Желе червоної смородини через соковижималка

Дрібна побутова техніка

Table of Contents

Приготування товстого желе з червоної смородини для зими дуже просто перевірені рецепти

желе, червоної, смородини, соковижималка

Врожай для зимової червоної смородини найкраще у вигляді желе. Це товстий, прозорий, як скло, наповнене літньою ароматом, сонячним, легким делікатесом. Рецепт смородини Желе дуже простий: ягода та цукор змішують у рівній пропорції (від 1 до 1), це трохи варена, потім витріть кістки та шкури, розливу на берегах і чекайте, поки маса згущати. Це відбувається швидко. буквально через кілька годин, десерт вже може намагатися. І для заготовки майбутнього буде потрібно просто надійно заблокувати його класичним способом. машиною або гвинтовими кришками.

Ягоди червоної смородини багаті пектином, тому делікатес ідеально заморожує навіть без сторонніх загусників. желатину, агар-агару та пектинових виробів. Але в деяких випадках без добавок не можна зробити. Наприклад, якщо варення готується без цукру, фруктози або іншої заміни цукру. Або якщо смородина змішана з іншими ягодами або фруктами з невеликим м пектином.

Простий рецепт желе з червоної смородини для зими

Я почнемо з класичного рецепту, коли співвідношення сік смородини приймається до цукру в пропорціях від 1 до 2.

Отже, для того, щоб ягоди дали багато соку, ми розлучилися з водою і завдають шкоди цілестю цілісності.

Цей рецепт заснований на потепління ягід, т.Е. Ми трохи кухарі. Він також називається п’ятихвилинним, тому що на варення піч є рівно п’ять хвилин.

Якщо ви не використовуєте торт у подальшому підготуванні, плоди з гілочки не потрібно видаляти, все-таки ми будемо фільтрувати їх.

Промивають ягоди з водою і штовхає для картоплі злегка натискають їх. Потрібно так, щоб плоди в процесі потепління почали давати свій сік.

Покладіть каструлю з смородиною на помірному пожежі. Як тільки ми побачимо, що вона кип’ятять, негайно ми відображаємо його до мінімуму і готуємо 5 хвилин.

Потім ми беремо сито, вони викладають марлю або невелику тюль, чотири рази складені. Таким чином, ми не дамо кісток, залишаючи соку, і не буде прямої взаємодії торт з металом.

І починайте катувати торт до мого, щоб весь сік з ягід з ягід.

Потім ми даємо маси, щоб охолонути, щоб ми могли вичавити залишки рідини.

Для вимірювання бажаної кількості цукрового м’яса, скільки ви отримали рідину. І згідно з класичним рецептом цього номера, SacCarges у пропорціях від 1 до 2.

Підключіть цукор з соком і добре перемішайте, щоб кристали розчиняються.

Як тільки це станеться, ви можете безпечно почати упаковку желе у підготовлену упаковку. Банки та обкладинки повинні бути стерилізовані.

Можна зберігати желе при кімнатній температурі, тому що існує сильна концентрація цукру.

На цьому рецепті ви можете приготувати желе з червоної та білої смородини, малину, або з суміші цих ягід. Готовий продукт може бути використаний для приготування десертів, наприклад, для просочення печива, як наповнювача для морозива, для коктейлів, кремів для приготування їжі та т.D.

Крок за кроком Фотографії приготування:

Від підготовлених чистих ягід, стиснути сік.

Я пропустив смородину через соковижималку. Від 2 кг ягід я отримав 1400 мл соку.

Якщо немає кухонного обладнання, ви можете вичавити ягоди через кілька шарів марлі, але сік завжди менше. У цьому випадку кількість цукру повинна бути пропорційно зменшена.

Нагрійте отриманий сік до 70 80 с (гарячий, але не кип’ятити)

Постійно перемішуючи, кип’ятять суміш на повільне тепло до повного розчиненого пасового цукру.

Ні в якому разі ви не можете принести сиропу до готового продукту кипіння буде рідким.

Якщо цукор не розчиняється до кінця, процес кристалізації може починатися в готовому желе.

Стерилізувати малі обсяги (0,5 л і менше).

Гарячий желе розлив на берегах. Закрийте стерильні олово або нестійкі кришки.

Асорті червоної та чорної смородини на зиму

Ви можете додати будь-який сезонний фрукт до червоної смородини. Наприклад, малина або чорна ягода. Зробіть принаймні банку на зиму, і ви отримаєте потужний вітамін “заряд”.

  • Промити, сухий добре обидва типи ягід. Подрібніть блендер до касиць.
  • Покласти ємність з пюре, щоб кип’ятити помірне вогонь.
  • У процесі нагрівання вмісту, поступово залити цукром, старанно перемішуючи кожну порцію. Солодкість обов’язково повинна розчинятися.
  • Варена маса кип’ятять на тихому вогні близько 20 хвилин.
  • Досить делікатес на берегах, щільно мис. Зберігати тільки холодне місце.
READ  Чи можу я встановити посудомийну машину для приготування їжі

Простий рецепт приготування з червоною смородиною для зими з желатином

Наступний рецепт дуже простий. Приготування червоної смородини з желатином, ви отримаєте смачний десерт і желе на зиму. Делікатес дуже товстий і ніжний.

Ягоди. Червоні фрукти промивають два-три рази.

Ми залишаємо в друшляк протягом 20 хвилин, періодично струшуючи, видаляючи залишки води.

Тепер наше завдання полягає в тому, щоб перетворити ягоди в пюре (ложка, штовхач або блендер). Я вибрав останній.

Я пропускаю отриману масу через сито, щоб видалити кістки.

Ми витираємо, поки сито не залишить зерна і майже сухою шкірою.

Торт можна використовувати при приготуванні компоту.

Тепер вам потрібно йти желатин. Незалежно від попереднього досвіду, я рекомендую дотримуватися інструкцій на задній частині сумки.

У холодну кип’ячену воду плакав желатин і залишають набухання. Після цього він зігріває водяну ванну, щоб вона стала рідкою і текла в струмок (потрібно слідувати, щоб не кип’ятити). І залити його в теплий сироп і активно стверджують.

Потім додайте цукор до красивої рідини (якщо кислотна смородина може бути збільшена). Всі вони перемішують, а потім покладіть танк сиропу на повільному вогні.

Нагрійте трохи близько 40 0 ​​S (вам не потрібно довести до кипіння) і вимкнути вогонь. У нагрітому рідині цукор краще розчиняється, желатин рівномірно зникне.

У холодному сиропі він відразу ж зібрав грудки, а делікатес не замерзає.

Желе из красной смородины за 20минут с помощью шнековой соковыжималки. Эп.70

Швидке переповнення пюре в банки і негайно обертаються кришками.

Залишити прохолодно при кімнатній температурі. Зберігається такий десерт у холодному місці.

Рекомендується для кращого зберігання, щоб охолонути до кімнатної температури та посипати на вершині цукрового шару (1-2 мм). Така солодкість може зберігатися в темному місці при кімнатній температурі, і перед використанням бажано охолонути, це буде краще в холоді.

Червона смородина желе на зиму

Немає винятку до господині, він відомий таким солодким і неймовірно корисним жестом червоної смородини для зими, що представляє справжній склад вітамінів. Реальний коктейль з вітамінів намагаються приготувати все, але найкраще виявляється, не приготування їжі, тому що смак ягоди не змінюється.

До речі, червона смородина ідеально впливає на здоров’я людей, у тому числі дуже маленькі діти. Справа в тому, що садова королева, яка висить на кущах, як ніби намисто допоможе тим, хто довго бореться з проблемами свого живого двигуна. У той же час, це ідеально підходить для вагітних жінок або людей, які страждають від набряку кінцівок та відсутність гемоглобіну в крові.

У смачних ягодах ви можете знайти не тільки калію, але і магнію, які переносяться на кисень людини, який розширює судини.

Смородинкський червоний повинен постійно з’їсти будь-якою формою для тих, хто контактує з радіаційними елементами у виробництві або живуть у районах з шкідливими умовами навколишнього середовища.

У магазинах запасів йоду, які сприятливо впливають на роботу щитовидної залози.

Варто звернути увагу на те, що червона смородина допомагає швидко схуднути, тому що в ньому є кілька калорій, але багато вітамінів, які дозволяють утримати тіло з дієтою в тоні. До речі, ягоди використовуються в косметології, оскільки маски можуть затягнути шкіру обличчя і істотно омолодити тіло.

Не треба їсти кістку з червоної смородини, якщо ця особа діагностується:

У той же час делікатес саду не протипоказаний людям, що страждають на атопічний дерматит або алергічні реакції.

Як тільки кущі в саду покриті кластерами яскраво-червоних ягід, варто запасати цукровий пісок і воду, щоб приготувати густий і запашний джем. Девора просто обожнює мармелад з червоної смородини, яка виявляється, якщо ви покриваєте банки з делікатесом, не стерилізованими кришками, а пара-три шари пергаменту для випаровування надлишкової вологи.

Найбільш неприємний момент у приготуванні желе з червоної смородини для зими можна назвати колекцією ягід, їх обробка та прибирання від фруктів. Хоча деякі люди люблять колекцію ароматних ягід, оскільки одноманітна робота дає час думати і розслабити душу під літнє сонце.

Як правило, підготовка желе, доведеться витрачати принаймні дві години, але два літри смачного лікування підуть до підвалу або приміщення для зберігання.

Підготовчий етап підготовки високоякісного та солодкого желе з червоної смородини для зими є однаковим у всіх рецептах, оскільки це дозволяє вам готувати ягоди для заготовки.

  • збирати ягоди;
  • Виберіть гнилі або поповнюються;
  • скласти ягоди без гілок у друшляку;
  • Кілька разів промийте смородини;
  • розсіюється в один шар на паперовому рушнику;
  • зачекайте, поки ягоди не будуть сухі;
  • Готуйте вибрану делікатес виключно в танках з товстим дном;
  • Купуйте велику каструлю з кришкою, яка підходить до контейнера, щоб не додаткової рідини.
READ  Як покласти волосся феном і круглою гребінцем

Рецепти червоної смородини без приготування їжі

Желлі, не готуючись з ягід, таких як червона смородина, готуйтеся до зими будь-яким з доступних способів. Деякі з них дозволяють використовувати соковижималки або блендери. У цьому випадку необхідно ретельно відокремити сік з отриманого торта.

Типи рецептів желе поділяються на кілька груп:

  • з желатином, агар-агаром або без нього;
  • Без додаткової приготування або кип’ятіння до моменту, коли цукор повністю розсіюється, з подальшим охолодженням.

Простий рецепт желе з червоної смородини без приготування їжі

Готувати желе з червоної смородини без приготування їжі, продукти приймаються як інгредієнти в стандартній пропорції: на 1 кг цукру 1,2 кг смородини.

Підготовлені фрукти проходять через м’ясорубку. Одержаний пиріг викладений вільним шаром на марлі або склав двічі у чистій тканині, Fmines, прес-сік і об’єднуйте його окремо. Решта після натискання торт очищається для подальшого використання.

Сік, цукор змішується, наполягайте, щоб повністю розчинити кристали. При збереженні контейнер покритий чистою кришкою або рушником. Після повного розчинення заготовка залишається при кімнатній температурі протягом 12 годин.

Желе з червоної та білої смородини без приготування їжі

Сморожні ягоди готуються, а потім засипають з цукром, затягуючи 1 склянку води на 1 кг ягід. Штовхача або ложка змішування смородини і залишають, щоб розчинити цукор. Через 3 години, отримана рідина зливається, відфільтровується.

Желатин (2 г), просочений до набряку, потім змішують з отриманою рідиною. Желатин і сироп інтенсивно перемішують і видаляють у холодильник.

Рецепт желе з червоного смородини соку

Готуйте желе з червоного соку смородини для зими дуже простий. Цей поживний делікатес навіть у недосвідченій господині з першого разу. Желе. сік, який можна видалити будь-яким доступним способом. Найзручніше використовувати соковижималку, з якою вона виходить відразу чистий сік, який не вимагає подальшого очищення. Ви можете розчавити смородину з блендером або м’ясорубкою, а потім витерти отримане пюре через сито або вичавити через марлю.

Деякі рецепти призначені для приготування ягід у невеликій кількості води або випічки в печі печі, яка після повного охолодження слід відокремити від торта.

Червона смородина Желлі Рецепт через соковижималка

Просто і швидко можна приготувати желе з червоної смородини, використовуючи соковижималки.

Желлі з червоної смородини протягом 20 хвилин за допомогою гвинтової соковижималки. EP.70

  • Вершник. Видалити гілки. Полоскання у великому обсязі води.
  • До смородини легко давали соку, це займе трохи тепле. Для цього потрібно залишити листок випічки і покласти в латунню плиту. Припустимо, що 10 хвилин при температурі 180 ° С. Ви також можете використовувати мікрохвильову піч. Тримайте ягоди 4 хвилини при максимальному режимі.
  • Корабель у соковижимах. Стиснути.
  • Додати цукор. Переставляти. Перемішування, готувати до повного розчинення. Не потрібно кипіти.
  • Налийте до готування банків. Коли прохолодний, закрийте кришки і видаліть у прохолодне місце для зберігання.

Желе з червоної смородини через хоченер

Желе з червоної смородини в корпусі, приготованому без додавання желатину. Як частина ягід є достатня кількість пектинів, відповідального за замороженість делікатесів.

  • Промити ягоди, дайте рідку рідину. Видалити гілки.
  • В глибокій каструлі, заливайте воду, встановіть Sokalark зверху. Поділіться червоною смородиною. Вогонь.
  • Покласти дубкуючу трубку в порожнину, а інший кінець поміщається в менший контейнер, в якому наливають цукор.
  • Коли весь сік знімається, змінюються на вогні. Повністю розчиняти. Не кип’ятити.
  • Налийте до готування контейнерів і закрити кришки.

Желе з соку червоної смородини без приготування їжі

У запропонованому рецепті желе повністю зберігає всі вітаміни та елементи харчових продуктів. Темно-червоні, зрілі ягоди не дуже підходять для цього рецепту, оскільки вони містять менше пектину. Краще використовувати легкі червоні ягоди.

  • Видалити іскри з фруктів. Для того, щоб процес йти швидше, ви можете використовувати вилку. Між зубами поклав край гілки і розтягнути. Ягоди падають, а гілка залишиться в руці. Видалити листя.
  • Залити фрукти в таз і залити воду. Змішувати. На поверхні з’являться весь сміття. Рідина акуратно об’єднана. Процес повинен бути повторений ще раз.
  • Щит на тканині або паперовому рушнику. Всі ягоди повинні сушити. Вологість у желе значно зменшить термін зберігання.
  • Складати марлю або тюль у 2 шарах. Порції засипають червону смородину і вичавити. Соковижималка в цьому рецепті не рекомендується.
  • Пропустити сік через сито. Це буде повністю очистити його від найменших кісток.
  • Вимірюють об’єм отриманого соку. Міра в 2 рази більше цукру.
  • Залити соком у широкомасштабну ємність. Наливати цукру. З дерев’яною ложкою, змішайте до повного розчинення. Процес займе близько 15 хвилин.
  • Додайте наступну порцію і розчиніть. Продовжуйте до кінця цукру та соку.
  • Перехід до стерилізованих банків. Закрийте щільну кришку.
  • Поглиблене, прохолодний місце. Після 8 годин делікатес почне блищати.

Як приготувати желе з червоної смородини

Готувати желе з червоної смородини вдома дуже просто. Цей чудовий продукт навіть у недосвідченій господині. Зрештою, плоть червоної ягоди містить велику кількість природного гелеутворення. пектин. Основна умова успіху. високоякісна продукція. Перед приготуванням плоди потрібно пройти, видалити сміттєві та гнилі фрукти, добре промити. Основою желе. сік, який витягується будь-якими доступними способами. Це допоможе кухонним пристроям. Найзручніше соковижималка, завдяки тому, що можна отримати чистий сік з буквально одним клацанням. Також плоди подрібнюють в блендері або м’ясорубці, а потім протерти масу через дрібне сито, преса через марлю. Для деяких рецептів вам доведеться розщеплювати фрукти у невеликій кількості води, а після охолодження вона охолоджується, щоб відокремити соковиту масу з тортів.

READ  Домашня програма MI не бачить пилосос

Різноманітні рецепти для приготування солодкого та корисного десерту досить багато. Завдяки їм, можна отримати продукт різних текстур. від слабко опущеного до дуже товстого. І який з цих рецептів прийшов на смак, домогосподарства вирішить.

Червона смородина Желлі з желатином

Цей рецепт желе з червоної смородини з желатином готується швидко і забезпечує мінімальну термічну обробку, через яку вітаміни зберігаються в желе. Це візьме:

  • 1 кг червоної смородини;
  • 500-700 г цукру (залежно від різноманітності культури та смакових преференцій);
  • 20 г миттєвого желатину;
  • 50-60 мл води.
  • Спочатку потрібно вилити желатинову воду, щоб він підмітаний. Після покласти резервуар желатин на водяну ванну і розчинити його.
  • Від промивання та рухомого смородини витягують сік з м’ясом. Вилийте в каструлю з широким дном (у таких стравах, процес приготування проходить швидше), цукор падає там.
  • Пожежу і постійне перемішування, щоб довести до кипіння. Роблять пожежу мінімальним, залити желатинним штрафом, не забуваючи перемішувати.
  • Не приносячи до кипіння, щоб утримувати масу з низьким рівнем тепла 2-3 хвилини і залити в стерилізовані банки або форми для желе.
  • Банки закриті кришками лише після того, як желе охолоне.

Желе з червоної смородини з агаром-агаром

Звичайний і знайомий желатин і успіх можна замінити агаром-агаром. Цей природний екстракт з водоростей допоможе перетворити желе з червоної смородини до більш щільної речовини, і процес замороженого десерту відбудеться набагато швидше. Крім того, овочевий загусник, на відміну від тварини, може бути варений, прохолодно і знову нагріти.

Для підготовки цього делікатесу набір продуктів:

  • Заблокована і промита смородина, що переміщуються в каструлю з товстим дном, залити цукровим піском, розтягніть картоплю.
  • Коли фрукти випускають сік, і цукор буде розчинений, перетворюється на середній вогонь і принести масу, щоб кип’ятити. Потім зменшуйте вогонь і готуйте з постійним перемішуванням 10 хвилин.
  • Після цього маса трохи прохолодно і протріть через сито, відокремлюючи ягідну пюре з кісток і тортів.
  • Агар-агар розведений у воді, перемішати. Додайте фруктовий пюре до нього, змішайте знову і поверніть пожежу. Після кип’ятіння готувати на мінімальному вогні 5 хвилин. Виправлена ​​в піну для приготування їжі потрібно видалити.
  • Гарячий десерт виливають з стерилізованих банок, а після охолодження закрити кришку.

Якщо ви раптом захочете експериментувати з смаками та додати новий інгредієнт, наприклад, помаранчевий, желе може бути розплав, введіть новий продукт у нього, кип’ятити і залити форм. Навіть після такої термічної процедури, скелінг властивостей агару-агару не стануть слабкішими.

Желе з червоної смородини з пектином

Наступний рецепт для товстого желе з червоної смородини містить інший вид загусника. пектин. Так, це речовина, що в ягодах. Він ідеально знімає токсини та шлаки з організму, зменшує рівень холестерину, сприяючи ретельному очищенню тіла. До речі, пектин вважає найбільш популярним загусником завдяки перевагам здоров’я та простоти використання. Крім того, пектин здатний трохи збільшити обсяг готового десерту, оскільки він поглинає до 20% води. У парі з кислотою, що міститься в червоній смородині показує швидкий мороз.

Для цього рецепту використовуйте такі інгредієнти:

  • Змішайте пектин з водою, перемішуючи до того, як розчин згущується.
  • Підготовлені ягоди, щоб з’єднатися з цукром, покласти каструлю на вогні та піку 2-3 хвилини.
  • Злегка охолоджена маса рубана через тонке сито.
  • У ягідному пюре (температура не повинна падати нижче 50 ° С) вводити пектин, приносять масу, щоб кип’ятити і готувати на повільному вогні з постійним перемішуванням не більше 5 хвилин.
  • Налийте в стерилізовані банки.

Желе червоної смородини з блискавками

Смачна смородина желе може бути приготована з червоної смородини на рецепті, де використовується смак як загусник. На підставі його десерту також швидко замерзає. Але аромат відрізняється, і він повинен розглядатися при використанні. Пакет цієї речовини завжди вказує на відсоткове співвідношення фруктової та ягідної основи та цукру. У випадку приготування їжі, вароророродинові желеві пропорції будуть такими:

Гарний делікатес готується. У ягідному пюре додають змішані з 2-го. L. Цукор nobikhix і довести до кипіння. Потім цукор залишається цукру і кип’ятять близько 3 хвилин.