Який гриль краще газ або електричний

Article

Вибрати між газовою грилем і електрикою краще

Гриль. це установка, яка дозволяє готувати їжу до спеки або вугілля. Він може бути представлений як окремий пристрій, так і варіант всередині мікрохвильової печі.

Перш за все, ви повинні розуміти, що є грилі, які можуть бути використані в приміщенні. Це найчастіше газові або електричні моделі. І є такі версії, які можуть бути використані виключно на вулиці вугілля та вироби з деревини.

який, гриль, краще, електричний

Газ або електричний гриль: що вибрати?

Який гриль краще. газ або електричний? Порівняйте, надайте рекомендації.

Звичайно, газ або вугільні грилі вигоду від однієї пожежної сили (не кажучи вже про те, що іноді продукти, приготовані на електричному грилі, не вистачає справжнього “димного” смаку).

Електричні грилі використовують електрику як джерело тепла, а газові грилі використовують природний газ або пропан. Електричний гриль може бути підключений безпосередньо до електричної розетки. Газові грилі отримують паливо або від мескіткової риболовлі природного газу, або з циліндра з пропаном.

Газові грилі, як правило, більше і різноманітні за розміром. Ресторанні грилі промислового розміру, які готуються достатньо м’яса, щоб годувати сотні і більше людей, як правило, газ.

Газові грилі можуть мати бічні пальники, набори гриль, декілька пальників, а газовий полум’я використовується для готування їжі безпосередньо або для нагрівання елементів гриля, що, у свою чергу, виділяє тепло, необхідне для приготування їжі. Інший тип газової грилі називається плоским грилом, на якому їжа готується в сковороді і не піддається відкритих вогню. Маленька металева коробка, що містить дрова, можна використовувати на газовій грилі, щоб дати менші смакові страви.

Контроль газу на багатьох пристроях відкалібровано в градусах. У газовій грилі можна контролювати температуру.

Взагалі, газові грилі дешевші і набагато більш популярні, ніж електричні. Існує набагато ширший вибір газових грилів у порівнянні з електричним.

На користь якого гриль зробіть ваш вибір, вирішуйте тільки ви. У цій статті ми розглянули основні переваги та недоліки різних варіантів здійснення, кожен погляд має свої плюси та мінуси, сумніваючись, що не тільки залишається, що гриль є однією з основних і улюблених побутових приладів на багатьох кухнях світу, з його допомогою Меню стане смачним, корисним і різноманітним. Навколо гриля завжди панують атмосферу дружби та свят, не заперечуйте себе задоволення від чудових страв у дружній компанії, і ми будемо раді допомогти вам у цьому, наші консультанти допоможуть вам вибрати ваш ідеальний гриль для вас.

Газ або електричний гриль: що вибрати?

Ресторанний гриль. це важлива частина кухонного обладнання у багатьох стейках гірських порід, ресторанів, кафе, закусочних, пабів та кафетерії. Вони прекрасно підходять для підготовки французьких тостів, яєчня, омлетів, стейків, відбивних, м’ясних та інших продуктів, які повинні бути підготовлені сторонами, які потребують постійної високої температури. Традиційно ці страви готують або на грилі, газі, або електричному, або на грилі. Однак мангал, або барбекю гриль (як це також називається), лише ті ресторани мають відкриту область або терасу та здатність встановлювати примусову вентиляцію. Тому відмінне рішення для ресторанів без такої можливості. вибрати газовий або електричний гриль. Але який з цих двох вибирає? Що найкраще ви запитаєте вас. Порівнювати.

Обидва електричні, так і газові грилі мають свої плюси і мінуси. Ми порівнюємо ці 2 види грилів з 6 параметрів: блок живлення, найважливіший простір, розмір, страви якісних страв, опалення та обслуговування.

READ  Вбудована посудомийна машина з відкритою панеллю управління

Електричні грилі використовують електрику як джерело живлення, тоді як газові грилі є природним газом або пропаном з окремого газового циліндра. Відповідно до цього, електричний гриль краще, тому що вам не потрібно поповнювати запаси газу або пропану.Необхідний простір

Для електричних грилів є не так багато місця, і їх можна використовувати як у приміщенні, так і на відкритому повітрі. Більшість газових грилів вимагає багато місця і не може бути розташований занадто близько до будь-якого матеріалу, який може запалити. Вони переважні для використання на відкритому повітрі.

Електричні грилі можуть бути невеликими робочими столами та великими розмірами. Грилі невеликих розмірів розраховуються на 2-6 порціях. Великі, призначені для відкритих площ або терас, призначені для 12-15 порцій. Газові грилі також можуть бути невеликими та великими розмірами. Однак великі промислові газові грилі призначені для 50, або навіть більше порцій.

Електричні грилі не пропонують таку ж автентичність смаку як газові грилі та барбекю. Газові грилі забезпечують найкращий смак їжі, ніж електричні грилі, хоча і не так добре, як барбекю.

Електричний гриль створює інтенсивне термічне випромінювання, а потім відключається і знову заряджає свої термічні котушки, періодично уздовж таймера або коли температура падає. У газовій грилі можна контролювати нагрівання при постійній температурі. Газові грилі важко підтримувати температуру нижче 100-120 ° С, особливо протягом тривалого часу.

Нагрівальний елемент електричного гриля не може бути занурений у воду і повинен бути відключений при очищенні. Всі знімні частини можна мити. Всі мийні частини газової грилі, включаючи знімні нагрівальні пластини, решітки та лотки для жиру, можуть бути ретельно промиті гарячою водою.

Незалежно від типу комерційного гриля, якого ви обрали, віддав перевагу важкій грилі, який буде добре для вас, щоб служити протягом багатьох років. Ось деякі важливіші речі про гриль, який варто звернути увагу при покупці:

Довговічність та довговічність для задоволення потреб режиму жорсткого робочого дня; Плавне опалення по всьому смаженні гриля; Регульовані температурні режими; Швидкий початок і час відновлення температури; Легкі функції для чищення, такі як зручні лотки для збору змащувань, нетривалості обсмажування поверхонь та корпусів з нержавіючої сталі; Кнопки безпеки для захисту від випадкових змін або пошкодження; Гарантії, як правило, вищі якісні грилі мають довгі гарантійні періоди.

І для закуски, великий рецепт для ребер на грилі в спеціях і з соусом Хімі-Чурі в Аргентині.

Ребра свинина Oregano (сухі) Чілі перець (2-3 шт.) Чорний перець (свіжий) часник (гранульований та 6 зубів свіжих) паприка солодкий лимонний сік (1 шт.) Петрушка (1 балка) Kinza (1 балка) м’ята (гілочки, 5 шт.) Солодкий перець (зелений, великий, 2-3 шт.) Цибуля зеленого (5-8 штук.) Оцет (вино, 3 св.L.) Оливкова олія (4 св.L.)

Ребра миють, у підставі ребер, щоб створити ножну плівку і відокремити його від м’яса, щоб вона добре просочена.2. Змішайте орегано, перець Чілі, чорний перець, гранульований часник, солодкий паприк.3. Ребра розрізати, посипати і захоплюйте спеції, посипати ½ лимонного соку. Оберніть його в плівку і нехай він стоять протягом 1 години при кімнатній температурі, потім покладіть на задню частину холодильника.4. Змішайте в бельндерний перець, часник, сік ½ лимона, петрушки, родючі, м’яти, солодкий перець та зелена цибуля. Додати оцет і повільно налити рослинну олію.5. Ребра покладуть на гриль, обсмажити з обох сторін, кожні 6-8 хв. Викласти на посуд і залити соусом.

Gorenje Gi6333E35WKB Газова плита з просторою духовкою та електричним грилом Читати далі.

Тепер у нас є звичайна газова плита, гриль також є газом. я його. Так, я прочитав всю інформацію тут. Виявляється, електролірил краще мій електричний гриль у газовій печі: відносини не є.

Що звернути увагу при виборі газового гриля

Що має бути мангал, гладкий або гофрований?

Гофрована поверхня призначена для смаження великих шматочків м’яса, стейки з жирними включеннями. Під впливом вогню жалюгідний жир витікає з м’яса в порому трубку. Хоча шматок отримає прекрасний фірмовий малюнок у вигляді апетитних смуг. Але риба, креветки та низькоподібне куряче м’ясо краще обсмажити на гладкій грилі, майже негайно на його поверхні утворює тонку, масляну плівку, яка не дасть продукту горіти, блюдо досягне успіху як соковитий і смачний.

READ  Що краще вітряк або сонячні панелі

Битва гримів для балкону. газ проти електричного!

Моделі з двома варіантами здійснення плавильної поверхні. це порядок дорожче, але для справжніх гурманів ця обставина не буде перешкодою?

Який газ використовується у пальниках?

Більшість газових грилів на ринку можуть використовувати будь-яку модифікацію зрідженого газу як сировини. Але є моделі, які працюють лише на метані або зрідженого нафтового газу: Бутан, Пропан. Виберіть пристрій, чиє технічне обслуговування не викликає труднощів, і у вас завжди було можливість заповнити його.

З якими решітками вибирають гриль?

Виробники пропонують нам два типи сіток сталевого та чавуну. Перший вважається більш міцним і зручним для підтримки, другий. дешевше, довгий тепла зберігається, але вони можуть розбитись при ударі.

Що ще може газ гриль?

Моделі дорожчі мають функцію Auto-Cella, якщо ви думаєте, часто використовуйте пристрій, то варто звернути увагу. Також у деяких версіях існує безпечна автоматична поставка газу, і якщо пальник буде падати, не буде газу.

Інші важливі нюанси

На момент покупки, будь-яка нова річ, яку ми майже ніколи не думаємо про тип гарантії до товарів. У випадку купівлі газового гриля, запасні частини, для яких все ще дуже важко знайти, і вони не є ніякими, наявність гарантії виробника є значною обставиною! Моделі бренду пропонуються з гарантійним обслуговуванням протягом 5-10 років, і ще трохи з реконструкцією життя. Висновок однозначний це той випадок, коли переплата за бренд виправдана.

Далі Nuance Burner, його потужність повинна бути порівнянна з розміром поверхні смаження, щоб забезпечити оптимальне, рівномірне нагрівання. Крім того, він повинен бути увінчаний фламестерами, металевими пластинами, які захищають пальника з жиру, бруду. Невдалий дизайн, розташування цих тарілок десь на боці прямого шляху до побоювань гриля.

Професійні пристрої обладнані сторонами та піддонами для збору змащення, ідеально підходить, якщо присутній дренажний кран, для оперативного видалення розплавленого жиру перед бронюванням нової гри. Нові grill glides поліровані, щоб блищати з зварними шватами, всі металеві частини пристроїв, як правило, виготовляються з нержавіючої сталі AISI 304, що відрізняє високу силу та стійкість до корозії.

Проте в кліматичних зонах з високою вологістю, на узбережжі, в субтропіках, іржа виграє, а сталевий звір може бути з затримкою 3-4 років, але переможе. Резиденти приморських міст рекомендуються звернути увагу на алюмінієві або мідні моделі.

Трохи більше про якість матеріалів:

  • Гриль з нержавіючої сталі буде виглядати як новий довгий час, якщо його кришка подвійна;
  • Решітки решітки гриль краще мити охолоджуватися, тому що при високих температурах, то Форрара піднімається крихкість, вона може тріснути і випадати, метал без покриття швидко рушників;
  • Для зручності виберіть модель, в якій пальники мають незалежне з’єднання та конфігурацію потужності полум’я, а регулювання живлення повинна бути гладкою, а не три позиції високого, середнього, низького рівня. Ми всі знаємо, що кухня вимагає тонкості, а особливо м’ясо, а іноді і трохи зменшується, лише мінімум, який зробить шедевр з вашого блюда, і чому нам потрібно щось інше?

Ну, вирішив на газовій грилі? Потім зателефонуйте до нашого консультанта, він вибере модель відповідно до ваших запитів!

Ну, ті, хто любить безпеку, ми радимо вам трохи прочитати про переваги та недоліки електроенергії.

Переваги:

  • Заморожені продукти повільніше, ніж на газ, що практично усуває горіння, за винятком того, коли вони повністю забув про страву.
  • Зручна регулювання температури на багатьох моделях з спеціальною кнопкою дозволить нагріванню тепла нагрівати бажану температуру.
  • Більшість сучасних моделей мають складний дизайн і включають:
  • Кварцові лампи для виготовлення смажених ефектів;
  • Трубчастий нагрівач, який дає температуру;
  • Шар природних лавових каменів, іноді такий можна знайти в саунах, ваннах, але вони використовують малі, діаметром до 2 см.
READ  Який фотопллер підходить для глибокого бікіні

Весь цей набір елементів нагрівання дозволяє створювати ідеальні умови для посуду та рівномірного опалення. Це була ця обставина, яка поклонилася деяким шеф-кухарі ресторанів до Електрилу.

Недоліки:

Єдина відсутність живого полум’я. Старовинні людські інстинкти вимагають запах м’яса туману та дотик полум’я, на жаль, ми не отримаємо його з електричним почковим.

Я сподіваюся, що стаття виявилася корисною для вас, і ваші роздуми про вибір джерела живлення для їх гриля стали більш логічними та значущими. Мати хороший вибір!

Електричні грилі

Електричні піддатні лише для міської квартири або кухні у приватному будинку. Є кілька типів: портативний, настільний та великий (для професійного кафе-кухні, 12-15 порцій). Класичний варіант призначений для 2-6 порцій. Робота з звичайного виходу 220 В. Велика опція безпеки, тому що немає відкритого вогню, сажу та сажу.

Підготовка та розрахунство з низькою температурою.

Індивідуальна температура.

Простий догляд, особливо якщо є знімний піддон.

Доступна вартість та величезний діапазон моделей.

Ми можемо рекомендувати власникам заміських сайтів, ресторанів з літньою терасою. Гриль для вугілля та дерев’яного гриля. У результаті насолоджуйтеся смачним, просоченим димом, стравами.

Газові грилі повинні бути встановлені на кухні у створенні громадського харчування, туристичного запису або табору, де страждає їжа на грилі, і вам потрібно підготувати його в особливо великих обсягах.

Електричний. краще встановити в квартирі.

Ми впевнені, що задоволення від процесу приготування їжі та страв отримують у будь-якому випадку з будь-яким грилем!

Вебер гриль Огляд: вугілля, газ та електричний.

Переваги та недоліки газу

Газові пальники розташовані в газовій грилі під решіткою. Вони нагрівають проміжний елемент. камені або металеве покриття. І цей проміжний елемент вже дає тепла, приготовану на решітку.

Перевага GAS Grill. це дуже швидке опалення та відносна ефективність.

Наступна проблема можна віднести до мінусів газового гриля. важко отримати дозволи на використання газу. Наприклад, якщо ресторан або кафе знаходиться в житловому будинку, вам потрібно зібрати багато схвалень з різних джерел.

Крім того, система, яка використовує газ, вимагає регулярної діагностики. Іноді є труднощі з зарядними циліндрами з пропаном.

Але основною проблемою газових грилів є труднощі з нагріванням. Якщо ви тримаєте руку в половину метра від вогню. тепло майже не відчувається. Тому було б важко зберегти тепловий гриль протягом тривалого часу. газовий гриль утримує температуру.

Плюс, газ може виділяти шкідливі речовини в атмосферу і має неприємний запах.

Ось чому газові грилі в ресторанах та кафе рідко використовуються в Росії. Набагато популярні електричні грилі.

Грилі: газ і електричний

Перш ніж купити щось, споживач повинен побачити обличчя. Саме для цієї мети більшість сучасних установок виробника постачає двері з термостійкого канального скла та внутрішнє освітлення. Це свого роду маркетинговий рух. кожен, хто бачить процес приготування апетитної курки на спінечнику, мимоволі думає про її покупку.

Тому встановіть пристрій, який вам потрібно, щоб люди бачили, як їде, він працює.Сучасні установки дозволяють вам одночасно готувати від 6 до 42 курчат вагою до 1,8 кг кожного.Форма гриль. коли Carcasters обертаються на косі

Який гриль вибирає? Газ, вугілля або електричний?

Найпоширеніші. карусель-типові грилі. коли тільки сам барабан обертається з тушкою, робочим столом та видом на відкритому повітрі. Для роботи електроліки джерела живлення є необхідною напругою 220 В або 380 В, споживання енергії. від 5 до 10 кВт.

Пальники газового гриля дозволяють більш ретельно залишити м’ясо та рівномірно, і кора виховується більш золотим. Який гриль встановлюється в покупок. питання про технічні показники. наявність стаціонарного джерела живлення, необхідність змінити розташування точки.