На якій духовці Куліча піч

Article

Скільки печей є різними тортиками?

Звичайні дріжджові тістечка випікають на 180 градусів 30-40 хвилин. Періодично подивіться, щоб капелюх люк не горить. і при необхідності, покрийте його фольгою. І в газі, а в електричній духовці він є обов’язковим, щоб він рівномірно зігріває, і не смажив тісто з будь-якої з сторін.

Ледачі торти без дріжджів з в’язким тестом. Закора в 170 градусів.

Сирні торти будуть профіксуються повільніше, близько години. Температура. 160 градусів.

Сирні торти без дріжджового дріждника, а також вимагають більш ніжної температури. 160 градусів. Але час збільшить хвилини до 10-25 залежно від розміру тортів.

Як випікати пасхальний пиріг у Електрофовці: важливі таємниці, без яких нічого не відбувається

духовці, куліча

В якості печі в електричному потоці є питання, що багато коханців зацікавлені в Єви Великодня. Іноді один рецепт мовчання недостатньо, щоб отримати смачну пасхальну випічку. Тому ми поділяємо з читачами з усіма секретами випічки додому в Електрофовці. Знаючи їх, ви можете організувати чудовий пасхальний стіл з рум’яними медсестрами.

Рецепт для традиційних скибочок для Великодня 2018 року на нашому веб-сайті варто зберегти. Однак для того, щоб Великдень випікають бути досконалим, це не зашкодить, щоб також дізнатися про особливості приготування. Як піч паски, скільки часу потрібно витратити, і що ви не можете забути про це, читайте далі.

Незалежно від рецепту для того, щоб зробити мовчання, варто дотримуватися тих самих правил тестування. Переміщаючи тісто для проходів, ви повинні переконатися, що він не працює занадто рідиною на етапі закінчення. За щільністю можна розрізати ножем, але тісто не повинно дотримуватися леза сильно. Якщо така проблема все ще там, варто додати до нього.

Пам’ятайте, що золоте правило приготування пасхальної пік звучить так, щоб тісто повинно зайняти три рази. На першому етапі Opara, на другому тісті з додаванням додаткових інгредієнтів (родзинки та т.D.). І на третьому тісті, це вже на формі випічки, перш ніж вона поклала в духовку.

Режим конвекції печі. як правильно

Для того, щоб правильно випікати у проході в електричному потоці, потрібно піклуватися про тест. Це дуже прискіпливий, тому ні в якому разі не можна залишити в проекті. Тримаючи тісто необхідно зберігати в теплі місця, покрити рушником.

Ми часто зупиняємося, як це правильна пасхальна піч у електричному потоці, але забудьте про важливою деталей до цього процесу. Тісто для форми врожаю варто змащувала яйце збитим однією столовою ложкою водної води. Зробіть це для проходу.

Дуже важливий момент, щоб правильно випікати прохід у електрофовку, вам потрібно покласти контейнер водою в нижній частині духовки.

Варто згадати, на якій температурі випікати співає в електрофовку. Звичайно, все залежить від можливостей та потужності вашої технології, але найчастіше електричний порошок зігріває до 200 градусів.

Вставити масу менше 1 кілограма. Випікати 30 хвилин, вагою близько 1 кілограма 45 хвилин, вагою 1,5 кілограмів 1 годину, вагою 2 кілограми. 1,5 години.

Звичайно, все залежить від можливостей та потужності вашої технології, але найчастіше електричний порошок зігріває до 200 градусів. Вставити вагу менше 1 кілограма. Випікати 30 хвилин, вагою близько 1 кілограма. 45 хвилин, вагою 1,5 кілограмів. 1 годину, вагою 2 кілограми 1,5 години.

Місце, де придатне тісто, повинно бути спокійним і вилученим з вітру та тяги: будь-який шум, бавовна та легка вітрова порода призведе до того, що тісто падає. Під час випікання намагайтеся не відкривати двері духовки. Запечена випічка не любить, коли це “турбує”, і коли повітря потрапляє в духовку, листя пишного торт.

READ  Суміш для стяжки теплої водяної підлоги

Коли конвекція, волога інтенсивно випарюється з поверхні. Отже, верхня частина випічки, наприклад, дуже швидко темніє, хоча всередині тіста сирі. Загалом, варто використовувати його або при зниженій температурі або, якщо в рецепті занадто багато рідини, з якого ви хочете позбутися.

Скільки часу потрібно випікати Великдень

Мало мовчать вагою менше 1 кілограма випікають 30 хвилин, вагою близько 1 кілограмів. 45 хвилин, вагою 1,5 кілограмів. 1 година, вагою 2 кілограми 1,5 години. Якщо ви готуєте пасту у повільній плиті, варто пам’ятати, що є час обмеження випічки (60-65 хвилин).

Час випікання

Для приготування ідеального паски потрібно дотримуватися не тільки правильних пропорцій продуктів, але й температурного та часового режиму при випіканні. Тільки у разі дотримання всіх рецептів може бути впевнено в готовому випічці.

  • В духовці. Для випікання Slicer до 1,5 кг проходить близько години на середньому тепла. Для високої ваги в 2 кг, час збільшується до півтора годин. Маленький торт буде бюст через півгодини. Готовність перевіряється як у будь-якому кондитерські вироби з зубочисткою. Ви можете приклеїти його до іншого сирого тіста і випікати з ним, після того, як час вийняти та перевірити наявність. Якщо зубочистка суха, то торт готовий.
  • У мультикульці, час випікання обмежується 60 хвилин, тому ви повинні або розширити або використовувати режим опалення, щоб принести випічку до готовності. Час випікання буде таким же, як у духовці.
  • У Бакхон. У деяких моделях функція випічки торта (Cupcox) вже побудована, тому вам потрібно звернути увагу на це. Просто дотримуйтесь інструкцій. Якщо такого режиму немає, то поставте програму довгий час випікання.

При якій температурі випікають Великдень у електрофовці

Як печі пасти в електрофовці є питанням, що багато коханців зацікавлені в Єви Великодня. Іноді один рецепт мовчання недостатньо, щоб отримати смачну пасхальну випічку. Тому ми поділяємо з читачами з усіма секретами випічки додому в Електрофовці. Знаючи їх, ви можете організувати чудовий пасхальний стіл з рум’яними медсестрами.

В газовой духовке низ пригорает а верх сырой? Что делать: все способы в одном видео.

Рецепт для традиційних скибочок для Великодня 2018 ми маємо на сайті. варто її зберегти. Однак для того, щоб Великдень випікають бути досконалим, це не зашкодить, щоб також дізнатися про особливості приготування. Як проходження духовки, скільки часу провести час і те, що ви не можете забути про це. читати про це далі.

Незалежно від рецепту для того, щоб зробити мовчання, варто дотримуватися тих самих правил тестування. Переміщаючи тісто для проходів, ви повинні переконатися, що він не працює занадто рідиною на етапі закінчення. За щільністю можна розрізати ножем, але тісто не повинно дотримуватися леза сильно. Якщо така проблема все ще там, варто додати до нього.

Пам’ятайте, що золоте правило приготування пасхального туману звучить так. тісто повинно тривати три рази. На першому етапі Opara, на другому тісті з додаванням додаткових інгредієнтів (родзинки та т.D.). І на третьому тісті, це вже на формі випічки, перш ніж вона поклала в духовку.

Для того, щоб правильно випікати у проході в електричному потоці, потрібно піклуватися про тест. Це дуже прискіпливий, тому ні в якому разі не можна залишити в проекті. Тримаючи тісто необхідно зберігати в теплі місця, покрити рушником.

Ми часто зупиняємося, як це правильна пасхальна піч у електричному потоці, але забудьте про важливою деталей до цього процесу. Тісто для форми врожаю варто змащувала яйце збитим однією столовою ложкою водної води. Зробіть це для проходу.

Дуже важливий момент. для того, щоб правильно випікати прохід у електрофовку, вам потрібно покласти водяний контейнер у нижню частину духовки.

Варто згадати, на якій температурі випікати співає в електрофовку. Звичайно, все залежить від можливостей та потужності вашої технології, але найчастіше електричний порошок зігріває до 200 градусів.

Вставити вагу менше 1 кілограма. Випікати 30 хвилин, вагою близько 1 кілограма. 45 хвилин, вагою 1,5 кілограмів. 1 годину, вагою 2 кілограми 1,5 години.

Випікати правильний пасхальний торт, лише лише рецепт, необхідно дотримуватися його технології приготування. З кондитером ресторану Аркадій Новікова Лус Наталія Кирилович Ми пройшли через весь ланцюг з магазину до готової сцени. У той же час, тут ви не знайдете сам рецепт, вони збираються в окремому розділі, тут тонкощі та трюки, про які ніхто ніколи не скаже вам.

READ  Як приготувати духовку для ванни

Купувати

Візьміть рецепт зі списком продуктів з вами, інакше ви забудете щось і доведеться знову запустити.

Борошно. нормальний солдат пшениці.

Дріжджі.

Краще взяти яйця яскравим жовтком, потім колір тіста буде яскравим. Якщо яйця вицвітають, то ви можете додати трохи шафрану.

Молоко є найбільш звичайним, але крем повинен бути прийнятий старшим 20, або навіть 30%.

Масло. Лише 82.2% і складається з молока або крему і всіх. Немає рослинних жирів, ароматизаторів, загусників.

Raisin, колір. на аматорській, Наталії воліє жовтий без кісток, він виглядає краще в готовому торті. Головне, що він свіжий м’який. Від висушеного родзинка вам не вдасться.

Цукерки. Уважно прочитайте композицію! Якщо в першу чергу цитрусові або фрукти. це те, що потрібно, але яскраві кольорові цукерні яйця не краще брати. Це може бути пофарбованим поворотом, коли випікання це стане твердим як камінь.

Orekhi. Хто вам подобається. Головне, що вони були свіжими. Старі горіхи пишаються і можуть зіпсувати ваш торт.

Приготування opara

Змішати тепле молоко, дріжджі, злегка цукор та борошно. Оскільки вологість борошна може бути іншою, а потім зосередитися не тільки на рецепт, а й здоровий глузд. Опара повинна бути на узгодженні як сметана.

Молоко повинно бути теплим. З холодним молоком, макет ви не можете піднятися, і дуже гаряче молоко вб’є дріжджів.

Покладіть мій opar у тепле місце і почекайте, коли вона піднімається. Зазвичай займає близько години.

Ми змішуємо тісто

Принцип, про який я чув тільки з Наталії: “Сухий з сухим, вологим з вологим”. Тобто всі сухі інгредієнти, які знаходяться в рецепті, ви змішуєте в окрему чашу.

Шафран, якщо ви використовуєте, замочити заздалегідь у теплому молоці.

Масло, цукерки, горіхи родзинки, не додаючи до тіста. Навіть якщо у вашому рецепті написано, щоб змішувати все

Flooarch, яйця, молоко, крем, крем додають до сухої суміші, і є ще.

Ви можете змішувати своїми руками, але може бути змішувачем.

Коли тісто стало еластичним, ми починаємо входити до масла, це повинна бути кімнатна температура, оскільки Наталя каже, то тісто їсть масло.

Ви повинні мати еластичне глянцеве тісто, яке ви можете розтягнути руки, і це не повинно ламати.

Режим конвекції печі. як

Тільки тепер ми представляємо горіхи і цукати.

Цукаті, родзинки та горіхи

Ми вже говорили про цукерки під час покупки, так що зараз про горіхи.

Izya видаліть весь сміття і промийте його. Izyum повинен бути промитий, тому що він завжди брудний. Він солодкий, липкий і пил хороший для нього.

Ви можете замочити просто у воді, ви можете в чай. Але замочити в ромів або коньяку не рекомендується. Алкоголь може вбити дріжджів.

Мигдаль. залити окропом дати постояти пару хвилин, відкинути на сито очистити про лушпиння.

Фундук, волоські горіхи, щоб згорнути в духовку протягом 10 хвилин при температурі 160-х і чисті, а теплі, руки

За 1 кг борошна, візьміть близько 500. 700 грамів суміші родзинок, порізів, горіхів.

Полум’я

Ми збираємо тісто в грудку, поставлену в контейнер, обкладивши рушником і зніміть у тепле місце. Коли тісто починає вийти з кроків. Знову ми збираємо тісто в м’яч і залишаємо в тепле місце.

Скільки це буде зростати, залежить від набору речей: від борошна, від дріжджів, на кількість кремового масла. Чим більше масла, повільніше вона піднімається.

Ми формуємо торти

Коли тісто піднялося другий раз, починаючи формувати торти. Заповнити форми. Ми виходимо з того, що тісто все одно підніметься, тому ми поставили близько 1/3 обсягу.

Форма добре змащується маслом. І навіть краще, якщо дно і стіни опитані для випікання паперу. Також необхідно розмазати маслом.

Покласти в тепле місце і почекайте, коли середина майбутньої сцени трохи підніме над сковородою. Це трохи, і не вийде, як грибний капелюх

READ  Як висушити нижню білизну в сушильній машині

З резервуаром з тестовим закликом як неквапільну шахту. Можна випадково стукати на каструлю щось або різко покласти, і ваше тісто падає і ніколи не підніметься.

Акуратно змащуйте капелюх з збитим яйцем. Так що яйце прекрасне потрібно додати трохи солі. Наталя все ще перетворює яйце через сито.

Випікати

Кулічні печі при температурі приблизно 170. 180 градусів. Є краща конвекція. Не бійтеся в духовці Куліч все ще ростуть.

Багато печей випікають нерівномірно, тому під час випічки Наталія консультує Куліч кілька разів перетворити його до пасажира рівномірно

Через 30 хвилин, коли кришка буде кручена, треба проколоти торт довгою паличкою через. Якщо паличка вийшла суха і чиста, то Куліч готовий, якщо на ньому є тісто, а потім залишити ще 5 хвилин.

Якщо кришка починає горіти, то зменшуйте температуру і закрийте торт на верхній частині фольги.

Насолоджуйтесь тістечками

Форми з скибочками краще покласти на решітку, щоб вони рівномірно охололи з усіх боків.

Куліч витягує з резервуара при охолодженні.

Дуже часто Куліни лежать на стороні, а деякі звертаються до віха. Це робиться так, щоб капелюх впав. Це може зважати, що все залежить від тесту.

Оздоблення Куліча

Коли торт повністю охолоджений. прикрасити його. Ви можете використовувати готові мачти, і ви можете приготувати себе.

На білку одного яйця, ми беремо 150. 180 цукрових порошок і кілька крапель лимонного соку, що дасть блюзну білизну. Ми збити білок і повільно додають цукровий порошок. Хочете товстого капелюха. порошок більше, ви хочете, щоб глазур покрив всю сцену. меншу.

Всі інші прикраси за ваш смак: горіхи, порізи, родзинки, готові кондитерські вироби з магазину.

Підготовка інгредієнтів

Як смачні будуть торти, безпосередньо залежить від того, які продукти, які ви використовуєте. Таку святкову випічку ми готуємо раз на рік, тому не варто економити на якості олії, борошна та інших інгредієнтів. До речі, всі продукти теж мають бути кімнатної температури, тому дістаньте їх заздалегідь із холодильника.

Часто буває так, що процес уже йде, а щось забув, щось потрібно ще відміряти, натерти цедру і т.д.д. Щоб не створювати хаосу, підготуйте всі інгредієнти заздалегідь за списком та виставте на стіл. Так Ви будете впевнені в тому, що нічого не забудете.

Борошно потрібно заздалегідь просушити, а перед додаванням у тісто обов’язково просіяти, краще двічі.

Дріжджі для замішування краще використовувати живі, вони прискорюють процес бродіння. Якщо Ви віддаєте перевагу сухим дріжджам, то найкраще вибирати саме активні.

Масло для тесту потрібно заздалегідь розтопити і дати йому настоятися, завдяки цьому паски будуть ніжнішими.

Стильки з жовтків необхідно відокремити дуже ретельно, щоб вони згодом були дешеві.

Положення в духовці

У камері духової шафи є кілька напрямних для розташування деко та решіток на різних її рівнях. Найоптимальнішим є розташування страви на середньому рівні, адже саме тут відбувається рівномірне та правильне приготування продукту.

Під час випікання або гасіння, страву можна переміщати вниз, якщо верх занадто рум’яниться або вгору, якщо потрібно отримати піджаристу скоринку.

Місце, де підходить тісто, має бути тихим і віддаленим від вітру та протягу: будь-який шум, бавовна і легкий подих вітру призведуть до того, що тісто осяде. Під час випікання намагайтеся не відчиняти дверцята духовки. Здобна випічка не любить, коли її «турбують», і при попаданні в духовку повітря пишна паска опадає.

Випікання паски Духовку не можна відкривати до повної готовності виробів, інакше верх паски може впасти. Culich вагою 1 кг печить принаймні 45 хвилин, до 1 кг. не менше 30 хвилин. Готовність виробу можна перевірити дерев’яною паличкою якщо паска готова, паличка легко проткне виріб, і вийде сухий.

https://hochu.ua/cat-prazdniki/pasha/article-66058-kak-ispech-pashalnyiy-kulich-v-elektroduhovke-vazhnyie-sekretyi-bez-kotoryih-nichego-ne-poluchitsya/
https://xrumka.info/na-kakom-rezhime-luchshe-vypekat-kulichi.html
https://xrumka.info/na-kakom-rezhime-luchshe-pech-kulichi.html
https://onwomen.ru/pri-kakoj-temperature-vypekat-kulich.html
https://coppeer.ru/pri-kakoj-temperature-vypekat-pashu-v-jelektroduhovke/
https://menunedeli.ru/2017/04/sekrety-vypechki-vkusnyx-kulichej/
https://menunedeli.ru/2019/05/sekrety-elektroduxovki/
https://xrumka.info/chastyj-vopros-kakoj-rezhim-duxovki-vybrat-dlya-kulicha.html [/Spoiler]