова машина закінчує приготування кави, зніміть чашку з підставки, підніміть та знизити важіль знову, щоб видалити використану капсулу. Об’єм кави можна регулювати відповідно до ваших уподобань. Для цього натисніть кнопку вибраного напою. ESPRESSO, RISTRETTO або LUNGO. і тримайте його, поки ви не отримаєте потрібний гучність. Кавоварка автоматично зберігає новий обсяг для вибраної програми для наступного приготування. Щоб повернутися до заводських налаштувань, увімкніть кавову машину та одночасно натискайте кнопки Lungo та Moca і тримайте їх протягом 3 секунд. Насолоджуйтесь улюбленими кавовими напоями з одним дотиком з кашкою кавоварки KRUPS Nespresso Atelier.

Офіційний інтернет-магазин KRUPS Офіційний сайт Підпишіться на наш канал

KRUPS ТЕХНІКА ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ НА КУХНІ Ось уже понад півтора століття споживачі довіряють марці Krups – виробнику надійних та якісних кофемашин. Точність, майстерність та безсумнівна якість. це філософія компанії, яку Роберт Крупс заснував у 1846 році у місті Солінген (Німеччина). KRUPS сьогодні є брендом для експертів, для яких підготовка напоїв є справжнім захоплюючим ритуалом, і хто вибирає техніку, яка забезпечує професійну роботу без компромісу. Всі KRUPS автоматичні та капсульні кавові машини виготовляються у Франції за допомогою останніх технологій, щоб ви могли насолоджуватися реальною естетикою, високим стилем та неактивним кавовим смаком. Krups вибирає Точність, Досконалість та Пристрасть, що перевершують будь-які очікування.

Нарешті, готовий розчин для використання кавових машин Proxima DR з’явився на ринку.Кава в точках самообслуговування. Спільний сервісний центр Читати далі

KRUPS створює високоякісні автоматичні кавові машини, які дадуть вам задоволення від кожної чашки вашого улюбленого напою. Кавові машини KRUPS виробляються на Читати далі

Захоплення кави є важливою складовою якості життя та реальної пристрасті мієле. Тому ми продовжуємо вдосконалювати наші кавові машини, шукаючи читати далі

Види кавоварків та кавових машин Є величезний комплект, у рейтингу моделі на будь-який смак, розмір і гаманець, який наприкінці 2020 р. Читати далі

Кавоварка KRUPS EA 826E для смачної та ароматної кави

Я не скажу, що я. шанувальник кави. Але я ніколи не відмовляюся від чашки сильного і ароматного капучино або еспресо, створивши в м’якому стільці, і повільно потягуючи невеликими ковтками, ловлять вишуканий смак і аромат, божественний напій. І що нам потрібно для цього? Звичайно, кава та приготування пристрою. Ви можете робити турецький, і приготувати каву на плиті. Але життя стає все стрімкішим, і час біжить все швидше. І я хочу використовувати занадто багато моментів для чогось більш корисного, ніж стоячи та приготування кави (бути чесним. просто лінь). У цьому ми допоможемо такий незамінний винахід як кавоварка. Після перегляду цін у містах магазини я зрозумів, що великі супермаркети після падіння рубля до 70 за. підвищені ціни, і після зниження курсу, якось забув це зробити. Найнижча ціна для цієї моделі (під час покупки), яка була доступна, я знайшов за 38 тонн.Г. Тому я подивився до Європи. І після недовгих пошуків в інтернеті, знайшов у computeruniverse за дуже привабливою ціною. Після застосування купону на 5 €, ціна з доставкою вийшла трохи більше 21 т.Г. Як кажуть: “Відчуйте різницю”. Доставка зайняла трохи більше двох тижнів. У Німеччині. DHL, в Росії. російський пост. Прибуло у звичайній фабричній коробці. Вага 10 кг.

Загублений. див. Кавова машина та молочна ємність

Інший конверт: є документи, пара очищення таблеток, пакет порошку з масштабу, голка для очищення парову сопла та тест на вагітність. Лакус смужка, для визначення жорсткості води.

Як виявилося, не все збирають у Китаї, про що підтверджує ця наклейка.

Максимальний тиск 15 бар нагрівальних елементів 1

Приготування приготування кави. Кава “Espresso” так підготовлена. Кава “Капучино” Так Приготування киплячої води Так

Використання типів кави. Кавові боби Так Об’ємний заповідник. Для зерна 275 г

Вбудована кавоварка. Гофрована кавоварка Так, регулювання ступеня шліфування Так Кількість градусів потужності 3

Обмежений резервуар для води та резервуар для води та водосховища 1.8 Л

Танк для крапель знімний резерв. для крапель Так Матеріал грати каплесбор метал

Підготовка молочної пінополістичної системи “Швидкий пар” Так Пара Кормована трубка Так Регул. Позиції трубки Так

Автоматичний капучинатор у наборі. Avt. KAPACHER XS 6000 Знімний резерв. для молока Так Окремий рервуар д/молоко в комплекті

Виберіть номер і обсяг порцій.Об’єм води для чашки Так. Обсяг маленької чашки Так Прог. Обсяг середньої чашки Так. Великий Кубок Так Прог. Порції збитими. молоко Так пр. Порції кип’ятіння води Так Будьте готові. 2 склянки Так Вибір 1 або 2 порції кави Так

Відображення цифрового дисплея 1 Світлові символи відображення Так Колір світлових символів Білий екран Меню русифіковано.

Положення Рег. кування. Кава для частини 7-14 г Вбудована годинами Так Таймер, вимкнення таймера Таймер, що обертається так, лічильник порцій кави Так Лічильник Всього кількість. Чашки так

Індикація показу показують Так. Готовий до роботи Так Індикація режиму роботи Так Індикація відсутності води Так Індикація відсутність кави Так ІНД. необхідності очищення Так Підігрів підст. Для чашок Так.Опалення.Чашки так

Очищення кавових машин Знімна центральна вуса Так Очищення спеціальних. означає так. Декальцифікація Так Авто режим. Промивання Так

Фільтр для очищення води Фільтр для води в комплекті Найменування картриджа Claris

Корпус Матеріал корпусу нерж. Сталева максимальна чашка висотою 10 см. На висоті дозатора 6. 10 см

Потужність макс. Споживана потужність 1450 Вт

Колір, розміри та нержавіюча кольорова вага.Сталеві / чорні Габаритні розміри (VSH) 372530 см Вага 8 кг Країна Франція

Опис машини: Розглянемо більш детально.

Зверху є чаша для наповнення зернової кави, шліфування регулятора тонкості та сітки для нагрівання чашок, під якими є машина для чищення таблетки.

Телевізійний контейнер для кави та контейнера для дрібних частинок кави

Задня встановлена ​​знімна водна ємність, об’єм 1,8 літра. Цей контейнер встановлюється у фільтрі води

Я не поклав фільтр, оскільки я використовую воду і так після фільтра. Якщо ви використовуєте машину без фільтра, то вам потрібно вказати в процесі початкового налаштування.

READ  Як мити взуття на пральній машині Indesit

На передній панелі є основні елементи керування. Інформаційний дисплей, ручка, щоб вибрати та підтвердити, кнопки (ON / OFF, PROG, пропозиція парою, гаряче водопостачання).

Нижче наведено пляма для подачі кави та сопла для постачання парою. Кавова сопло можна регулювати на висоті від 6 до 10 см. Під ними є знімний лоток для крапель. Паллет має індикатор (механічний) заповнити. Стандартна насадка для пар може бути замінена “Автокапінатор”. Який полегшує спінювання молока, і дозволяє вибрати режим, або caffe latte, або cappuccino.

Давайте підемо до творів. Залити воду до танка. Засипання кави. Встановіть ступінь шліфування в шліфуванні!

Коли ви ввімкнете, вам потрібно встановити деякі налаштування (мова, дата, час, автоматичне включення, автоструктуру, жорсткість води, використання водного фільтра). Після введення налаштувань машина запропонує невелике промивання. Якщо встановлюєте фільтр, то провадиться ще промивання фільтра. Налаштування завжди можна змінити, натиснувши кнопку PROG. Також виберіть Додаткові налаштування.

Після всіх маніпуляцій така інформація з’явиться на столі

Виберіть напій для вашого смаку, і натисніть початок (не забудьте покласти чашку). Починає процес приготування вибраного напою. Сам процес досить шумний, але не довгий. Після початку процесу приготування ви можете змінити обсяг підготовленого напою. Для еспресо від 20 до 70мл. Для кави. від 80 до 160 мл. Для подвійної частини. від 120 до 240 мл. Після кожних 9 чашок кави, автомобіль просить потрясти пиріг.

Розглянемо Детальніше Режими приготування кави. Всі смаки та аромати залежать від сорту кави та дуже індивідуальні. Тому це не зосереджене на цьому. Я опис тільки цей процес. Єдиний написав лише мою особисту думку.

Еспресо та сильний еспресо. Класичний еспресо, як правило, має об’єм 25-35 мл і подається у склянці демитас до 60 або 70 мл. Подвійний еспресо, приготований з 14-18 грамів кави, має об’єм 60 мл. (Вікіпедія) Автомобіль готує еспресо з 7г кави та сильні від 14г. Час для приготування максимальної кількості 70 мл

35 секунд. Смак і аромат насичений. У роті залишається довгий післясмак. Загалом, як це повинно бути хорошим еспресо.

Кава. Давайте трапиться “Американо”, хоча це понесено. Це досить той самий еспресо, зроблений тільки з великою кількістю води. Час приготування 160 мл

1 хвилина. Смак трохи слабший, ніж класичний еспресо, але для мене сама річ постійно споживала. Аромат настільки ж насичений, як еспресо.

Ви також можете використовувати функцію “2 склянки”, натиснувши кнопку “Пуск” двічі. Для підготовки двох чашок, або для тих, хто пив каву “Постачальники”. Автомобіль автоматично утримує два повних циклів приготування кави. Тобто готує двічі поспіль.

Подвійна кава (Lungo. Так написано в інструкціях.) Смак лунго менш насичений, але гірший у порівнянні з Espresso. Це пов’язано з тим, що додаткова кількість гарячої води, що проходить через компоненти екстрактів на землю кави, які зазвичай залишаються безперечними і не потрапляють у напій. Lungo також містить більше кофеїну, ніж еспресо. (Вікіпедія) Машина автоматично здійснює подвійний цикл. Час приготування 240 мл

2 хв. За рахунок смаку, мабуть, я згоден з Вікіпедією. Смак дійсно трохи гіркий.

Ви можете запустити функцію гарячої води. Замінити судно під парову насадку, а машина продається там гаряча вода. Для мене марна функція. Швидше чайник упорається з цим.

Приготування капучино. Багато рецептів. Я роблю просто. Готуйте еспресо і додати піну в еспресо через автокаріанту. Ммм. Смачний.

Приготування латте. Згідно з ідеєю, Latte дуже схожий на приготування їжі на капучіно, але Latte вже є кавовим напоєм. Тому що кількість молока набагато більше, ніж кава. Більша різниця в молочному підробку. Латте вона повинна бути більш легкою і однорідною. Є деякі інші відмінності, але головне, що капучино. кава, а латте. грубо кажучи, молочний коктейль. Є ще Latte Makiato. Додайте еспресо до Spenn молоко. Виявляється красиво, не дуже щільно і дуже смачно. Перший тест.

Ви можете навчитися готувати мистецтво латте, але це вже ціла наука.

Є багато рецептів для виготовлення кави. Я буду експериментувати і шукати найприємніших.

Плюси і мінуси. Плюси: смачно, все просте, зрозуміло, комфортно, швидко. Мінуси: шумні (але я це знав). Ви починаєте пити багато кави (з часом).

Доброго дня! Сьогодні я хочу розповісти вам про чудову кавоварку Dolce Gusto Nescafe Krups KP100B10. Це найпростіший автомобіль з серії Nescafe, його середня вартість. 4400, я скажу прямо, не дешево для цього пристрою, і це не дуже варто. Для нас і багатьох її власників вона мала безкоштовно. як подарунок для будь-якої покупки)

Виявляється смачна кава, як у кав’ярнях

Без капсули ви можете використовувати як чайник)) Я такий пивоварний чай))

380-400 ви платите за 8 або 16 чашок кави. Капсули можна придбати як в офіційному інтернет-магазині, так і в супермаркетах, наприклад, стрічці, іноді є акції знижки на ці капсули. Зазвичай я приймаю Grande, Espresso, American, Lungo. Це 16 чашок кави, я заважаю молоком або кремом і отримує дуже смачний! І ціна не особливо потрапляє кишені. Іноді я приймаю капучино, латте, Мокка, Чокочіно. Це лише 8 чашок кави, це дорожче, а також дуже смачно, але через ціни ви повинні приймати рідше))

Шумно, повинні тримати чашку

Сторона. Кнопка увімкнення. Натисніть кнопку. Миготливий червона лампочка. Вода нагрівається. Лише 30 секунд, і ви можете зробити каву.

Кепки для капсул, відкритий “затиск”, вертикальна паличка. Плавальний коферент

Є подвійна кава, т.Е., Наприклад, як верхній лівий ящик. Мокка кава, є 16 капсул, у вас буде 2 капсули на кавовій кружці. Темний (кава) і яскраво (молоко). Виявляється, така коробка становить лише 8 чашок кави. І кава, на якій буде тільки одна капсула. Це всі інші ящики, т.Е. 16 чашок кави.

На кожному пакеті нагорі є інструкції. Фігура показує, скільки розливу кави в мл і яка капсула. Для закінчення праворуч від картинки не виглядають. Це, наскільки я розумію, тиск, для гострих машин, ніж це.

Сьогодні ми вітаємо каву Мокку з 2 капсул

Для цього почути кавоварку. Натисніть кнопку. Миготливий червона лампочка. Вода нагрівається.

Через 30 секунд лампочка стабільно світиться зеленим. Ви можете готувати каву.

“Clamp” розкриє. В іншому випадку не тягніть капсуку, покладіть темну капсулу відповідно до інструкцій

Капсульник у кавомашину повертаємо, “затискач” закриваємо. є голка, яка пронизує капсулу. Ми замінюємо чашку. Поверніть важіль праворуч. в стороні де червона марка. Автомобіль починає працювати. Кава наливає. Відповідно до інструкцій, заливайте 110 мл. Але я колись, коли колір не “блідий”. Це близько 150 мл.

А тепер вітаємо звичайного американця. Це займе одну капсулу, і отримати 230 мл напою.

Ми починаємо як завжди, заливаємо воду, покладіть капсулу, увімкніть кнопку. Вода 30 секунд нагрівається і може бути продовжена)

Поверніть важіль праворуч. кава ллється)

Кава дуже смачна, не гірка), але я не люблю чистий. Тому залишок чашки я кидає звичайне молоко (холодно зазвичай), виявляється теплим, я не люблю гарячий, пити =)

Каву варимо рази три на тиждень, каву так само на висоті!)

Однак водяний контейнер вибухнув. Я не знаю, себе, або ми звинувачуємо, але факт на обличчі. Тепер ви не можете залити повний контейнер, вода проходить через тріщину.

Основні причини невдачі та їх усунення

Почнемо з того, що необхідно точно переконатися, що в результаті в результаті напою не нагрівався, а не охолоджувався в чашці. Багато інженерів радять перед тим, як покласти під струменем, трохи погріти коло (наприклад, тримати його під гарячою водою або над поромі). Таким чином, ви переконаєтеся, що кава охолоджується не через невелику температуру рідини в машині.

Якщо це не в посуді, причина може бути підписана в неправильних налаштуваннях (у вибраному режимі). Використовуючи інструкції в інструкціях, потрібно перейти до меню та встановити параметр температури до максимального значення.

У кавомашині холодна кава часто виходить через непрогрітий заварювальний пристрій. Це відбувається, коли пристрій не встиг розігріти після включення, і його власник вже вирішив зробити каву. У такій ситуації варто чекати.

Але є невдачі, які потребують уваги фахівців. До них відносяться:

  • Проблеми з нагрівальними елементами (трубчастий нагрівач та д-р.);
  • Несправність картокблок;
  • несправність модуля управління;
  • окислення контактів;
  • проблеми з контролером.

У першому випадку ви негайно зрозумієте, що викликало проблеми. Процес приготування напою різко стане довгим, яке смак втратить насиченість. Це почне здаватися, що замість кави в кружку звичайної води (іноді з запахом кави). Також буде сторонний шум. Часта причина. масштаб, який потрібно очистити від внутрішніх елементів. Саме вона призводить до дефектів у роботі Tubular Heater, внаслідок чого буде потрібно його заміну.

Особливо гостра друга проблема буде передана для любителів напоїв велика м молока. Він просто не буде забитий, і зменшиться зниження температури. При необхідності майстер змінює весь блок або її дефектні частини. Є також випадки, коли достатньо очистити пристрій від забруднення, щоб усунути дефект.

Незалежне некваліфіковане втручання у конструкцію несправності модуля керування може призвести до стану повної непридатності. Інженер буде тримати налаштування дошки, а при необхідності він змінить його на новий.

Контактна оксифікація проявляється самим спонтанним вимиканням. Коли ступінь окислення досить сильна, ваш автомобіль просто перестає працювати. Тут вам потрібні знання в області електроніки, оскільки це буде знімати дроти.

Контролер є елементом, через який енергія передається всім деталям кавоварки. Зокрема, він служить їй трубчастий нагрівач. Тому його несправність призводить до того, що кавоварка готує теплою кави і повністю не вдається. Виробники не рекомендують робити його заміну самостійно.

Якщо ваш пристрій не теплою водою, то зв’яжіться з інженерами єдиної служби служби айсберга. Вони допоможуть усунути несправність, і також нададуть гарантію для виконання та замінених частин.

Методи кавоварки та ліквідації

Для того, щоб ваша кавоварка працювала довгий час і надійно, ви повинні вивчити його у використанні.

Нижче наведено причини вини кавових виробників та можливі способи усунення їх. Це допоможе вам насолоджуватися смачною кавою в будь-який зручний час.

Кавоварка погано бив молочну піну

Якщо Cappinchor (банка для молока) не збивається або погано збитим молоком, це може відбутися з наступних причин:

Елементи з і з темою годування молока забруднена.

Потрібно розібрати каппінхінатор. Зніміть трубки і ретельно промийте.

Трубка подачі молока неправильно встановлена ​​в каппучинатор.

Перевірте правильність і щільність трубки для подачі молока з каппінхінатором.

Молоко не охолоджується.

Для того, щоб каппінікатор побити молочну піну, рекомендується охолонути молоко до температури 4 градусів.

Капучинатор не вставляється правильно.

Він потрапляє в те, що Capinchor встановлюється правильно, і вставляється до кінця.

Кавомашина варить рідку, і не насичену каву

Якщо кава виходить рідкою, це може статися з кількох причин. Дізнайтеся, що це може бути причиною цього явища та як вирішити проблему.

З першим використанням.

Якщо перша чашка кави вийшла вода, це нормально, тому що система SAECO ще не відкалібрована. Оптимальна якість кави буде досягнуто після 5-7 чашок.

Брудний або немити блок заварного крему.

Вимкніть кавову машину. Видаліть заварний крем, промийте його під краном і розмазано, якщо це необхідно. Вставте блок на місце і увімкніть кавову машину.

Кавова воронка засмічення

Ця проблема може бути вирішена очищаючи кавові воронки.

Кавоварка налаштована на грубому шліфуванні

Зменшити шліфування для 2-3 підрозділів та зварювання 3-4 кава.

Повідомлення про необхідність очищення контейнера для торт не зникає

Якщо ви очистите контейнер для EMICH, коли кавоварка вимкнена. Кількість вихлопних порцій не скидається. І повідомлення про необхідність очищення контейнера для тортів до цих пір буде відображатися. Повідомлення може відображатися, якщо контейнер не є повним.

Так що повідомлення зникло, щоб отримати контейнер для торт з кавоваркою. Почекайте принаймні 15 секунд і вставте його на місце.

Кавова машина випускає кілька крапель кави

Якщо з кавомашини надходить лише кілька крапель кави, це може статися з кількох причин.

Брудний, а не змащений блок заварного крему

Вимкніть кавову машину. Видаліть пристрій заварного крему. Промити йогу під краном і, при необхідності, мазка. Вставте блок на місце і увімкніть кавову машину.

Кавова сопла забруднена

Голка ретельно очищають отвори в носику кави.

READ  Як встановити час на печі gorenje

Якщо ви використовуєте фільтр Aquaclean / Brita. Фільтр не був підготовлений до встановлення належним чином, або він брудний і повинен бути замінений

Видаліть фільтр і спробуйте зробити каву.

зробити, каву, кавовій, машина, krups

Якщо жодна кавова фільтр нормально протікає, дотримуйтесь процедури одержання фільтра води перед повторним встановленням. Вставте фільтр у водний бункер. Якщо після встановлення фільтра на форумі кави фільтр вимагає заміни.

Кавова машина Гідравлічна система засмічена

Увімкніть, якщо код помилки зник, зробіть процедуру планування від масштабу (декальцинація) з точки зору інструкцій для кавоварки. Використовуючи лише очищувальний агент для очищення кавових машин з масштабу (декальцинат).

Для кавоварки Incanto, Exprielia та Xelsis

Ручка SBS знаходиться в закритому положенні. Поверніть ручку SBS у середньому положенні та запустіть приготування еспресо.

Повітря може потрапити в систему. Ця проблема може бути усунена, пропускаючи кілька гарячої води через систему.

Кавова машина не ланцюжок

Кавова воронка забивається землею кавою. Ця проблема може бути вирішена шляхом очищення воронки:

Вставте кисть у воронку і ретельно зніміть Halp з землею кавою.

Змініть параметри шліфування до більшого.

Кавова машина надходить

Вода може накопичуватися під кавоваркою з кількох причин, це не обов’язково означає технічну несправність. Ознайомтеся з нижченаведеною інформацією:

Вода накопичується у піддоні для крапель

Якщо вода накопичується у піддоні для крапель, не хвилюйтеся, це нормально! Вода приходить там після самоочищення циклів, що кавоварка автоматично виконує автоматично.

зробити, каву, кавовій, машина, krups

Брудна вода / вода з частинками кави

Якщо водяна вода накопичується в кавовій машині, або у воді є частинки кави, переконайтеся, що проблема не в переповненому піддоні для крапель, випадково пролитої води та при видаленні піддону для крапель або в забитих машинах, контейнер для торт.

Капсульна катемшина Огляд Krups Piccolo Nescafe Dolce Gusto

Щоб уникнути такої проблеми, виконайте такі дії:

Поливайте воду з піддону кожен раз, коли відображається індикатор заповнення піддонів.

Перед очищенням кавових машин з масштабу, залити воду з піддону.

Покладіть кавоварку на рівну поверхню.

Діставайте заварну групу та контейнер для макухи та промивайте їх під краном.

Чиста вода під кавоваркою

Якщо резервуар для води встановлений у вашій моделі, перевірте, чи танк вставляється до кінця.

Якщо це не допомогло вирішити проблему, зверніться до сервісного центру, оскільки проблема може бути в цілісності гідравлічної системи.

Кава/вода витікають позаду носика

Якщо модель кавової машини оснащена знімною кавою, перевірте, чи правильно встановлено. Натисніть на носику подачі кави в напрямку кавоварки.

Якщо у кавовій машині, не знімний носик кави, зверніться до сервісного центру, оскільки проблема може бути в цілісності гідравлічної системи.

Кавова машина публікує гучний звук

Якщо під час еспресо.Cavavanka робить звуки, це добре. Однак, якщо ви чуєте будь-який незвичайний шум, прочитайте інформацію про усунення несправностей.

Можливі причини гучного шуму при шліфуванні:

Кавова воронка засмічення

Ця проблема може бути вирішена очищаючи кавові воронки.

Кавоварка налаштовується для невеликого шліфування

Можливі причини гучного шуму під час промивання контурів або приготування кави:

Кавові зерна / Меллен і Кава і чи потрапив повітря під водосховищем, через те, що повітря падає

Зніміть резервуар для води та видаліть кавові зерна / каву навколо танка.

Група заварних заробляється через кластери забруднення або погано змащена

Видаліть заварний крем і промийте його під краном. При необхідності, змащуйте його.

Потрібно виконати очищення кавових машин з масштабу

Якщо ви не були виконані протягом тривалого часу, щоб очистити або відкласти його кілька разів, виконуйте його зараз (відповідно до інструкцій для кавоварки). Використовуйте для очищення лише інструменту для очищення з масштабів для кавових машин.

При використанні фільтра Aquaclean / Brita

Фільтр не був підготовлений до встановлення правильно, або він викопав і вимагає заміни. Видаліть фільтр і спробуйте зробити каву. Якщо жодна кавова фільтр нормально протікає, дотримуйтесь процедури одержання фільтра води перед повторним встановленням. Вставте фільтр у бункер для води. Якщо після встановлення живлення фільтра відсутня кава, фільтр повинен бути замінений.

Кавова машина не виробляє каву і воду

У цій проблемі можуть бути кілька причин. Щоб усунути його. Спробуйте виконати інструкції нижче.

З першим використанням

Якщо перша чашка кави вийшла вода, це нормально, тому що система SAECO ще не відкалібрована. Оптимальна якість кави буде досягнуто в 5-7 чашках.

Кавові зерна / кава, що потрапила під водосховище, через те, що повітря падає

Зніміть резервуар для води та видаліть кавові зерна / каву навколо танка.

Група заварних заробляється через кластери забруднення або погано змащена

Видаліть заварний крем і промийте його під краном. При необхідності, змащуйте його.

При використанні фільтра Aquaclean / Brita

Фільтр не був підготовлений до встановлення правильно, або він викопав і вимагає заміни. Видаліть фільтр і спробуйте зробити каву. Якщо жодна кавова фільтр нормально протікає, дотримуйтесь процедури одержання фільтра води перед повторним встановленням. Вставте фільтр у водний бункер. Якщо після встановлення живлення фільтра відсутня кава, фільтр повинен бути замінений.

У гідравлічній системі

Запустіть гаряче водопостачання на 2-3 склянки.

Для кавоварки Incanto, Exprielia та Xelsis.

Ручка SBS знаходиться в закритому положенні. Поверніть ручку SBS у середньому положенні та запустіть приготування еспресо.

Потрібно виконати очищення кавових машин з масштабу

Якщо ви не були виконані протягом тривалого часу, щоб очистити або відкласти його кілька разів, виконуйте його зараз (відповідно до інструкцій для кавоварки). Використовуйте для очищення лише інструменту для очищення з масштабів для кавових машин.

Індикатор очищення від масштабу не виходить після очищення

Якщо індикатор планування продовжує горіти, можна мити кавові машини після завершення циклу очищення з масштабу була використана як достатня кількість води.

Промийте кавоварку знову, наповнюючи резервуар водою (без додавання рідини, щоб очистити з масштабу).

Якщо ви перестали очистити процес планування, вимкнувши кавоварку, і не знаєте, як продовжувати чистити, зверніться до сервісного центру для допомоги.

Кавова машина не включається

Якщо еспресо.Cavavarus не вмикається, коли натиснута кнопка живлення, це може виникнути з кількох причин.

Перевірте шнур живлення та вимикач задньої панелі

Переконайтеся, що шнур живлення підключений правильно. Підключіть один кінець шнура живлення до кавової машини, і вставте вилку в розетку.

Переконайтеся, що натискається кнопка живлення, розташовану на задній панелі кавової машини.

Використовуйте іншу розетку.

Переконайтеся, що занадто багато інструментів підключені до однієї розетки. Якщо це так. Використовуйте безкоштовну розетку.

Для високоякісного діагнозу та вирішення можливих проблем ми рекомендуємо зв’язатися з нами:

Пристрій кавоварки

Розглянемо пристрій для кавоварки з розрядним насосом та термоблоком на прикладі кавових кавових кавових машин KRUPS ESPRESSO F 880. Він представлений на фото 3.

Кавоварка KRUPS ESPRESSO F 880

Моделі 880, пристрій показано нижче, передує конструктивно закритим моделлю 988. Внутрішню будову кавоварки показано на рис. 4.

1 нога, 2 основа, 3 корпус, 4 верхня кришка, 5 резервуару для води, 6 резервуару ручкою, 7 танка обкладинка, 8 верхньої панелі з нержавіючої сталі, 9 мережевий дріт, 10 фільтр для води, 11 ущільнювальна прокладка, 12 клапана, 13 передньої панелі. 14 декоративна підкладка з нержавіючої сталі, 15 режимів перемикача ручка, 16 і 17 підкладка світлових індикаторів, 18 мережевих перемикачів, 19 решітка, 20 запасів для води, розлитої на стенді, 21 лоток для збору води.

Комплект кавоварки включає фільтр для наземної кави, компоненти яких показані в рисі. 5.

1 Тримач фільтра, 2 герметизуючий кільце, 3 герметизуюча прокладка, 4 диск, 5 сито, 6 вимірювальна ложка. Фото фільтрувальна кава представлена ​​в рисі. 6.

Розробка власника фільтра у сучасних кавових виробниках покращується порівняно з моделями, наприклад, моделями 988 KRUPS, і дозволяє автоматично закріпити основну каву при фіксації фільтра на дозатор, не змінюючи фільтр; Перетворюючи кінцівку, щоб встановити кількість чашок кави, а після приготування кави легко випустити фільтр з кави, який кидається в щільний циліндричний брикет.

Електрична схема кавоварки показана на рис. 7.

1 Мережевий перемикач, 2 індикатор індикатора світлового індикатора, 3 температура індикатора світла, 4 фільтр інтееренції, 5 вимикачів, 6 розрядних насосів, 7 відключення захисного насоса, 8 запобіжник, 9 нагрівальних елементів, 10 термостат (кавовий режим), 11 термостат (режим пари ).

Характеристики кавоварки KRUPS F 880

Повне енергоспоживання 1050 Вт, тиск, утворений електромагнітним ін’єкційним насосом від 14 до 17 бар. Танкова ємність (котел) для води 1.1 л, що відповідає приблизно 22 маленьких кавових чашках. Потужність лотка для розлитої рідини 0,25 л. Температура відповіді термостату: термостат гарячої води (кавовий режим) 112 S, паровий термостат (режим Steam) 140 S, захисний термічний стібок запускається при температурі 206 с.

Характерні несправності та способи їх усунення

На вкладці. 1 показує характерні недоліки кавових виробників цього типу та способи їх усунення.

Якість шліфувальних зерен не відповідає підготовленому напою

Зачекайте індикатора світлового світла.

Кава не повинна бути занадто мала.

Використовуйте грунту каву для кавоварків Espresso

Термостат погано фіксований або несправний

Кавоварка не працює (без нагрівання, коли мережа увімкнена)

У каналах кавоварки утворилися масштаб

Перевірити і при необхідності замінити ін’єкційний насос

Пакетна робота з режимом Steam

Контакти у проводці до насоса неправильно підключені

За необхідності замінити друковану плату

Відновити правильний порядок контактів

Світлові індикатори погано закріплені у картриджах

Перевірте фіксацію світлових показників

При роботі в кавоварку або після вимкнення воду безперервно тече з парової трубки

Очистити або замінити керамічні диски

Кава протікає через периферію власника фільтра

Пошкоджений ущільнювальний кільцевий дозатор

Герметичне кільце, забруднене частинками з землею

Пошкоджене водосховище води

Вільна придатність з’єднувальних труб

Перевірте, і якщо це необхідно, замініть печатку резервуару

Перевірити і замінити печатку, якщо це необхідно

Перевірити і замінити смужку, якщо це необхідно

Недостатнє спінювання під час аерації молока

Забита трубка або парні подачі сопел

Перед аерацією теплий судно для молока

Щомісячний догляд за кавоваркою

Для безперебійної роботи кавового виробництва 1 раз за 23 місяці (залежно від жорсткості води використовується), необхідно видалити масштаб, утворений у ньому. Для цього, розчин лимонної кислоти використовується для пропорції 2 чайних ложок кислот при 0,5 л теплий (не обов’язково кип’ятять) воду.

Елементи дозатора та фільтра для наземної кави повинні бути очищені після кожного використання кавоварки. З сильним забрудненням сито і ущільнювальне кільце очищають кистю. При забитті сопла для годування його очищається голкою.

Розбирання кавоварки

При розбиранні пристрою спочатку зніміть лоток для збору розлитої рідини, потім кришку водосховища та сама водосховище.

Процедура демонтажу Фонду представлена.

Спочатку розбирайте основу кавоварки, за що, обертаючи пристрій, поверніть п’ять гвинтів, а потім натисніть чотири фіксатори. Видаляють трубку, що з’єднує резервуар та нагнітальний насос. Ще два кріпильні гвинти.

Потім видаліть режим перемикача режиму на передній панелі та звільняйте два монтажні гвинти, які були затримані на кришці сталі. Вийміть передню панель, натиснувши чотири фіксатори. Тільки після цього видалення кришки.

Видалення кріплення резервуара виробляється відповідно до рису. вісім.

Згідно рис. 8 флакон 5 кріплення 1. Натисніть фіксуючі засувки 2 і видаліть кришку резервуара. Після цього виробляють демонтаж основи, ілюстрація якої представлена ​​на рис. 9.

Потім демонтаж ін’єкційного насоса; Ілюстрація, що показує на рис. 10.

Після видалення кришки водосховища, відключіть трубку, що годує воду з резервуара до розрядний насос (1). Від’єднайте електричні дроти. Потягніть насос з нижньої кронштейна (2). Натискання насоса, відпустіть його з гори (3).

Розбирання нагрівального елемента представлена ​​в рисі. одинадцять.

Знявши верхню кришку, покладіть кавоварку на стороні. Одноразове сопло, що подавайте парою, зніміть решітку та ущільнюючу прокладку. Потім відвертають два кріпильні гвинти, підтримуючи нагрівальний елемент, доки він повністю не звільниться.

Реверс-асамблей кавоварки

Асамблея зроблена в зворотному порядку, звертаючи увагу на наступне. При складанні термоблок важливо правильно встановити герметичні кільця, інакше з очікуваним парним ви можете попрощатися.

При встановленні ін’єкційного насоса важливо звернути увагу на щільну придатність сполучних труб.

Керамічні диски з шайбою змащені харчовою змащенням.

При монтажі водосховища, особлива увага приділяється печаткам.

Після виконання всіх простих рекомендацій на задній монтаж, кавоварка KRUPS F 880 готовий до тестування.