На якому режимі духовки в’ялити помідори

Article

У духовці, Помідори в’ялені

В’ялені помідори дуже гарні самі по собі. Крім того, вони можуть внести приємну різноманітність у вже звичні страви. Наприклад, в’ялені помідори чудово поєднуються з салатами, рибою, м’ясом, пастою.

Багато хто побоюється готувати куряче філе, незважаючи на його величезну харчову цінність для організму завдяки високому вмісту білка. Причиною побоювань можна вважати деяку сухість м’яса птиці після приготування. Але цей рецепт переверне уявлення про куряче філе, адже під сирною скоринкою з в’яленими томатами та спеціями м’ясо птиці виходить дуже м’яким, соковитим і просто тане в роті.

Бутерброди. страва універсальна. Пропонуємо зробити святковий варіант. бутерброди зі шпротами, в’яленими помідорами та вершковим сиром. А для якого випадку їх приурочити, вирішуйте самі.

Focaccia. простий, як і всі люди, італійський дріжджовий пиріг з трьох або чотирьох компонентів: борошно, вода, дріжджі та оливкова олія. Щоб зробити блюдо цікавішим, використовуємо для начинки в’ялені маслини та томати. А в тісто для покращення якості м’якішу додамо відварену картоплю.

Запіканка з фаршу індички, в’ялених помідорів та сиру фета готується просто та гарна як гаряча чи холодна закуска. Ніжний фарш із птиці чудово поєднується з в’яленими помідорами, які надають запіканку легку кислинку, а фета – ніжність та вершковість. Змішуємо всі інгредієнти в однорідний фарш і запікаємо до золотистої скоринки та апетитних ароматів на кухні.

Тосканський буханець готується з додаванням в’ялених помідорів, бекону, розмарину та шалоту. Такий смачний буханець можна подати просто з маслом до чаю.

Такий брускетт можна замінити буханець на обідньому столі, а можна і подати як несолодкий пиріг з чаєм на сніданок.

Білі гриби ідеально поєднуються з сушеними помідорами, а готуйте суфлеві з грибів з помідорами, буде легко для вас.

Набір продуктів для цього ситного омлету дуже простий: шпинат, яйця, сир, в’ялені помідори, цибуля та чилі.

Готуємо вдома піцу з томатами, маслинами, салямі та сиром. Домашня піца за цим рецептом випікається лише 5 хвилин.

Готове листкове тісто часто рятує, коли потрібно швидко спекти щось смачне. Нескладно приготувати ситні та апетитні листкові пиріжки з тріскою, в’яленими помідорами та арахісовим посипанням. Смак виходить неймовірний — шарувате хрумке дріжджове тісто ідеально гармонує з в’яленими томатами та ніжним філе риби.

Кукурудзяна каша. друга каша у світі за поширеністю після рису. У нас її готують не так часто, хоча італійська полента, наприклад, відома у всьому світі. Пропоную приготувати поленту з сиром та в’яленими томатами у вигляді запіканки. Така страва дуже смачна не тільки відразу з духовки, але й наступного дня в холодному вигляді.

Приготуйте ці неймовірно ароматні та смачні сирні булочки з сиром, в’яленими томатами, часником і базиліком, і слова подяки не забаряться. А часу та зусиль від вас знадобиться мінімум.

Дуже смачний і простий варіант “м’ясного буханця” або рулету з м’ясного фаршу, запеченого в листковому тісті.

Італійський варіант бутербродів можна подати як закуску на фуршетний стіл.

Несолодкий закусочний рулет із сирного тіста можна готувати з різною начинкою. Сьогоднішній сирний рулет буде з оливками, в’яленими томатами, сушеним часником і орегано. Ароматний, з оригінальною начинкою та цікавим смаком! Спробуйте!

В’ялені помідори. це смачний італійський делікатес, який у магазині коштує дуже дорого, а зробити його в домашніх умовах зовсім не складно. Пропоную приготувати в’ялені помідори в духовці, додавши їм пікантний смак та аромат додаванням запашних трав.

Якщо гості на порозі, а на приготування нарядної та смачної страви часу не залишається, на допомогу вам прийде рецепт запіканки зі спагетті, зі шпинатом та шинкою.

Легкий і ніжний салат запечених цукіні, з хрустким помідорними крихтами та кедровими горіхами. Дуже смачно, корисно та по-літньому!

Жінка, як відомо з французької приказки, може зробити з нічого скандал, капелюшок та салат. Я б додала, що ще й запіканку, так як це чудове блюдо можна приготувати з усього, що знайдеться в холодильнику. В даному випадку. з пачки сиру, яєць, олії, зелені та в’ялених помідорів ми отримали несолодку сирну запіканку без борошна, легку та красиву страву.

Ситні хрумкі бутерброди з незвичайною начинкою з кабачка, свіжих помідорів та в’ялених томатів. І з апетитною “шапочкою” із сиру!

Практично в будь-якій піцерії Парижа вам запропонують ось таку піцу з креветками, грибами та в’яленими помідорами. Побалуйте себе французькою кухнею у себе вдома.

Якщо ви шукали рецепт смачних в’ялених томатів на зиму, то він перед вами! Помідори виходять в міру вологими, добре зберігаються без холодильника і не мають гострого присмаку часнику або перцю. Необов’язково для аромату можна додати до баночки з сушеними помідорами, розмарином або timyan twig.

ВЯЛЕНЫЕ ТОМАТЫ ПО-ДОМАШНЕМУ

Помідори сушарки з ароматами Тімена, Орегано та розмарину, кілька шматочків часнику та оливкової олії Підготуйте це відоме середземноморське блюдо вдома дуже просте. І одного разу, відкриваючи банку з такими помідорами, на вашому столі з’явиться справжній делікатес, щоб вирватися, з якого це майже неможливо.

Guders (о. Gougres). Французькі несолодкі булочки з крему з сиром. Бурівні помідори можуть бути використані як додаткова добавка в тісті. З’єднувальні м’язи підходять для чаю або кави, а також до білої вини або шампанського. Gews подаються у дегустації вин, а також як закуска або доповнення до інших страв.

Любовна піца, але не любить збивати з тістом? Від Pynee тоу (плоский свіжий хліб) можна приготувати тут таку порцію швидку піцу з запеченим перцем і сиром.

Roll-Casserole з фаршированого м’яса з шампіньйонами, сиром Моцарелла, твердого сиру та сушених помідорів. це справжній вибух смаків в одній страви. Соковитий фарш, ароматні гриби, ніжний моцарелла, а також рум’яний бекон, в якому все це запечена. просто чудова комбінація! Але родзинки каструлі будуть сушені помідори, вони зроблять її смак з цікавим і ще більш багатограним.

У цих ароматних дієтах туман, тонкий кремовий смак сиру, приголомшливий аромат чебреця та гострої кислоти сушених помідорів, фрагменти яких втручаються в тісто. Мафіна. Вони можуть бути використані замість хліба з різними основними стравами, і ви можете бути в пастці окремо, пити з деяким напоєм.

READ  Як залити руйнувачем у посудомийній машині Electrolux

Стейки зі свинини фаршировані наповненням малого макаронів Орко, сушені помідори, оливки та фетки.

Від тіста, філо можна підготувати різноманітні смачні випічки. На балканській кухні з цього витяжного тіста готують шар пиріг, плелав, струделі. Я пропоную приготування їжі з тіста з рулонним з куркою, сушеними помідорами та сиром.

В’ялені помідори. це найкраще, що можна приготувати з помідорів! Це просто моє кохання!

Ми приготуємо рулети з сибасу за французьким рецептом, з італійським песто та сушеними (в’яленими) помідорами. Подаємо рибні рулетики з голландським соусом.

Осінній рецепт. Проста та смачна закуска з помідорів. В’ялені томати можна їсти просто так, вони відмінно підходять для начинки в піцу або киш.

Кіш (французький відкритий пиріг) зазвичай готується з пісочного тіста. Я ж пропоную приготувати простіший і швидший варіант киша – з готового листкового тіста. Як начинка, яка заливається сумішшю яєць, сметани і вершків, можна використовувати все, що ви любите. У цьому варіанті пирога начинку зі смажених грибів та овочів доповнюють в’ялені томати та сир.

Сьогодні хочу поділитися з вами дуже простим рецептом в’ялених помідорів з травами та часником в оливковій олії.

Курячий рулет з сушеними помідорами дуже соковитий і ніжний, тому що він не готує звичайний філе груддю, а з курячих стегон.

Такий омлет з начинкою запікається в духовці та подається прямо в порційних формах, у яких готується.

якому, режим, ялити, помідори

Приготуйте та насолоджуйтеся смачним, корисним та красивим салатом. Напівв’ялені помідори та моцарелла. дуже смачне поєднання.

Дуже люблю в’ялені помідори і вже не перший рік їх готую. За цим рецептом помідорки виходять в міру в’ялені, кисло-солодкі, ароматні. Розмарин, базилік і часник надають їм особливої ​​пікантності. Сподіваюся, і вам вони сподобаються.

Усі права на матеріали, що знаходяться на сайті www.РосійськийFood.com, охороняються відповідно до чинного законодавства. За будь-якого використання матеріалів сайту, гіперпосилання (hyperlink) на www.РосійськийFood.com обов’язкова.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за результат застосування вищевказаних кулінарних рецептів, методів їх підготовки, кулінарних та інших рекомендацій, продуктивність ресурсів, до яких розміщуються гіперпосилання та для рекламних оголошень. Адміністрація сайту може не поділяти думки авторів статей, розміщених на сайті www.РосійськийFood.com

Цей сайт використовує файли cookie, щоб надати вам найкращий сервіс. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з політикою сайту з обробки персональних даних. ЗГОДЕН

Як зберігати

Після приготування помідори охолодити, у гарячому вигляді їх складати не можна. Якщо просто зібрати в контейнер, то вони простоять лише пару днів у холодильнику. Для більш тривалого зберігання в’ялені помідори потрібно законсервувати оливковою олією.

Спочатку викласти на дно банки шар томатів, полити маслом, покласти нарізаний часточком часник, зелень і так чергувати шари до верху ємності.

При цьому трохи утрамбовувати, щоб не утворювалися порожнечі з повітрям. Завершити захисним шаром олії. З метою економії підійде рафінована соняшникова, вона не каламутніє на холоді.

Не обов’язково тримати сушені томати в маслі у холодильнику до наступного врожаю. Підійде льох, будь-яке темне прохолодне місце (не вище 20 градусів температура).

В’ялені помідори у духовці

В’ялення помідорів. це традиційний метод заготівлі томатів в Італії. Тільки в Італії та інших країнах Середземномор’я їх в’ялять на сонці. У нашій місцевості доведеться використовувати сушарку або в’ялити помідори в духовці. В’ялені помідори мають дуже насичений, концентрований томатний смак.

Як приготувати в’ялені помідори в духовці?

Для в’ялення необхідно вибирати тверді, м’ясисті сорти помідорів, наприклад, помідори вершки або сорт “Solaris”. Помідори розрізати на половинки або на четвертинки, вийняти рідку серединку з насінням і вирізати плодоніжку.

В’ЯЛІ ТОМАТИ ПО-ДОМАШНЬОМУ

Викласти підготовлені помідори зрізом на решітку, покриту пергаментом (можна змастити пергамент маслом). Посолити.

Посуньте помідори в духовці на 100 градусів, у режимі “верхнього гриля” з конвекцією, близько 6-8 годин з обслуговуваними дверями, щоб залишити вологу.

До нижніх банків відправляють перцю гороху, покладіть помідори в банку, додайте подрібнений часник, листя базиліка, посипати сушеними спеціями і залити помідорами в банку з рослинним маслом до вершини. Таким чином, приготовані сушені помідори будуть зберігатися в холодильнику приблизно 2 тижні. Будь ласка, зверніть увагу! Так що висушені помідори були збережені якомога довше, не додавайте свіжого часнику та базиліка!

Для довшого зберігання сушених помідорів необхідно:. стерилізувати банки;. заповнити помідори з гарячим маслом;. Додати 1 статтю. L. оцет на 0,5-літровому банку (переважно бальзамічний або винний завод, але за відсутності звичайного обіднього оцту);. Не додавати сирний часник і свіжий базилік (з ними помідори можуть почати “кістку” заздалегідь);. Банки з затопленими оліями сушені помідори, щоб покласти в холодну печі і стерилізувати протягом 20 хвилин на 100 градусів, потім подбайте про рушник або покривало і залишити прохолодно в такому роді.

Домашні сушені помідори

Домашні сушені помідори не йдуть до будь-якого порівняння з придбаними. Так, і вартість такого банку в магазині не задоволена. Приготувати себе не так складно, але це виявляється часом більш економічним і смачним. Спробувати!

Тільки не слід зберігати. це оливкова олія. Краще шукати хорошу оливкову олію. Дуже важливо, щоб масла без гірчиці. Інакше смак може розчарувати.

Я можу рекомендувати нафту де CECCO або Filippo Berio. Обов’язково екстра незаймана нерафінована.

Сушені домашні помідори

Щоб зберегти, ви можете розвести хорошу оливкову олію невеликою кількістю іншої рослинної олії (просто без запаху, щоб не вбити смак оливкової олії).

Пропорція від 1 до 5. Я більше не рекомендую розбавляти.

Зберегти цей рецепт:

Хочете зберегти собі цей рецепт? Виберіть Де:

Які приправи використовувати?

Підготовлені фрукти, складені шкірою вниз на листі випікання (якщо вони збираються до помідорів Рука в духовці), попередньо спійманий з пергаментом. Щоб уникнути спалювання продукту, папір може бути злегка змащений рослинним маслом. Зараз не потрібно надсилати сировину. Фактично, сушені помідори дуже смачні і самі по собі, але є багато рецептів приправа, які роблять готовий продукт ще більш привабливим. У будь-якому випадку, шматки помідорів оснащені швидкістю 15 г солей на 2 кг. На додаток до солі, для отримання цікавого смаку можна використовувати невелику кількість цукру та наступні суміші:

  • Чорний перцевий перець сушені оливкові трави часнику (нарізані тонкі скибочки).
  • Часник Роземарін.
  • Бухта листя м’ятного чебрецю.
  • Земля імбир висушена лука-шалот часнику.
  • Сухі та подрібнені листя Lyme Lemongrass (“Лимонна трава”).
READ  Які нори потрібні для встановлення кондиціонера

Помідори, призначені для прийняття, також сезону орегано, базилік, кріп, петрушку, цилантро та будь-які інші пряні трави та спеції на смак.

Ви можете додати помідори, посипаючи їх при приправах. Використовуючи не тільки солі, але і різноманітні трави та спеції

Рецепт пробурених помідорів Provenski

alt = “Як приготувати сушені помідори вдома. 6 перевірені рецепти” Ширина = “460” висота = “344” /

Вам знадобиться: 1 кг дрібних м’ясистих помідорів, 100 мл оливкової олії, 2-3 шматочків часнику, свіжі трави (чебрець, майоран, базилік, розмарин, орегано, гравстра) за смаком, 1/2 год.L. солі, 1/2 год.L. Сахара.

Приготування. Мити і сухі помідори. Вирізати їх у половину, великі. до кварталу. Виріжте фрукти і чайну ложку видалення насіння. Часник розрізав пластини.

Викласти шматки помідорів шкірою на листі випічки, покритий хлібопекарським папером (пергамент) та масляним мастилом. Посипати помідори з сіллю та цукром посипати маслом. Природа відправляє духовку, щоб нагріти до 120 градусів на годину.

За годину ми зменшуємо температуру до 80-90 градусів і відкривають двері, щоб поширювати повітря, і процес був швидшим. Залежно від розміру та соковитості помідорів, він буде продовжувати ще на 3,5-4,5 години.

Коли помідори готові, виведіть їх з духовки і прохолодно. На дні стерилізованих скляних баночок наливають масло, додайте оливкові трави та нарізаний часнику, нарізаний на тонких пластинах, покладіть шар помідорів. Отже, знущаючись над спеціями з часником, нафтою та помідорами (трохи натискаючи їх), заповнюючи банк зверху. верхній шар томатних полюсів повинен бути повністю покритий маслом.

Закрийте за допомогою кришки і відправити на холодильник.

Фактично, ідея прив’язки помідорів, мій чоловік був довгий час. Коли ми були в Італії, він був зацікавлений у рецепті місцевих жителів, але вони не сказали нічого цінного. Тому що вони постукали помідори на відкритому повітрі, під променями гарячого середземноморського сонця, і дме їх світловий морський вітер, що дає ці помідори унікальні, вишукані смаки. Потім він переглянув сотні відеороликів на YouTube, від російської до італійської, у пошуках ідей та вирішення проблеми в наших реаліях. Я повинен сказати, що час був витрачений не марно. Помідори дійсно виявилися практично не відрізняються від італійських домашніх братів. Секрет був виявлений і тепер розповість читачам блогу. Коли він приготував їх, і після дегустації ми схвалили рецепт, і я попросив його описати його та процес приготування, чоловік погодився, але сказав, що підводка для очей не пише. У результаті ми отримали чистий матеріал від автора. (Сушені помідори на рецепт мого чоловіка. Слова і пунктуація зберігаються)

Бурівні помідори стали дуже популярними в мережі. Єдине, що ніхто не уточнює, які помідори отримують на виході. Тепер про те, що при сушених помідорів і так висушіть, і якщо ви дотримуєтесь рецептів більшості блогерів, ви можете просто отримати вугілля. Перш за все, необхідно вирішити, що ви очікуєте, щоб отримати в результаті. Якщо ви погоджуєтеся отримати широке вугілля, то ви не тут. Я раджу всім, хто залишився.

Інгредієнти: помідори 10 кг. Часник 3-5 голів. Orego 5-7 мистецтв.L. Оливкова олія 0,5 л.

На виході ми повинні отримати 1 три літрові банки з помідорів Валя.

Підготовка: 1. Ключ до успішних сухих помідорів можна назвати відбором цих найбільш помідорів. Для нашого делікатесу, тільки найбільш м’ясні помідори будуть придатними, які мають якомога більше соку. Ідеальні довгасті помідори ідеально підходять, вони також називають “кремом”. 2. На момент раковини фруктів, я думаю, не слід зупинитися, це так зрозуміло. Почнемо з дати підготовки. Розріжте помідори на чверть, розріжте хвости і всі незрілі частини. (Різання шахтних фруктів. Нам потрібна целюлоза) 3. Отримана кількість викладає на випічку. (Малюнок вниз ми ставимо це спеціально, що максимальна кількість соку витікала з фруктів). 4. Залишаємо в такому положенні хоча б на 30 хвилин. Через півгодини всі скибочки перевернуть і покладіть розрізу. п’ять. Рясний, кожен з полюсів, посипати сіль. (Не бійтеся сіль. Ми не зможемо їх більше, і самі помідори дуже солодкі після сушіння, тому не буде додаткової солі). Крім смаку, сіль сприяє видаленню вологи, яку ми знаходимося в руках. Багато рецептів згадують, що на цьому етапі різний вид спецій посипати. Я не раджу вам це зробити, це не розумно. Помідори нудьгують у духовці близько 3 годин, протягом якого часу не буде сліду від спецій. Я також раджу вам підготувати максимально можливу кількість тюків з помідорами, щоб отримати більше продукту більше одного разу. (Помідори висихають і схуднути) 6. Після того, як ви підготували протизвучні квартали, надсилайте їх до печі протягом 1 години у режимі конвекції з робочим верхньою та нижньою трубчастою нагрівачем. Температура 100-110С, не більше. Також обов’язково залиште розривну двері духовки, т.до. Нам потрібна будь-яка вологість швидко зникла. Повірте, що лише режим конвекції недостатньо, з замкнутою духовкою ви отримаєте варені помідори, але не висушили. 7. Через годину ми витягуємо помідор з духовки і обережно натискайте вилку кожну з них. Дейм не так багато, але було б достатньо, щоб вичавити залишок соку, який накопичений у скибочках. Повернення в духовку ще на 1 годину. 8. Для наступного часу я консультую, один раз на 10-15 хвилин перетворити лист випікання так, щоб частина опозиції, яка ближче до дверей духовки, була перетворена всередині печі. Ми повинні негайно висушити всі помідори, а не розтягувати вже довгий процес. дев’ять. Після 2-го години я раджу вам підштовхнути вилку на лобі під час повороту. 10. Як тільки ви побачите, що при натисканні, сік не тече, а тип інтересу чітко каже, що вони смоктали, ви можете отримати лоток для випікання з печі. одинадцять. Після того, як скибочки охолоджуються, ми починаємо підготовку куртки зберігання. Я раджу вам використовувати дрібні банки t.до. Після сушіння помідори стають дуже малим, а один лист випікання може легко вписатися в банку від гірчиці. 12. На дні банок, ми розмамаємо трохи орегано (пару щіпки) і пару шматків часнику. 13. Далі викласти шар помідорів. чотирнадцять. Потім прокиньте скибочки орегано і часнику. 15. Далі все повторюється до вершини банки. Коли банка повна, залиште його протягом 10-15 хвилин, помідори кип’ятять самі по собі, і ви можете додати ще кілька шарів у банку. (Я раджу вам ретельно помідори, а не турбуватися на орегано і часнику. Все це дає аромат до кінцевого продукту), якщо вам подобаються інші ароматні трави, ви можете додати їх, чебрець, наприклад, красиво розкриває аромат помідора. Звичайно, після того, як баночка повна, спеція спецій.

READ  Як з феном роблять кучері

Попереднє оливкове масло, але не доводять до кипіння. Пам’ятайте, що масло не може бути варена. 17. Налийте масло в банки трохи, що б не було часу, щоб спиратися між усіма шарами помідорів. Також спробуйте вилити, щоб масло покрила цілі помідори. вісімнадцять. Після того, як все готово, залиште відкрити банки протягом 8-10 годин. Найкращий від’їзд на ніч. За цей час масло буде круто, а самі помідори трохи “відпочинку”. 19. Через 8-10 годин. Банки можуть бути закриті і покласти в холодильник. Через 6 днів помідор може з’їсти приємний апетит і більше терпіння в процесі приготування. хай щастить.

Пальці лизати: Топ-10 секретів приготування сушених помідорів

Помідори сушарки стають дедалі популярними з білорусів.

Консервовані та мариновані помідори більше не настільки цікаві сучасним господарям, як їх мами та бабусі. Що таке секрет сушених помідорів і як вони можуть бути готові?

Для приготування їжі вам знадобиться багато помідорів, приправ, духовки і. багато часу.

Помідори миють, висушують, вирізати на половинки і зніміть фрукти.

Підготуйте лист випікання, перевіряючи його з фольгою або пергаментним папером, щоб розкласти помідори. Наступним кроком є ​​найціннішим з точки зору остаточного смаку. Помідори посипають перець, сіль, цукор, сухі трави. На вершині овочів виливають невелику кількість оливкової олії, а дрібно нарізаний часник посипаний.

Далі помідори, приготовані таким способом, повинні бути запечені при температурі 80-150 градусів не менше 3-3,5 годин.

Також гарячі помідори повинні бути щільно покласти в підготовлені банки і залити їх залишкою ароматичного масла. Помідори та закриття банку, ви можете відправити його ще 30 хвилин до теплій печі, для додаткової стерилізації.

Варіанти смаку: оливкові трави, лавровий лист і гвоздика

Фактично, “приправа” сушені помідори можуть бути майже будь-якими травами та приправ, які ви любите. Тільки сіль, і, можливо, декілька цукрових щіпків є обов’язковими інгредієнтами, оскільки вони виконують функцію консервату.

Для сухого помідора, базиліка, розмарину, ароматного перцю, бухта листя, гвоздика, орегано.

Ідеальна краса та максимальний ефект

Для досягнення більш глибокого смаку та ідентичних помідорів, які будуть чудово подивилися в банках, ви можете видалити ядро ​​помідорів перед приготуванням. Це також робиться у випадках, коли помідори трохи відрізняються за розміром, а час їх підготовки може відрізнятися.

Досягти кращого ефекту також допоможе додаткові листи. Через 2,5-3 години приготування при температурі 150 градусів можна зменшити температуру до 100, і готувати 1,5-2 години.

Для кращого ефекту “помилки” також варто включити в режим конвекції духовки. Деякі господиня, які намагалися різні способи приготування сухих помідорів, винайшли інший трюк. Вони залишають двері духовки злегка ajar, вставляючи дерев’яну лопату, змочену холодною водою. Це забезпечує вихід вологого повітря з духовки, де готуються помідори.

Ідеально підходить для приготування сушених помідорів, помідорів крем, вишня та будь-який вид дрібних м’ясистих помідорів підходять. Якщо ви використовуєте більше водяних сортів помідорів, то, швидше за все, вологість буде випаруватися в них, і ми повинні бути більш комерційними.

Помідори, як результат приготування, значно зменшиться, але неможливо повністю позбавити їх. Вони повинні залишатися трохи вологими, а не стають повністю сухими і крихкими.

До речі, якщо ви нещасні з помідорами, замість сушених помідорів випікають. Ті, вони стануть після 1,5-2 годин приготування.

У основному рецепті, який ми давали вище, рекомендується розмістити гарячі помідори в банках. Однак цей варіант для приготування сушених помідорів не є єдиним. Згідно з деякими рецептами, помідори повинні бути охолодженими першими, а після переміщення для підготовлених банків, переповнення шарів масла та “стискання” трав.

На додаток до духовки готують сушені помідори за тим же принципом, може бути в електричній мережі при температурі 60-100 градусів. З тим же успіхом ви можете використовувати мікрохвильову піч.

І збережені сушені помідори можуть не тільки в банках, але й. У морозильній камері. Охолоджуючи помідори після приготування в сушарці або в духовці, ви можете додати їх до упаковки або контейнера і відправити в морозильника.

Выглянні помідори найкраще зберігаються в темному прохолодному місці. Ідеал у холодильнику. Так що помідори зберігаються довше, рекомендується при закритті банок, щоб потрясти їх добре, і залишити теплі банки, покриті рушниками, до наступного ранку, обкладилися. Також слід приділяти тому, що помідори повністю покриті маслом.

І отримати помідори з банків тільки з сухою вилкою. Інакше вони почнуть грати швидко.

Сушені помідори можуть бути використані як закуска. Вони ідеально поєднуються з вином, сиром, пастою. Також висушені помідори можуть бути додані до неперевершеного випікання, піци, омлетів, салатів або інших страв. Помідори сушарки. чудовий гарнір для м’яса або риби.

Рецепт смачних сушених помідорів з перцем

Я пропоную підготувати консервовані помідори з перцем в олії. Овочі стануть відмінним приправи для м’яса.

Ми приймаємо такі компоненти на двошаровій банку:

  • 0,5 кілограма помідорів
  • 300 грамів червоного солодкого перцю
  • Голова молодого часнику
  • Десертна ложка Orego
  • Базиліка чайна ложка
  • 0,5 чайна ложка кам’яної солі
  • 100 мілілер

Перець очищає від насіння, вирізати на невеликі скибочки. Дрібні помідори розрізаємо на дві половини, вичищаємо м’якоть.

Овочі викладають на листі для випікання, покритий хлібопекарським папером, посипати сіль та спеції. У печі, що підігрівається до одного ступеня, покладіть ублюдок близько трьох годин, можливо, вам буде потрібно більше часу.

Готові овочі викладають на сітку. Після охолодження фрукти з часником покласти в стерильну банку, фрукти наливають масло. Скляні контейнери годинники. Повороти повинні зберігатися в прохолодному, світло-захищеному місці.